Ληστεία στα ΕΛΤΑ Χαλάστρας: Βίντεο με ένοπλο να περιμένει τους συνεργούς του έξω από το υποκατάστημα

Κοινοποίηση:
ΑΣΑΣΑ

Σκηνές από αστυνομική ταινία κατέγραψε βίντεο αυτόπτη μάρτυρα από την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Χαλάστρας, που έγινε την Δευτέρα 29 Μαρτίου.
Το βίντεο που μεταδίδει το Voria.gr, καταγράφει τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν έξω από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ την ώρα της ληστείας.
Στις εικόνες φαίνεται το κόκκινο όχημα που χρησιμοποίησαν οι πέντε ληστές να έχει σταματήσει στην μέση της οδού Βενιζέλου έχοντας κλείσει την κυκλοφορία.
Ο συνοδηγός και «τσιλιαδόρος», με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και κρατώντας καραμπίνα, επιτηρεί την περιοχή και περιμένει τους συνεργούς του να βγουν από το υποκατάστημα με τη λεία τους, που ξεπέρασε τις 35.000 ευρώ όπως αποδείχθηκε αργότερα.

Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά του βίντεο εμφανίζονται οι τρεις συνεργοί να μπαίνουν στο όχημα. Ο πρώτος μάλιστα φαίνεται να κρατά έναν μεγάλο σκουρόχρωμο σάκο με τα χρήματα της ληστείας. Στη συνέχεια, μπαίνουν και οι άλλοι δύο ληστές και το όχημα εξαφανίζεται πριν φθάσει η Αστυνομία.
Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει το τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. χαχαχαχα ρε ουτε ενας δε πηρε την αστυνομια ??? θα μου πεις η αστυνομια πια επεμβαινει μονον για μασκες χαχαχαχαχαχα

Comments are closed.