Λευκάδα: Πρωτοφανής δικαστική ποινή σε φιλόζωο βετεράνο πυγμάχο

Κοινοποίηση:
1

Με μια πρωτοφανή περιπέτεια έχει βρεθεί αντιμέτωπος ο βετεράνος πυγμάχος Στάθης Κωνσταντόπουλος και η σύζυγός του Σόνια Σπανάκη – Κωνσταντοπούλου που αποφάσισαν τoυς τελευταίους μήνες να εγκατασταθούν μόνιμα στη Λευκάδα, στη Νικιάνα.

Με αρκετές χιλιάδες ευρώ ως πρόστιμο καλούνται να πληρώσουν την αγάπη τους για τα αδέσποτα σκυλάκια που υιοθέτησαν από τη φιλοζωική Λευκάδος αλλά και έχουν περιμαζέψει στο αγρόκτημά τους άρρωστα κι εγκαταλειμμένα από το δρόμο. Πρόκειται για 26 σκυλιά ημίαιμα όλων των ηλικιών. Κάποια απ’ αυτά είναι εγχειρισμένα, ένα έχει καλαζάρ και παίρνει αγωγή, ένα άλλο είναι τυφλό και τα άλλα έχουν διάφορα προβλήματα υγείας. Ένας εκ των κτηνιάτρων που κατά καιρούς έχει παρακολουθήσει  τη θεραπεία κι αγωγή των σκυλιών είναι ο σημερινός δήμαρχος Λευκάδος κ. Καλός.    Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν πριν ακόμα εγκατασταθούν στην οικία τους, η οποία είναι αγρόκτημα τεσσάρων στρεμμάτων με μονοκατοικία 130 τ.μ. σε χαρακτηρισμένη από το κτηματολόγιο αγροτική περιοχή, δέχτηκαν προκαταβολικά  καταγγελία από ξενοδοχείο της περιοχής ότι θα ενοχλούνται οι πελάτες τους από τα σκυλιά. Να σημειωθεί ότι σε πολύ μικρότερη ακτίνα υπάρχουν πολυτελέστατα  ξενοδοχεία αλλά και κάτοικοι με ιδιόκτητες κατοικίες, οι οποίοι ουδέποτε εξέφρασαν το παραμικρό παράπονο για την ύπαρξη των σκυλιών.

Είναι στη διάθεση όποιου τα επιθυμεί οι εκθέσεις αυτοψίας του Αστ. Τμήματος Λευκάδος με αρ.πρ. 1009/5/86 21/09/2019, που κατ΄ επανάληψιν έχει πραγματοποιήσει ελέγχους στο χώρο μετά από απανωτές καταγγελίες που προέρχονταν από το ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής. Στην ανωτέρω έκθεση αυτοψίας βεβαιώνεται ότι πληρούνται όλοι οι κανόνες ευζωίας και υγειονομικοί κανόνες και διαπιστώθηκε ότι διαθέτουν όλα τα σκυλιά βιβλιάριο υγείας, είναι όλα εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, ηλεκτρονικά σημασμένα και στειρωμένα, ζουν σε καθαρό περιβάλλον και οι ιδιοκτήτες τα φροντίζουν υπεύθυνα. Έκθεση αυτοψίας (με αρ.πρ.3021/8/908-β΄) έχει πραγματοποιήσει κατόπιν  απροειδοποίητων ελέγχων που διενήργησε μετά από καταγγελίες του εν λόγω ξενοδοχείου και κλιμάκιο κτηνιάτρων της κτηνιατρικής υπηρεσίας της περιφέρειας, όπου επίσης βεβαιώνονται οι άριστες συνθήκες ευζωίας και καθαριότητας στις οποίες διαβιούν τα σκυλιά και ότι ουδέν παράνομο διαπίστωσαν κατά τον έλεγχό τους στο χώρο.

Η οικογένεια καλύπτει εξ ολοκλήρου τα έξοδα και την ιατρική αγωγή των κατοικίδιων τους. Δυστυχώς παρά τις άψογες εκθέσεις αυτοψίας των αρμοδίων αρχών το εν λόγω ξενοδοχείο κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος των φιλόζωων ιδιοκτητών, με την κατηγορία ότι τα σκυλιά αποτελούν ρυπογόνο εστία σε τουριστική περιοχή (η περιοχή είναι χαρακτηρισμένη από το κτηματολόγιο ως αγροτική). Το ειρηνοδικείο Λευκάδας δυστυχώς απαξίωσε τις άψογες εκθέσεις αυτοψίας των αρμοδίων υπηρεσιών, εκδίκασε τα ασφαλιστικά μέτρα κι εξέδωσε πρωτοφανή απόφαση – κόλαφο προς τη φιλόζωη οικογένεια.

Χαρακτηρίζει την περιοχή αμιγώς τουριστική και ομφαλό της οικονομικής ανάπτυξης της Λευκάδας κι αδιαφορώντας για τη βεβαίωση του κτηματολογίου και τις αεροφωτογραφίες  που καταδεικνύουν την απόσταση ανάμεσα στην οικία και στο ξενοδοχείο αλλά και ξένες ιδιοκτησίες που παρεμβάλλονται ανάμεσά τους, εκδίδει την εξής προκλητική απόφαση: «Επιβάλλει την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ των ζώων από το χώρο, αδιαφορώντας για το πού θα πάνε και τι θα απογίνουν όλα αυτά τα σκυλιά και τη δια παντός  απαγόρευση της ύπαρξης έστω κι ενός κατοικίδιου στο χώρο τόσο για την οικογένεια όσο και για την ιδιοκτήτρια του ακινήτου. Αν δε συμμορφωθούν άμεσα με την απόφαση θα επιβληθεί τόσο στην οικογένεια όσο και στην ιδιοκτήτρια του ακινήτου το πρόστιμο των 5.000 ευρώ και 3 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ τόσο στους ιδιοκτήτες των σκυλιών όσο και στην 80χρονη ιδιοκτήτρια του χώρου».

Είναι κατανοητό για τον οποιοδήποτε πόσο σκληρή είναι η απόφαση της στέρησης του δικαιώματος για απόκτηση κατοικίδιου σε μια φιλόζωη οικογένεια η οποία έχει αποδείξει εμπράκτως την ανιδιοτελή αγάπη της για τα ζώα.

Σε μια εποχή που κοινωνικά μηνύματα κατακλύζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για περίθαλψη, υιοθεσία, φροντίδα και ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου προς τα αδέσποτα ζώα, διαπιστώνουμε ότι ένας δικαστικός φορέας τιμωρεί με μια πολύ σκληρή απόφαση μια φιλόζωη οικογένεια που ανταποκρίθηκε θετικά  στο κάλεσμα της πολιτείας και ανέλαβε με δικό της οικονομικό κόστος τη φροντίδα αδέσποτων ζώων της περιοχής κι επιπρόσθετα την απειλεί και με ποινή φυλάκισης.

Είναι απορίας άξιο πώς εν μέσω κορωνοϊού κι ενώ είναι γνωστό ότι τα δικαστήρια έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, εν τούτοις δικαστικοί λειτουργοί στη Λευκάδα έσπευσαν να εκδώσουν μια τόσο σκληρή απόφαση και το απίστευτο είναι ότι εν μέσω κορωνοϊού οι δικαστικές αρχές δείχνουν να μη λαμβάνουν υπόψη τους ότι  η 80χρονη ιδιοκτήτρια του αγροκτήματος, λόγω ηλικίας, ανήκει στον πληθυσμό υψηλού κινδύνου και υποχρεούται σε καραντίνα, ωστόσο την υποχρεώνουν βάσει της ανάλγητης απόφασης που εξέδωσαν να διακόψει την καραντίνα και να εξέλθει από το προστατευμένο περιβάλλον της οικίας της, για να απομακρύνει η ίδια από το αγρόκτημα τα σκυλάκια της φιλόζωης οικογένειας, αλλιώς θα υποστεί τις ανωτέρω κυρώσεις.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το εν λόγω ξενοδοχείο μες στις παροχές του εμπεριέχει και τη δωρεάν φιλοξενία των κατοικίδιων των πελατών του. Αυτό συνεπάγεται ότι σε εποχές πληρότητας τα σκυλιά που βρίσκονται ταυτόχρονα στο ξενοδοχείο ίσως και να ξεπερνούν τα 20. Ωστόσο το δικαστήριο έκρινε δυστυχώς ότι τα σκυλιά που υποβαθμίζουν την τουριστική αξία της περιοχής είναι εκείνα της φιλόζωης οικογένειας που με εκθέσεις αυτοψιών είναι αποδεδειγμένα πεντακάθαρα και άψογα περιποιημένα αλλά προφανώς όχι τα σκυλιά που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο.

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία που επιδιώκει την ευαισθητοποίηση των πολιτών της σχετικά με την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων, γεγονός που αποτελεί ύψιστη ένδειξη πολιτισμού, αυτή η απόφαση αποτελεί εμπόδιο και απειλή στην καλλιέργεια των φιλόζωων συναισθημάτων μας, λειτουργεί αποθαρρυντικά και αποτρεπτικά στους φιλόζωους πολίτες και θα πρέπει άμεσα να ανακληθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

52 Σχόλια

  1. Έλεγχος από την αστυνομία σε όσους έχουν σκυλιά και τα βολτάρουν καταχέζοντας τον κόσμο όλο χωρίς να τα μαζεύουν κατουρώντας παντού μετατρέποντας σημεία σε εστίες μολύνσεως π.χ. εμένα μου έχουν καταστρέψει τις ζάντες του αυτοκινήτου μου από τα κάτουρα των σκύλων τους αλά δεν ήρθε ούτε ένας ψεύτης φιλόζωος να με βοηθήσει έλεγχος λοιπών για εμβόλια ότι εμβόλια πρέπει να έχει ένα σκυλί τσεπάκι λουράκι και όταν πρόκειται για ράτσες περίεργες απαραίτητα και φίμωτρο όπως πρέπει να γίνει υποχρεωτική και η εκπαίδευση με πιστοποιητικό από νόμιμο εκπαιδευτή και όχι από κάποιους γκιόνηδες που έχουν δει κάποια βίντεο και έχουν διαβάσει και δυο βιβλία και αυτό βαφτίζονται εκπαιδευτές όλα αυτά και πολλά άλλα για όποιον θέλει να έχει σκύλο στην κατοχή του αλλιώς εξοντωτικά πρόστιμα δεν νομίζω ότι λέω κάτι τρελό δεν τραβάμε και λίγα από κάποιους και όχι από όλους το ξεκαθαρίζω όλοι εμείς που δεν έχουμε σκύλο και δικαίωμα μας είναι να μην θέλουμε να έχουμε σκύλο αλά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από άλλα αυτά και ξέρετε γιατί γιατί οι περισσότερη από τους τεράστιους φιλόζωους θα τα πετάξουν στους δρόμους πληρώνοντας την νύφη πρώτα το ζώο που δεν φταίει σε κάτι και μετά όλοι εμείς που πάλι δεν φταίμε σε κάτι καληνύχτα εληναρα ξύπνα δες καθαρά .

  2. Αντε ,και καλες διακοπες σε εισαγγελεα και δικαστη το καλοκαιρι….Με ολα τα κομφορ.

  3. Μα είπαμε η ελληνική βρώμα ξεκινάει από τον κόπρο του Αυγεία, δηλ. την αδικαιοσύνη.
    Βρείτε τις διασυνδέσεις του ξενοδόχου με τους αδικαστές της “απόφασης”.
    Τελικά οι ξενοδόχοι αν δεν βάλουν μέσα λάθρο τα βάζουν με τους γείτονες.
    Χα, χα, κάντε το αγρόκτημα δομή λάθρο, να δει μετά το ξενοδοχείο του.

  4. Εάν ήταν έξυπνος ο ξενοδόχος θα είχε κάνει ατραξιόν του ξενοδοχειου τον ίδιο τον φιλόζωο…φυσικά σε συνεργασία και με τον ίδιο και προς όφελός και των ζώων. Κάτι σαν pet therapy k.o.k

  5. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΘΩΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ.

  6. Δωστε το ονομα του σκατοξενοδοχειου να το φτιαξουμε λιγο.Δωστε και εσεις σκατοψυχοι τα αληθινα σας ονοματα και καμμια διευθυνση να σας φτιαξουμε και εσας. Ευχομαι να σαπισετε ρε σκατοψυχοι ολοι και εσεις και οι σκατογονεις σας που σας εμαθαν τετοια συμπεριφορα απεναντι σε ανυπερασπιστα ζωακια.

  7. Κάθε χρόνο έχουμε νεκρούς και τραυματίες από επιθέσεις αδέσποτων. Οι ηλικιωμένοι που θέλουν να βγουν να περπατήσουν ή αυτοί που θέλουν να βγάλουν το σκύλο τους βόλτα δεν έχουν δικαιώματα? Να μαζέψουν τα κοπρόσκυλα και τους ψυχοπαθείς που εμφανίζονται ως φιλόζωοι και να τους μαντρώσουν μαζί με τους λαθραίους. Εδώ κολλάει το που ‘σαι Παπαδόπουλε. Μας τάχουν ζαλίσει οι ψυχοπαθείς ψευτοφιλόζωοι που πουλάνε φιλοζωία εις βάρος των άλλων. Υ.Γ. Για την περίπτωση της Λευκάδας δεν ξέρω τα πραγματικά περιστατικά και δεν έχω γνώμη. Μπορεί αυτός που τα περιθάλπει να έχει δίκιο αλλά όλοι αυτοί που βγαίνουν κάθε φορά στα κάγκελα είναι σεσημασμένοι ψυχοπαθείς ψευτοφιλόζωοι.

  8. Ποιο ξενοδοχείο είναι αυτό?
    Ποιος δικαστής έβγαλε την απόφαση?
    Από τα ζώα κινδυνεύει η υγεία μας? ή από τον άνθρωπο?
    Τί έχετε καταλάβει τους τελευταίους μήνες?

  9. Αν υπάρχουν σταγόνες δικαιοσύνης σε αυτή την χώρα, θα πρέπει να ελεγχθεί από ανώτερους δικαστές η απόφαση του συγκεκριμένου δικαστή, ο οποίος δεν έλαβε υπόψιν κανένα από τα στοιχεία παρά μόνο το συμφέρον του ξενοδοχείου.

  10. Ρε Πελασγε… συγνώμη …ΠΕΛΑΣΓΙΑ ήθελα να πω….ψάχνω για υπηρετικό πρόσωπικο…. έρχεσαι??? Μισθός 2135€συν μπόνους από την ταινία που θα γυρίσουμε…(.ο ποιμενικός μου πήδηξε την υπηρέτρια.).άιντε Λάγιο……

  11. Αλητες του ξενοδοχειου, κάντε του ολοι μηνυση οι Λευκαδιτες να το κλείσει ο καρχαριας

  12. Ο Πελασγός ο Σπαρτιάτης και κάτι άλλοι που βρίζετε είστε για να είστε …. παλιό μοδίστρες

  13. ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ !!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΥΡΑΝΕΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΟΝΟ Η ΒΡΩΜΟΧΩΡΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ (ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ) ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ!!!!!

  14. Σας χαλάει που έχει κοτσια ρε αυτός σας χαλάει για σένα το λέω μωρη λουλου που μπαίνεις και βρίζεις ….αδερφαρα του κερατά άμα τα σκυλάκια ήταν λαθρο θα γουσταρες να στον ακουμπάνε μωρη μοδίστρα ….αλλά εσύ που βρίζεις τον άνθρωπο αυτόν και τα σκυλιά μόνο από εδώ ξέρει ς μωρη κουλη ……

  15. Εγώ απλά θα ρωτήσω .
    Τι είναι καλλίτερο σε όλα τα σπίτια να έχουν από 2 σκυλιά η έναν λαθροκανίβαλο από αυτούς που μας βάζουν τα λαμόγια οι πολιτικοί αβέρτα στην χώρα μας .
    Εγώ δεν συμπεριλαμβάνομαι διότι έχω 3 σκυλιά τα οποία δεν τα έχω δέσει ποτέ .
    Ο χώρος τους είναι 30 στρέμματα , έχουν τα δικά τους λευκά ξύλινα σπιτάκια από κόντρα πακέ θαλάσσης 20mm με στρώμα κανονικό μέσα . Δεν κοιμούνται στα σπιτάκια τους αλλά μέσα στο σπίτι στην ζέστη χειμώνα καλοκαίρι .
    Τρώνε σε ανοξείδωτα πιάτα και πίνουν καθαρό νερό από ανοξείδωτα κουβαδάκια που πλένονται καθημερινά .
    Τρώνε μαγειρευτό φαγητό κάθε μέρα και έχουν ελεύθερη τροφή κροκέτες απ τις καλές . Πάνε συχνά στο γιατρό για εξετάσεις διάφορες και εμβολιάζονται κάθε χρόνο .
    Το κόστος και για τα τρία είναι περίπου 5 ευρώ την ημέρα .
    Όταν ψήνουμε παιδάκια η μπριζόλες ( περίπου μέρα παρά μέρα ) οπωσδήποτε υπάρχει μέριμνα για ξεχωριστή μερίδα για το καθένα που δεν την συμπεριλαμβάνω στο κόστος .
    Εισπράττω την αφοσίωσή τους και πολλά άλλα που με καταλαβαίνουν αυτοί που έχουν σκυλιά .
    ΥΓ . Είχα 4 σκυλιά και έχασα το ένα . Έχει τον δικό του τάφο εδώ με μαρμάρινη πλάκα που το σκεπάζει και δεύτερη με το όνομά της πάνω . Ήταν η Λίζα μας .
    Δεν δέχομαι σχολιασμούς πάσης φύσεως . Μιχάλης

  16. Τα ζώα τους πείραξαν. Αν πάντως ενημερωθούν όλοι οι μελλοντικοί πελάτες και ειδικά οι ξένοι για το τι σκ@τόψυχοι είναι οι ιδιοκτήτες δεν πρόκειται να πατήσει άνθρωπος στο ξενοδοχείο τους. Εκτός κι αν θέλουν να διώξουν τα σκυλιά για να βάλουν λάθρο καθώς είναι γνωστό ότι οι μουσουλμάνοι ισλαμιστές μισούν εκτός από τους άπιστους και τα σκυλιά.

  17. Ας κάνουν τα σκυλιά λαθρομετανάστες για να έχουν δικαιώματα.Σ’αυτόν τον τόπο,όλα δυνατά και αδύνατα.

    1. Στα ζωα δινουμε αγαπη. Τα ζωαδια θελουν καψημο και βιτριολι. Σιχαματα του ελλαδισταν ευχομαι η επομενη πατριωτικη κυβερνηση να μεριμνησει και να σας γμσ με ψαρια !

  18. Πειτε το ονομα του ξενοδοχειο να το αναλαβουμε στα Google ratings και δεν θα ξαναπατησει ανθρωπος

  19. Μαλακά εσύ που βρίζεις τα σκυλιά.. κακός ψοφος να σε βρει σιχαμα!!!!!!!

  20. Α να χαθουν εν μεσω κορονοιου τα δικαστηρια δεν λειτουργουν αυτο πως λειτουργησε παρανομως αρα και η αποφαση ειναι ακυρη ας το διαβολο συχαματα το συμφερον πανο απο ολα το μεσο ε καθηκια ουστ κτηνη

  21. Για το μονο που θλιβομαι είναι για όλους τους κάφρους όπως τους χαρακτηρίζει ένας φίλος παρακάτω που ίσως είναι γονείς και μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τα ίδια μυαλά. Τι σας έφταιξαν τα ζώα ρε; οι δήμοι τι κάνουν; αποσο ξέρω έχουν πάρει αρκετά έως μεγάλα κονδύλια για τα αδεσποτα.

  22. μας τα χουν κάνει τσουρέκια με τα βρομόσκυλα τους θα Χει φάει βρώμα ο ξενοδόχος

    1. Μαλακά εσύ που βρίζεις τα σκυλιά.. κακός ψοφος να σε βρει σιχαμα!!!!!!!

    2. Κούλη νουδούλη, πόσα να τσέπωσε άραγε ο δικαστικός;

  23. Τέσσερα στρέμματα για 26 σκυλιά, νομίζω, είναι καλά και εφόσον λένε ότι πληρούν τα περί ευζωίας και υγειονομικών κανόνων .αλλά αποφεύγει να μας πει σε ποιά απόσταση είναι το ξενοδοχείο και αρκείται να πει ότι υπάρχουν πιο κοντά πολυτελέστατα ξενοδοχεία και ιδιωτικές κατοικίες.Και στις πολυκατοικίες το ίδιο γίνεται.Ολοι ενοχλούντα αλλά ένας δύο θα βγάλουν το φίδι απο την τρύπα και θα θεωρηθούν κακοί

  24. Καλησπέρα .σε όλους εκτός από αυτόν τον τετραμαλακα τον Πελασγό.ρε ΟΚΤΑΠΟΥΣΤΑ εγώ δεν είμαι φιλοζωος ούτε έχω κατοικίδια γιατί πιστεύω στην απόλυτη ελευθερία…όμως ρε μαλακοπουστα αντί να σκεφτείς τι έκανε ένα μουνοπανο με ,”,δόντι” εν μέσω πανδημίας με κλειστά δικαστήρια τότε καταλαβαίνουμε που ζούμε ρε ηλίθιε….και αν είναι και αλήθεια τα πορίσματα και τα χαρτιά τους τότε θέλουν κρέμασμα οι επίορκοι που βγάλαμε τέτοια απόφαση….ούτε ο Πατακος δεν θα έκανε κάτι τέτοιο…..καληνύχτα ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ….

  25. επιτελους ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!! για τους ανθρωπους… οχι για τα κοπροσκυλα…

    1. ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΣΤΟΧΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΟΠΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ανθρωποι ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΄΄ΑΝΤΙΛΗΨΗ΄΄ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ)…ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΑ ΄΄ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ΄΄ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ….

    2. Εσύ τώρα νομίζεις ότι είσαι άνθρωπος?πήγαινε κοιταξου καλά στον καθρέφτη σου. ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ…….

    3. Εσύ τώρα νομίζεις ότι είσαι άνθρωπος. Πήγαινε κοιταξου καλά στον καθρέφτη σου. ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ…….

    4. Ηλιθιο ζώο, (και νομιζω πως προσβάλω τα ζωα με αυτο που είπα,) ενας άνθρωπος θα σου κανει κακό ηθελημένα, (σπάνια απο άγνοια η αμέλεια,) ενα ζώο ποτε. Προςωπικα προτιμώ να βοηθάω τα ζωάκια, παρα τους ανθρωπους. Τα ζωα τα αγαπάω, τους ανθρωπους οχι τοσο. Ειδικα ….;;;ανθρωπους;;;;….σαν κι εςενα.

    5. Σπαρτιάτη τα μεγαλύτερα αποβράσματα της κοινωνίας είναι , άνθρωποι σαν και σένα, όχι τα ζωα ,που μόνο ευγνωμοσύνη έχουν. Ντροπιάζεις και τ΄όνομα της Σπάρτης.Λύσε τα προβληματά σου με κανένα ψυχίατρο και μην προσπαθείς να τα διοχετεύσεις σε λάθος αποδέκτες.

    6. Υπογράφεις σαν σπαρτιάτης βρε ξεφτιλισμένο ον; Οι σπαρτιάτες είχαν ήθος, μόρφωση και λεβεντιά βρε έκτρωμα! Κοπράνθρωπος είσαι, άχρηστος και για λίπασμα. Νομίζεις πως μόνο εσύ έχεις δικαίωμα στη ζωή; Θα το βρείς απο τον Θεό, κακό ψόφο σου εύχομαι και σε σένα και σε ό,τι έσπειρες γιατί το dna σου είναι σάπιιο!

  26. Και εγώ διαβάζω σε κάτι Τουίτερ και σάιτ πως αλλοδαποί στη Μόρια νάρκωσαν και θανάτωσαν 2 σκυλιά φύλακες ενός τσοπάνη για να του σφάξουν τα ζωντανά ανενόχλητοι.
    Που είναι οι φιλοζωικές; ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕ ΡΩΤΑΩ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    ΑΝ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΓΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΆΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;;;
    ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ.
    ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΤΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ;;;
    ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ;
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.
    ΝΑ ΧΩΘΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΆΜΗΛΟ.

  27. Άντε και στο διάβολο λέω εγώ!! Τι να τα κάνουν τα ζώα αυτοί οι άνθρωποι δηλαδή, άνθρωποι με Α κεφάλαιο!! Δε φτάνει που τα φροντίζουν δίχως οικονομική βοήθεια…να τα πετάξουν στο δρόμο τώρα έτσι απλά;; Δηλαδή οπότε μας συμφέρει διδάσκουμε σε αυτή την κωλοχορα τον ανθρωπισμό και την περίθαλψη …και τώρα είναι παράσιτα δηλαδή τα ζώα!!?? Οι νόμοι δηλαδή όταν βολεύει αλλάζουν ανάλογα;;!
    Οχι αν υπάρχουν νόμοι να φροντίσουν αυτόματα για το που θα μείνουν αξιοπρεπώς και αυτές οι ψυχές!!! Οι αλλοδαποί δεν έχουν μεγαλύτερη αξία!
    Αισχος!!!!

  28. Καλά τρελάθηκα με όλα τα παράλογα που διάβασα στο ρεπορτάζ. Μήπως η απόφαση να κριθεί άκυρη καθώς τα δικαστήρια εχουν αναγκαστικη αργία; ένας καλός δικηγόρος χρειάζεται προς υπεράσπιση του φιλοζωου ζεύγους αλλά και της ηλικιωμένης για ψυχική οδύνη. Α, και κάποιος που να μπορεί να το χρηματοδότησει όλο αυτό. Πείτε μας και επωνυμία ξενοδοχείου να ξέρουμε να μην πατησουμε

    1. Πολυ σωστος συμφωνω μαζι σου….μας ταχουν κανει τσουρεκια με τα βρωμοσκυλα τους

      1. Το ψυχακι που μπαινει εδώ μέσα βρίζοντας τα σκυλιά…θα πρέπει τι μακελειό να μεριμνήσει να βρει τα στοιχεία του…ίσως αποκαλυφθούν οι πολλές σάπιες πράξεις που θα έχει ως τώρα διαπράξει !! Σίγουρα θα χρειάζεται θεραπεία σε ψυχιατρείο…όσο για τη ψυχή του αυτή δεν θεραπεύεται όμως κοντός ψαλμός αλληλούια!! Στη ζωή αυτή όλα πληρώνονται και εσύ μπασταρδε να είσαι σίγουρος θα πληρώσεις πολλά αα

    2. ΠΕΛΑΣΓΕ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΘΑ ΧΕ@ΖΑΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΄΄ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ΄΄ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ (ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΒΔΟΜΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ)…..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ, ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΄΄ΚΑΦΡΟΙ΄΄ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΦΕΣΗ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ…

      1. ..αλλα αργος και βασανιστικος θανατος.
        Κατι τετοιοι αδυνατουν να καταλαβουν οτι η υπαρξη αδεσποτων οφειλεται στους ανθρωπους που τα παίρνουν και μετα τα παρατανε ή τα ζευγαρωνουν και κρατανε 1-2 και τα υπολοιπα στο δρομο να γινει προβλημα αλλουνου.
        Ο αλλος παραπανω λεει που ειναι οι φιλοζωικες για τα σκυλια του τσοπανη που θανατωσαν λαθραιοι
        στη Μορια.
        Αδυνατει να καταλαβει οτι οι φιλοζωικες δεν ειναι για να προστατευουν τα σκυλια του καθε τσοπανη
        ή κυνηγου ουτε να κανουν καταγγελιες για θανατωση ιδιόκτητων ζωων απο τριτους,εχουν
        ιδιοκτητη και ειναι αυτος υπευθυνος για τα περαιτερω.
        Οι φιλοζωικες ειναι για να περιθαλπουν αυτα που οι ανθρωποι παρατανε είτε γιατι το βαρεθηκαν
        ειτε γιατι αρρωστησε και δεν θελουν να δωσουν λεφτα στον κτηνηατρο και απλα σαν ανευθυνοι
        μετακυλουν το προβλημα στην κοινωνια.
        Η οικογενεια στην Λευκαδα αυτο κανει:
        Ανευθυνοι πρωην κατοχοι σκυλων μολις το ζωο αρρωστησε,εχασε το φως του,γερασε,το βαρεθηκε
        το μαζεψε αυτη η οικογενεια και με δικα της εξοδα τους δινει,οσος χρονος τους απομενει,αξιοπρεπη
        ζωη.
        Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις πως φτασαμε σαν κοινωνια εδω,αφου αδυνατουν να καταλαβουν
        ποια ειναι η πηγη του προβληματος και καθε προβληματος ωστε να καταπολεμηθει εκει.
        Οσο αφορα την αποφαση,απλα σαπια δικαιοσυνη εδω και δεκαετιες……

    3. Απο κατι ζωα σαν κι εςενα προτιμώ τα σκυλάκια, που μονο αγαπη δινουν. Εσυ μονο μίσος και χολή ξερνάς. Αντε στα τσακιδια. Κάτι Σκατοψυχοι σαν κι εςενα βασανίζουν αθώα πλασματα οπως τα ζωάκια.

    4. Άλλος παπάρας και εσύ; Τι πελασγός βρε κακομοίρη! Αν εσύ είσαι απόγονος της αρχαιότερης ελληνικής φυλής εγώ είμαι η Στρουμφίτα, τουρκόσπορος σκατόψυχος είσαι. Όταν βλάπτεις αθώα πλάσματα θα βρείς τον διάολο μπροστά σου και όταν θα τυραννιέσαι να μην αναρωτιέσαι το γιατί, η θεία δίκη θα έρθει να σε ξεσκίσει.

    5. σωστος. δεν μπορεις να κυκλοφορησεις πλεον με τα βρωμοσκυλα.

    1. Εχει φαει βρωμα ο ξενοδοχος για να κανει ετσι που ουτε εσυ ουτε εγω φανταζομασται…………..οταν διατηρεις ολοκληρη αγελη θες σταβλους και οχι ενα απλο σπιτι…………..

Comments are closed.