Λαθρο-μετανάστες επιτέθηκαν σε οδηγό στον Έβρο – «Ενέδρα» στην μέση του δρόμου. Θα τους αρχίσουμε στα μπουνίδια, γιατί το κακό παράγινε. Έτσι;

Κοινοποίηση:
lathro4

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου στο Βόρειο Έβρο, με εμπλεκόμενους μία οδηγό και παράτυπους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια γυναίκα καθηγήτρια, κάτοικο του Έβρου, που πραγματοποιούσε τη διαδρομή Πρωτοκκλήσι – Μεταξάδες  χθες το πρωί.

Η οδηγός αναγκάστηκε να διακόψει την πορεία του οχήματος, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία 20 περίπου παράτυπων μεταναστών οι οποίοι άρχισαν να πετούν τις τσάντες τους πάνω στο αυτοκίνητο.

Οι μετανάστες επιχείρησαν να πλησιάσουν το όχημα προκειμένου πιθανότατα να το χρησιμοποιήσουν ώστε να μετακινηθούν.

Ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, άλλαξε πορεία και απομακρύνθηκε με ταχύτητα.

Για το συμβάν μίλησε η οδηγός στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σταύρου Αποστολίδη στο Status Radio και μεταξύ άλλων ανέφερε πως για το περιστατικό έχει μιλήσει στην αστυνομία η  οποία και θα επιληφθεί του θέματος.

Με πληροφορίες από το e-evros.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. “Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι”,όπως λέει ο νοήμων λαός,αν δεν το κόψουμε από την ρίζα να ξεριζωθεί αυτό το μόρφωμα θα δούμε ακόμα χειρότερα από αυτούς τους εισβολείς.Διότι εισβολείς είναι…

Comments are closed.