(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ» ΤΩΝ ΜΑΤ – ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ – ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Κοινοποίηση:
mat-leoforos

Νεότερο:

Με εντολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, επέστρεψαν στις θέσεις τους.

Έχει κληθεί ο διοικητής των ΜΑΤ στη ΓΑΔΑ για να αποφευχθούν παρόμοια συμβάντα στο μέλλον.

Αρχικό κείμενο:

Σε μια πρωτοφανή κίνηση διαμαρτυρίας για τον τραυματισμό του συναδέλφου τους στα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη, προχώρησαν άνδρες των ΜΑΤ.

Οι διμοιρίες που επρόκειτο να λάβουν θέση έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα, σταμάτησαν στην συμβολή της Αλεξάνδρας και Κηφισιάς, αρνούμενοι να μεταβούν στο γήπεδο, προκειμένου διαφυλάξουν την τάξη στον σημείο κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Μάλιστα λίγο αργότερα, έλαβαν εντολή να μεταβούν στην έδρα τους στο Γουδί.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΜΠΑΤΣΑΚΟ ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΨΗΤΟ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ
    Ο ΠΑΤΟΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥΡΚΟΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΑ

  2. Πήγαν να κάνουν απεργία τα τσομπά και μόλις τους είπε θα τους στείλει στον Έβρο μετάθεση κλασανε πατάτες…που είναι οι συνδικαλισταραδες να βγουνε για δηλώσεις οέο;;; 50 χρόνια ΚΟΥΛΗ & 41τακατό

    1. 55.000+ Μπατσοι —> ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ !!!!!!

      Τι να λεμε τωρα ;;; Ντραπηκε κ η Ντροπη με αυτες τις ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ

  3. Οι επαναστάτες των μπασκινων των ματ, χαχαχαχχαχαχχαχαχχα

  4. Να πάνε αλλά ΜΑΤ να τους δείρουν τους απλυτους απεργούς

  5. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ φταίει για τα χάλια των πολιτικών.

  6. Όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν και θα περάσουν είναι Φιλιππινέζες των ΠΑΕ και των αφεντικών τους εφοπλισταδων.Αυτο τα λέει όλα.

  7. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ?
    ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ???

    1. Οριστε ενας μαλακας Ελληνας . Του βρισαμε τους Σκατομπατσους κ παρεξηγηθηκε . Το οτι 20 χρονια τωρα αυτα τα Μουνοπανα στηριζουν ολους τους Κομουνιστες ( Συριζα , Μπλε Συριζα , Πρασινος Συριζα … ) που παρεδωσαν την Χωρα στους Τουρκους , τους Εβραιους , τους γερμανους , τους σκοπιανους κλπ δεν τον ενδιαφερει αρκει να ειναι καλα οι Μπατσοι . . Το επιπεδο μαλακιας σου εχει βαρεσει κοκκινα . Σαν αυτον τον ηλιθιο ειναι τουλαχιστον τα 3/4 που μπαινουν εδω μεσα . Μετα αναρωτιουνται γιατι δεν μπορουμε να βγαλουμε Δεξια Κυβερνηση . ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!

  8. Η επανάσταση για τις κρεμάλες θα ξεκινήσει από τα ΜΑΤ και θα ακολουθήσει ο στρατός.

    1. Εννοείται πρώτα θα κρεμάσουμε του μπάτσους και μετά τους στρατιωτικούς για εσχάτη προδοσία

      1. Κάνε μαμ κ νανάκια. Αύριο θα κάνεις επανάσταση.

  9. χα χα χα. Φοβουνται μη φανε το ξυλο τους και εκει. Δειρτε τους λιγο ακομη το σηκωνουν το ξυλο. Τους μονους που βαρανε ειναι γυναικοπεδα και γερους που τωρα πλεον δεν υπαρχουν κιολας. Ψοφησαν οι πιο πολλοι.

  10. Κυκλώστε το Μαξίμου και δώστε τελεσίγραφο να βγουν οι πούστρες όξω με τις κυλότες, να δει ο κόσμος τι σκατά ψηφίζει

  11. τσογλανια … χεστες…. μονο για να βαρατε τον αμοιρο κοσμακη ειστε …. ξεφτιλα της ελλαδας

  12. Γιατί κάνατε πίσω ρε λεβέντες στην απεργία σας;;;Τώρα φταίω εγώ να γράψω το σύνθημα που σας λένε….”Στούς λάθρο υπηρέτρια,στους Έλληνες νταής,σούζα στους προδότες,είναι ΜΑΤΑΤΖΗΣ!Τέλος πάντων….
    Ολόψυχα εύχομαι πάντως το παλληκάρι να γίνει σύντομα καλά!

  13. κοοοοκοοοκκοοοοο
    χαααχχχ
    δουλευουν το κοσμο

  14. Η ώρα του ξεβρακοματος για όλα. Τώρα κάνετε λευκές απεργίες κύριοι….Όταν ριχνατε χημικά σε μικρά παιδιά για να μην πουληθεί η Μακεδονία,όταν ριχνατε από τον γκρεμό πολίτες στο Πισοδέρι,όταν σπάσατε αυτοκίνητα σε Χίο και Μυτιλήνη του κόσμου που αρνιόταν να πουλήσουν στους Τούρκους τα νησιά τους λέγατε ακούτε εντολές. Μια χαρά μόνο τα φράγκα σας νοιάζουν τίποτα άλλο . Αυτά να μην τα λέτε σε εμάς που ξέρουμε τι είστε. Δειλά ανθρωπάκια που αφήνεται προδότες και βάζατε φυλακή τους εθνικιστές

    1. Συμφωνω με καθε λεξη . 15 χρονια τωρα πουλουν προστασια σε 300 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ , ΜΜΕ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ , μαζι με τις ΒΡΩΜΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ κ Χτυπουν Ανελεητα ΑΜΕΑ – ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ – ΠΑΙΔΙΑ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ . Τετοιες ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ δεν πρεπει να υπαρχουν σε αλλο ΧΩΡΟ εκτος απο εδω . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ !!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Κ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ !!!! Συνεχιζουν κανονικα να εκπαιδευουν ΝΑΖΙ , να Προσκυνουν τα ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΚΑΤΑ κ να δεχονται διαταγες απο ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!! ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟΑΔΕΡΦΕΣ ;;;;;;;;;;;;;; ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ;;;;;;;;;;;;; ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ , ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΓΑΖΑ κ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ !!!!! ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ .

        1. Εύγε κ στους 3 άνωθεν κλανιαρηδες. Επανάστατες του πληκτρολόγιου. Νάνι τώρα θα σας κάνει ντα το αφεντικό αν πάτε αυπνοι.

Comments are closed.