Λαμία: Έβαλαν στο ψυχιατρείο τη γιατρό που έλεγε στον κόσμο να μην εμβολιαστεί

Κοινοποίηση:
εμβολιο

Σε ψυχιατρικό νοσοκομείο οδηγήθηκε η γιατρός από το Κέντρο Υγείας Λαμίας που απέτρεπε τον κόσμο να εμβολιαστεί. Όπως αναφέρει το LamiaReport η μητέρα της κατέθεσε στο ΑΤ Βόλου αίτημα ακούσιας ψυχιατρικής εξέτασης της κόρης της, ανησυχώντας για την υγεία της.

Ενημερώθηκε η εισαγγελία Λαμίας που παρήγγειλε την εξέταση της από ψυχιάτρους Δημόσιου Νοσοκομείου όπως προβλέπει ο νόμος. Η γυναίκα εξετάστηκε τόσο στο Νοσοκομείο Λαμίας όσο και στο εφημερεύων Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στην Αθήνα όπου διακομίστηκε το βράδυ της Τετάρτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία περιπολικού.

Και οι δύο ψυχίατροι συμφώνησαν στην παραμονή της για παρακολούθηση και νοσηλεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Από την πρώτη στιγμή η γιατρός είχε απομακρυνθεί από το Διευθυντή του ΚΥ Λαμίας Ηλία Καραγεώργο, από την εμβολιαστική διαδικασία και με την παρέμβαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Υγειονομικής Περιφέρειας, ενώ από το πρωί της Τετάρτης τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα του Πειθαρχικού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ !!!!!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΙΔΟΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΤΡΕΛΛΟΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΗΣ !!!!!ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ?????ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΟΥΜΕ

  2. Καλή η συμπαράσταση αλλά να με συγχωρείτε, καλύτερα να μαζέψουμε τα έξοδα και να κάνουμε τα απαραίτητα με τα του Κου Αντωνιάδη ή κάποιον άλλον δικηγόρο για τα περαιτέρω. Νομίζω;;;;; Αναμένουμε λοιπόν νεώτερα.
    ΚΑΛΉ ΣΑΣ ΔΎΝΑΜΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΌΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΌΛΩΝ ΜΑΣ ΜΑΖΊ ΣΑΣ. ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ.
    ***** ΚΑΙ ΞΈΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΣΕ ΌΤΙ ΧΑΠΑΚΙ ΜΕ ΚΊΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ ΣΑΣ ΔΏΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ 👊👊👊👊👊👊

  3. οι λογικοι στο ψυχιατρειο και οι πραγματικοι ψυχασθενεις εξω να μας κουνανε καιβτο δακτυλο αυτοι ειμαστε αυτα αξιζουμε

  4. Τελευταια εχω διαπιστωσει οτι πολλοι κανουν σοβαρη προωθηση υπερ των εμβολιων!!Ακομα και εκεινοι που ηταν αρνητες υποκυπτουν για καποιο λογο…Στο τελος θα μεινουν πολυ λιγοι…

    1. Μη το λες στο τέλος θα έρθουν και οι μακροχρόνιες παρενέργειες με αρκετούς θανάτους.
      Απλά υπάρχει έμμεση πίεση παντού για να εμβολιαστουν όσο περισσότεροι γίνεται.
      Ελπίζω μία μέρα αυτοί που κάνουν το εμβόλιο λόγω πίεσης να μην το μετανοιωσουν γιατί θα είναι αργά

    2. Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι, νουδουλοτρόλ.

  5. τελικα αυτοι που ξερουν την αληθεια και θελουν να μιλησουν θα τους βγαζουν τρελους κριμα κριμα

  6. Αν είναι δυνατόν που ζούμε!!!! Έχω τρομοκρατηθει γιατί νιώθω ότι δεν έχουμε καμία προστασία καμια συμπαράσταση από πουθενά!!! Πρέπει να ξεσηκωθουμε πρέπει να βοηθήσουμε εμείς αυτή την γυναίκα!!!!

  7. βρικαν τωρα κολπο στο ψυχιατριο !! εκει για δε χωνουν τοσα ψυχακια που κυκλοφορουν σκοτωνουν βιαζουν κανουν ανωμαλιες κανουν τρελες ??? αυτοι εξω ε ???

  8. Του Όσιου καί Μεγάλου Αντωνίου: ”Θα ‘ρθει καιρός που οι άνθρωποι θα τρελαθούν, και αν κάποιος είναι λογικός, αυτόν οι άλλοι θα τον λέγουν τρελό”, γιατί δεν θα είναι σαν και αυτούς.

  9. ΗΡΩΙΔΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ…ΝΕΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ…ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ!

  10. Α δεν ενωθειτε ολοι εστω και τωρα και να κανουμε μαζικες μήνυσεις και αγωγες, τελειωσαμε.
    Οι ανθρωποι ειναι χειροτεροι απο τον Μενγκελε και Χιτλερ.
    Η μήνυση και αγωγη θα αφορά μασκα, εμβολιο, απαγόρευση κυκλοφοριας, κλειστες εκκλησίες, διαχωρισμο τον πολιτων σε εμβολιασμενους και μη οπως επισις για τον θανατο ολων αυτων που πεθανανε επειδη δεν φερνατε το/τα φαρμακα.
    Εχει παραβιαστει το μισο συνταγμα, το οποιο να ξερετε οτι ειναι πανω απο ΚΑΘΕ ψηφισμένο νομο
    και ΚΥΑ.
    Μηπως για αυτο το ακαταδιωκτο ; Τι φοβαστε κύριοι και κυριες ο Θεος να σας κανει επιστημονες…
    Το φαρμακο για τον κορονοιο ΓΙΑΤΙ δεν το φερατε στην χωρα και αφηνατε τον κοσμο να πεθαίνει ;
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ για τα εγκληματα σας.

  11. Για δες αντανακλαστικά το σύστημα,,,,αλλά που θα πάει, θα ρθει ο καιρός Βαρβάρα μου το αμπέλι να ρημάξει

  12. Καταλαβαίνετε απ’αυτό τι τρομοκρατία τρώνε οι ιατροί για να μην μιλήσουν. Μία μίλησε,αμέσως στο τρελοκομείο τη στείλανε. Καθαρόαιμες πρακτικές του ναζισμού.

  13. Όποιος μιλάει λογικά και λέει την αλήθεια τιμωρείται στις μέρες μας. Αυτή την εξτρεμιστική χούντα έχουν ονομάσει “δημοκρατία” σήμερα.

    Γιατί ακόμα κάθεται ο κοσμάκης βολεμένος στους καναπέδες δε μπορώ να καταλάβω… δηλαδή πρέπει να χτυπήσει το κακό την πόρτα μας για να κουνηθούμε; Αρκετοί δεν έχουν ήδη πεθάνει & πόσες φορές περισσότεροι ταλαιπωρούνται άσχημα ήδη από τα ΦΑΡΜΑΚΙΑ;;;

  14. ελευθερια της εκφρασης στην Ελλαδα του 2021

  15. Δηλαδη θελουν να μας πουν οτι τοσα χρονια η γιατρος εξασκούσε επάγγελμα ιατρικής και ηταν για δέσιμο? Ποιος ηταν και ειναι υπευθυνος σε μια τετοια περιπτωση? Γιατι της ειχαν δωσει αδεια εξάσκησης επαγγέλματος? Γιατι οι διαφοροι Διευθυντάδες και διαφορα συμβούλια του κλάδου την άφηναν ελεύθερη? Τωρα τους πόνεσε για της φορέσουν ζουρλομανδύα?
    Πως? Να μη ρωτάω γιατι δεν μου πεφτει λογος? Αυτο ελειπε, ενας απλός πολίτης να εχει και ερωτησεις! Πολυ μας πεφτει! ΧΟΥΝΤΑ ανερυθρίαστη οπως και ανερυθρίαστη ηταν και η σημερινη ´´προτασή´´ του πνευμονολόγου και οχι λοιμοξιολογου Βασιλόπουλου, για την επιβολή προστίμου προς τους αρνούμενος εμβολιασμό!
    Θυμάστε που ο Μητσοτακης ελεγε οτι ο εμβολιασμός δεν θα ειναι υποχρεωτικο? Θυμαστε που ο Μητσοτακης σας αποκάλεσε Συνομωσία λογους? Θυμάστε που σας
    αποκαλεσε σε “διάγγελμα” του ψεκασμένους?
    Ε λοιπον, τα παράπονα σας στον Δήμαρχο.

  16. Όμορφα και με συνοπτικές διαδικασίες, γαμώ την δημοκρατία σας κουφάλες

Comments are closed.