Ληστεία στη Μητροπόλεως: Συνελήφθη ύποπτος με βαρύ οπλισμό

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ληστείας στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Μητροπόλεως στις 14 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σύλληψη έγινε στην λεωφόρο Κατεχάκη και ο συλληφθείς έφερε βαρύ οπλισμό.

Τη ληστεία φέρεται να είχαν διαπράξει δύο άτομα, τα οποία η ΕΛ.ΑΣ. θεωρούσε ότι από τις αρχές Αυγούστου είχαν διαπράξει ακόμα δύο ένοπλες ληστείες σε Πετράλωνα (10 Αυγούστου) και Μεταμόρφωση (18 Αυγούστου).

Οι δύο ένοπλοι έδρασαν με σχεδόν ακάλυπτα πρόσωπα, φορώντας σε κάποιες περιπτώσεις μόνο χειρουργικές μάσκες για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους. Θα πρέπει δε να θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό το ενδεχόμενο από την επιτόπια έρευνα στα τουλάχιστον τρία υποκαταστήματα τραπεζών να έχουν ήδη προκύψει εγκληματολογικά ευρήματα που, όχι μόνο συνδέουν μεταξύ τους τις τρεις ληστρικές επιδρομές αλλά αποκαλύπτουν στους ερευνητές της αστυνομίας και την ταυτότητα των δραστών. Από φωτογραφίες και βίντεο των καμερών ασφαλείας προκύπτει ότι οι δύο δράστες, παρότι δεν φορούσαν γάντια, άγγιξαν επιφάνειες εντός των υποκαταστημάτων, αφήνοντας δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.