Λ@θρομετανάστες-Πάρος – Δείτε βίντεο από την υποβρύχια αυτοψία του Λιμενικού στο πολύνεκρο ναύγιο

Κοινοποίηση:
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ  στο λιμάνι της Πάρου αργά το βράδυ της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου 2021. Τουλάχιστον 16 νεκροί, (12 άνδρες, 3 γυναίκες και ένα βρέφος) είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του ναυαγίου που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (24/12) ανοικτά της Πάρου, όταν ιστιοφόρο σκάφος στο οποίο επέβαιναν, περίπου 80 άτομα βυθίστηκε υπό αδιευκρίνιστη αιτία. Το Λιμενικό διέσωσε από το ναυάγιο του σκάφους 63 από τους επιβαίνοντες στο ιστιοφόρο (61 άνδρες, 2 γυναίκες) που μεταφέρθηκαν στην Πάρο. 
(CYCLADES24.GR/EUROKINISSI)

Στο μοιραίο σκάφος επέβαιναν περίπου 80 λ@θρομετανάστες με τους 63 (61 άντρες και δύο γυναίκες) διασωθέντες να μεταφέρονται προσωρινά σε δομή φιλοξενίας της νησιού. Από τους 16 νεκρούς οι δώδεκα είναι άντρες, οι τρεις γυναίκες καθώς και ένα βρέφος.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το εν λόγω ιστιοφόρο είχε αποπλεύσει από τα παράλια της Τουρκίας με προορισμό την Ιταλία, ενώ υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά ναύαγιο με νεκρούς μετνάστες τις τελευταίες τρεις ημέρες στα νερά του Αιγαίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος απατεώνας και ψεύτης από τον Κούλη μας δουλεύει ψιλό γαζί. Κάθε μέρα και νέες ειδήσεις με νέους λαθρομετανάστες ! Κούλη Κούλη Κοοοοοοοοοοοουλη

  2. Καλος τους δεχτηκαμαι και αυτους επιπλεον στα εκατομμυρια λαθροεποικια που μας εχουν κατσικοθει……..ετσι και ο Κουλης για να κανει ποιο πλουσιοπαροχη την διαβειοση τους μας εχει ταραξει εμας τους ελληνες στους περιορισμους και τα προστημα για να μαζεψει κανα φραγγο για παρτι τους…

Comments are closed.