Λαζόπουλος – Ντενίση: «Μυστικός δείπνος» με… Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
lazopoulos_ntenisi

Όχι μόνο τα βρήκαν Λάκης Λαζόπουλος και Μιμή Ντενίση, αλλά έφαγαν και μαζί σε κοσμικό στέκι της Αθήνας. Η πρώτη συνάντηση των δύο ηθοποιών μετά την ιστορική συμφιλίωσή τους μπροστά στις κάμερες, τον περασμένο Νοέμβριο, έγινε γνωστή μέσα από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανέβασε εκείνος στο Instagram. Πάνε πια οι εποχές που επικρατούσε… πολεμικό κλίμα ανάμεσα στους δύο σημαντικούς καλλιτέχνες.

Ανακωχή Λαζόπουλου – Ντενίση

Πλέον, όπως δείχνουν τα γεγονότα, έχει αρχίσει να… ανθίζει μεταξύ τους μια εντελώς καινούργια σχέση, που βασίζεται στην αλληλοεκτίμηση και περιλαμβάνει μέχρι και κοινές selfies.

Έτσι, μετά την απόφαση της Μιμής Ντενίση να παρευρεθεί στις 13 Νοεμβρίου στην πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο», την οποία σκηνοθέτησε ο Λάκης Λαζόπουλος, και να τον ασπαστεί δημόσια, δίνοντάς του τα εύσημα για τη δουλειά του, ήρθε η σειρά εκείνου να κάνει μια ωραία κίνηση απέναντί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής του καναλιού του Open «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» που κάλεσε τη Μιμή Ντενίση να φάνε παρέα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Guest star ο Μητσοτάκης

Το ραντεβού τους δόθηκε σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι. Η πρωταγωνίστρια εμφανίστηκε μαζί με τη στενή συνεργάτιδά της, Νατάσα Μπαρμπουνάκη. Ούτε όμως ο Λάκης Λαζόπουλος πήγε μόνος, καθώς είχε μαζί του ένα φιλικό του ζευγάρι. Την ίδια ώρα, μάλιστα, έτυχε να δειπνεί στο ίδιο εστιατόριο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο ο Λαζόπουλος φωτογράφισε και ανέβασε φωτογραφία του στα stories του Instagram. Πάντως, δεν υπήρξε καμία επικοινωνία ανάμεσα στη δική του συντροφιά και σε εκείνη του προέδρου της ΝΔ, τον οποίο ο παρουσιαστής σατιρίζει συχνά πυκνά στην πετυχημένη εκπομπή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: