Λαμία: Ένοχος μεν, ελεύθερος δε ο Κορκονέας / “Είναι ντροπή…” δηλώνουν Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου -Β. Ανδρούλας: Θέμα ημερών η αποφυλάκιση του” (εικόνες-βίντεο)

Κοινοποίηση:
1

Για «προδιαγεγραμμένη απόφαση» και για «μεθόδευση» προκειμένου ο Επ. Κορκονέας να έχει μία «σκανδαλώδης μεταχείριση» μίλησε η πολιτική αγωγή στο δικαστήριο, αμέσως μετά την απόφαση για τη δολοφονία Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος όσο και η Ζωή Κωνσταντοπουλου, συνήγοροι της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, έκαναν γνωστό ότι θα ασκήσουν αναίρεση υπέρ του νόμου επί της απόφασης.

Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνήγοροι οικογένειας Γρηγορόπουλου

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου:«Η απόφασή σας οπλίζει το χέρι του επόμενου Κορκονέα»

«Το αποτέλεσμα της απόφαση ήταν προδιαγεγραμμένο. Η αναβολή δόθηκε προκειμένου ο Κορκονέας να έχει ευνοϊκή μεταχείριση. Η απόφαση σας οπλίζει το χέρι του επόμενου Κορκονεα» είπε προς το δικαστήριο η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ή ίδια, χαρακτήρισε αδιανόητη την αναβολή της απόφασης προκειμένου να δικαστεί ο Κορκονέας με τον νέο Ποινικό Κώδικα. ” Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτή την αλγεινή εμπειρία της δίκης που έγινε, για τον απαράδεκτο τρόπο που το δικαστήριο αντιμετώπισε τη μάνα του νεκρού παιδιού και επιφυλασσόμαστε να συνεχίσουμε τη δικαίωση του Αλέξανδρου με κάθε νόμιμο μέσο” είπε στα ΜΜΕ η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Νίκος Κωνσταντόπουλος: Η απόφαση προκαλεί το κοινό αίσθημα

Ο δολοφόνος αυτός ήρθε στο δικαστήριο και ζήτησε ελαφρυντικό για ανάρμοστη συμπεριφορά του θύματος, συμπεριφέρθηκε ως τυμβωρύχος και σε αυτόν δώσατε ελαφρυντικό. Η πολιτική αγωγή θα ζητήσει την αναίρεση της απόφασης υπέρ του νόμου» είπε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος στο δικαστήριο ενώ σε δηλώσεις του αμέσως μετά χαρακτήρισε την εξέλιξη ως ντροπή. “Η απόφαση προκαλεί το κοινό αίσθημα και για αυτό το λόγο αλλά και για τις νομικές αμέλειες θα ζητήσουμε αναίρεση από τον Άρειο Πάγο” είπε μεταξύ άλλων.

Ο Ευάγγελος Ανδρούλας, συνήγορος του Κορκονέα

Βαγγέλης Ανδρούλας: Είναι θέμα ημερών η αποφυλάκιση του Κορκονέα

“Η πολιτική αγωγή ας κοιτάξει λίγο τον εαυτό της στον καθρέφτη” ήταν η απάντηση του συνηγόρου του Κορκονέα, στα περί μεθοδεύσεων για να σπάσουν τα ισόβια του πελάτη του, που του καταλογίζει η Ζωή και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. “Ο Κορκονέας θα γυρίσει στην οικογένεια του να συνεχίσει τη ζωή του με τα παιδιά του, είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους. Με τις δικές του ευαισθησίες…” συμπλήρωσε ο κ. Ανδρούλας αναφερόμενος στην αποφυλάκιση του πελάτη του και τη ζωή εκτός φυλακής.


Οι δηλώσεις του Ευάγγελου Ανδρούλα

Δείτε εικόνες κατά την αποχώρηση του Επαμεινώνδα Κορκονέα από το Εφετείο

Οι γονείς του Επαμεινώνδα Κορκονέα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Το δημοσιο αισθημα προκαλειται, οταν η πολιτεια μεταχειριζεται δυο μετρα και δυο σταθμα στην απονομη της δικαιοσυνης, Φαρισαιοι Υποκριτες!!!!!!!!! Εδω αποφυλακιζονται εγκληματιες και τρομοκρατες με τον νομο Παρασκευοπουλου και ταλαιπορουν χρονια τωρα τους δυο αστυνομικους, διοτι ο ενας ειχε μια ατυχη στιγμη στην ζωη του και ο αλλος σαν συνεργος, διοτι ο Γρηγοροπουλος και ο Ρωμανος, αντι να κοιτουν τα μαθηματα τους, γυριζαν στα Εξαρχεια, οπαδοι της αναρχειας, να βριζουν τους αστυνομικους κτλ!!!!!! Και η κακη στιγμη ηρθε!!!!!!! Φθανει πια με τον Γρηγοροπουλο και τον Φυσσα, δεν ειχαν μονο αυτοι μανες, μανες ειχαν και οι ανθρωποι στην Μαρφιν και τα αλλα δυο παιδια που δολοφονηθηκαν χωρις λογο και οι δολοφονοι τους ειναι ελευθεροι!!!!!!!!!

  2. Τι ένοχος και μαλακίες μωρέ. Ξεβρωμισε την κοινωνία από ένα παράσιτο.

  3. Η μεγαλυτερη ντροπη ειναι το οτι δεν ευρεθησαν & δεν τιμωρηθηκαν ποτε οι φο ιαδες του Φουντουλη & Καπελωνη & των υπαλληλων της ΜΑΡΦΙΝ,αν & γνωστοι.

Comments are closed.