Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;; Σκηνές «απείρου κάλλους» στη Θεσσαλονίκη στο gay festival με Μπουτάρη και Νοτοπούλου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Oι εκδηλώσεις της όγδοης “θεσσαλονικιώτικης υπερηφάνειας”, που ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας, «κορυφώθηκαν» το βράδυ του Σαββάτου με την παρέλαση, που κατέληξε στον Λευκό Πύργο.

Κόσμος  συμμετείχε στην παρέλαση, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, κρατώντας πολύχρωμες σημαίες, σφυρίχτρες και έχοντας ζωγραφισμένα πολύχρωμα τα σώματά τους.

Στην παρέλαση συμμετείχαν μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το voria.gr, ο γενικός πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σπύρος Μιλτιάδης, ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, η εντεταλμένη σύμβουλος για δράσεις κοινωνικής στήριξης και ένταξης μεταναστών και προσφύγων, Σοφία Ασλανίδου και η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αντε βρομιαριδες που θελετε παρελασεις για να προκαλειτε!!!!! Διαφορετικα τι νοημα εχουν οι παρελασεις μ’ αυτες τις αθλιες εμφανησεις;;;;;; Και πρεπει εμεις να ανεχομαστε ολη αυτη την αηδια παλιοαδελφες!!!!!! Στα σπιτια σας καντε οτι θελετε!!!!!

  2. Στο σπίτι σας κάντε ότι θέλετε! εγώ αυτήν την ανωμαλία … ψυχοπάθεια σας, γιατί να την ανεχτω; Τα παιδιά μου τι σας φταίνε; Μπουταρη ανώμαλε με ακους;

  3. Καλωσήρθες και πάλι τρελό καρναβάλι. Εφόσον δεν κυκλοφορούν με φτερά και πούπουλα στην καθημερινότητα τους γιατί πρέπει να το γιορτάζουν σαν μασκαράδες; Όταν υπάρχει υπερβολή, υπάρχει ανισορροπία, άρα ασχήμια. Η Νοτοπούλου τι φόρεσε για να βγεί στον δρόμο δίπλα στις λεσβίες; Που πάς μαρή, σε χορό αποφοίτησης; Εκτός τόπου και χρόνου, ύστερα θέλει και εξουσία η άσχετη, ούτε να ντυθεί ανάλογα με την περίσταση δεν είναι ικανή. Ο γέρος Μπουτάρ Τσογλάν στυλιστικά είναι καλύτερος. Πάλι καλά που δεν φόρεσε κανένα στριγκάκι, να ξεράσουμε ομαδικώς.

  4. Τον φίλο με τη μάσκα της ηλεκτροκόλλησης θέλω,μήπως ψάχνει για κάνα μεροκάματο;

Comments are closed.