Λαμία: Ένταση και προσαγωγές έξω από το νοσοκομείο για τον Δημήτρη Κουφοντίνα (BINTEO-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
lamia_koufontinas2-1

Στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου της Λαμίας βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (27/2) περίπου 20 άτομα για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός όταν ενημερώθηκαν ότι τα άτομα κινούνται προς την είσοδο του νοσοκομείου.


Ενώ ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται σε απεργία πείνας με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη, κλιμακώνονται οι αντιδράσεις υποστηρικτών του ανά την Ελλάδα με διαδηλώσεις, επιθέσεις σε πολιτικά γραφεία ακόμη και στο πατρικό Μητσοτάκη στα Χανιά.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, αμέσως στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες σταμάτησαν την ομάδα που επιχείρησε να φτάσει στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου Λαμίας. Στο σημείο υπήρξε ένταση με τους αντιεξουσιαστές να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και τους αστυνομικούς να προσαγάγουν αρκετούς από αυτούς.
Δείτε φωτογραφίες:

  

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εάν αυτός ψοφήσει πάλι θα τα σπάσουν όλα;

  2. Όταν οι αντάρτες μπουκαρουν στην Αθήνα το Σύνταγμα θα λέγεται πλατεία κουφοντινα..?εάν αυτό δεν είναι προτροπή για ανατροπή δημοκρατικού πολιτεύματος τότε τι είναι?εδώ υπάρχει κακούργημα κατά συρροή πρέπει να επέμβουν ανάμεσα οι εισαγγελείς της χώρας κ κ το περιβόητο σώμα της αστυνομίας που προστατεύει το πολίτευμα του κράτους δικαίου που είναι?πρέπει να παραιτηθεί αύριο το πρωί ο Χρυσοχοΐδης…

  3. Από πού βγαίνουν αυτοί ρε παιδιά; Απ’τους υπονόμους;

Comments are closed.