Λαμία : “Γύρω – γύρω όλοι” αστυνομίας – αντιεξουσιαστών έξω από το Νοσοκομείο Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Κινητοποίηση της αστυνομίας είχαμε τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής, όταν στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ υπήρξε η πληροφορία ότι άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο θα βρεθούν στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να συμπαρασταθούν στον γνωστό αντιεξουσιαστή Γιάννη Δημητράκη.

Point Blur May302021 145655 scaled

Ο τελευταίος νοσηλεύεται στο Γ.Ν. μετά από σοβαρό τραυματισμό του μετά από επεισόδιο που υπήρξε με Αλβανό συγκρατούμενο του, στις φυλακές Δομοκου την περασμένη Δευτέρα.

Οι αστυνομικές αρχές περικύκλωσαν το Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να το περιφρουρησούν σε περίπτωση που οι αντιεξουσιαστές σκόπευαν να περάσουν στον περιβάλλοντα χώρο προκειμένου να αναρτήσουν πανο και να φωνάξουν συνθήματα για τον Γιάννη Δημητράκη.

Point Blur May302021 145749

 

Μάλιστα από τα περίπου 60 άτομα που βρέθηκαν συνολικά στο σημείο  – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – κάποιοι εξ’ αυτών προσπάθησαν να βρούν τρόπο για να εισέλθουν στο Νοσοκομείο, ωστόσο κατά τις ίδιες πηγές δεν τα κατάφεραν, λόγω της έντονης αστυνομικης δυναμης.

Point Blur May302021 145235 scaled

Το αποτέλεσμα ήταν αφού διαδήλωσαν ειρηνικά (γύρω στη 13.00) και χωρίς “παρατράγουδα”, φώναξαν συνθήματα συμπαράστασης για τον νοσηλευόμενο και αποχώρησαν λίγη ώρα μετά.

Έντονη αστυνομική δύναμη παραμένει στο σημείο….

Point Blur May302021 145511

lamianow.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι συνεβη στις φυλακες με τον Αλβανο;;;;;; Τον μαχαιρωσε;;;;;; Αυτοι οι απλυτοι δεν ειναι που υποστηριζουν ολους τους παρανομους λαθροεισβολεις;;;;;;; Τωρα προς τι οι διαμαρτυριες;;;;;; Ακομα δεν εχουν δει τιποτα, με τα μυαλα που κουβαλουν!!!!!!!

  2. Το ‘χουν κάψει απ’τα πολλά ναρκωτικά οι αντιεξουσιαστές(sic).

Comments are closed.