Λευτέρης Μυτιληναίος: “Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ανήθικος” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
31546-1

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που μεσουρανούσε τη δεκαετία 70 και 80 και ο μοναδικός στην Ελλάδα με 875 ηχογραφήσεις και τα περισσότερα σουξέ Λευτέρης Μυτιληναίος…. έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Κωνσταντίνο Μιναρετζή και μίλησε για το μεγάλο παράπονο του.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν τον έχει καλέσει ακόμα στην εκπομπή του. Μάλιστα, όπως λέει και ο ίδιος εδώ κάλεσε ανθρώπους που έχουν χάσει τη φωνή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ???Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ) ΚΑΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Η ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΚΩΛΟ Η ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ !!! Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΕΞΩ !!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 73 ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΕΣΙΜΟ!!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!!!!

    1. Ο Μυτιληναιος ειχε κανει δημοσια δηλωση πριν πολλα χρονια πως το Ελληνικο τραγουδι εχει βραχυκυκλωθει,αν τον πιεζαν ισως ελεγε και παραπανω οπως πχ ο Καζαντζιδης που τα ειχε πει χυμα για τους εβραιους.
      Ο σπυρος ο παπαδοπουλος ειναι κλασσικο κομμουνι που το κομμα τον βολεψε και τα επαιρνε χοντρα τοσα χρονια απο την δημοσια τηλεοραση,για να δειτε ποσο πουλημενος-προδοτης ειναι σας θυμιζω περυσι πως στο πρωτοχρονιατικο γλεντι 2 ΦΟΡΕΣ ενας κυπριος καλεσμενος ευχηθηκε για το 2019 ”για μια ελευθερη κυπρο” και ο μπολσεβικος εκανε πως δεν ακουσε και δεν ειπε λεξη !

  2. Τι προβλήματα που εχουν μερικοι,να κλαις

    1. Νοσταλγέ του Παπαδόπουλου, σα δεν ντρέπεσαι λέω εγώ

    2. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΥΛΕ.

      1. Πως πανε μωρη ξεσκιστρα πιτουλα τα νταλαβερια με τους λαθρο επιβητορες σου?

Comments are closed.