Λαγός στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα – Δεν εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη

Κοινοποίηση:
1

«Δεν έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη» είπε ο Γιάννης Λαγός
«Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες. Ήρθα για να ακουστεί η φωνή μου γιατί έξι χρόνια δεν μας δόθηκε η ευκαιρία και το δικαίωμα να απαντήσω σε όλα με κατηγορούν».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε σήμερα την απολογία του στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος χαρακτήρισε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα «τραγική» και δήλωσε ότι δεν έχει «εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη». Και αυτό γιατί, όπως είπε, δεν ερεύνησε τις καταγγελίες συγκατηγορουμένων του ότι δέχτηκαν πιέσεις για να πουν οτι «ο Λαγός έδωσε εντολή».

Ο κατηγορούμενος απέδωσε την εμπλοκή του στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και μίλησε για «συρραφή μηνυμάτων» του «από κάποιους επίορκους για να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είμαστε δολοφόνοι και κακούργοι και για τους οπαδούς μας ότι πρεπει να φοβηθούν να τρομοκρατηθούν».

Η απολογία του Γιάννη Λαγού συνεχίζεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Α, ΡΕ ΛΕΩΝΙΔΑ, Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ Β(Ο)ΥΛΗ,, ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ; ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ….. ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…………….

  2. Ποιος ηταν ο Φυσσας ρε παιδια?..
    Μηπως αυτος ο ραπερ που μεσα απο τα τραγουδια του (μη χεσω!) εβριζε τις μανες συγκεκριμενης πολιτικης παραταξης?… Αθτις ζεν ειναι που εγινε “ηρωας των αναρχοαπλυτων που σπανε τις περιουσιες αθωων πολιτων??….

  3. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Τ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΣΟ ΓΙΑ Τ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Τ ΑΛΗΘΙΝΟ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΑΠΟ Τ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΑ Κ Τ ΞΑΠΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΗΙΣΑΣΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ Τ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤ ΒΟΥΛΗ Κ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑ ΧΡΟΝΟ ….ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΣΕ Κ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ….

  4. Μόνο οι ηλίθιοι εμπιστεύονται την ελληνική δικαιοσύνη γιατί απλά δεν υπάρχει. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα που δείχνουν τι εστί “ελληνική δικαιοσύνη”. Η μεγαλύτερη βρώμα της Ελλάδας είναι η “δικαιοσύνη” και μετά οι πολιτικοί γιατί αν ήταν όντως δίκαιοι δεν θα καταντούσε η χώρα μας έτσι, θα πλήρωναν οι πραγματικοί εγκληματίες και δεν θα χρειαζόταν οι αγανακτισμένοι-αδικημένοι να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους. Έλεος πια με αυτόν τον Φύσσα, όσο ήταν ζωντανός ούτε τα ρεμάλια που τον υποστηρίζουν δεν τον ήξεραν, τους βόλεψε ο θάνατος του στην προπαγάνδα τους, όπως τους βόλεψε και για τον Ζακ Κωστόπουλο.

  5. ΑΚΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ (ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ), ΤΟ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ (ΒΟ-Υ-ΛΗ), ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΦΡΑΠΕ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΄΄ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ΄΄ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΝ ΕΣΑΕΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ Κ-Υ-ΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ………ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΚΙΟΤΕΥΟΥΝ Ή ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ (ΚΟΙΝΩΣ ΜΟΣΤΡΑ) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ Β(Ο)ΥΛΗ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΄΄ ΚΑΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ΄΄ ΑΨΗΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ……..

  6. ΠΕΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΛΑΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΤΑΝ ΄΄ΑΦΟΜΟΙΩΝΕΙ΄΄ ΑΜΑΣΗΤΟ Ο, ΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ…………

  7. ΚΟΥΝΕΛΕ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΕΣΕΙΣ Γ ΤΗΝ ΜΑΣΑ Κ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΣΥΡΑΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΟΤΗΣ ΚΟΥΝΕΛΕ ΔΕ ΦΟΡΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΤΕΝΤΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΛΕΜΕΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Τ ΛΕΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ Κ ΑΦΗΝΕΙ Τ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ Κ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΡΑΠΕΔΟΜΑΓΚΕΣ Κ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΓΤ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΑΤΕ ΜΕ Τ ΜΑΣΚΑ Τ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Κ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΟΥΤΕ Υ[ΠΗΡΧΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ

    1. Ο Εθνικοσοσιαλισμός αγαπητέ Λ, είναι ιδεολογία και όχι προσωπολατρία.
      Και τώρα που ανακάλυψες ότι σε είπαν ψέματα, άντε στην νοδούλα.
      Προσωπικά ΔΕΝ σε πιστευω ότι ψήφισες Χρυσή Αυγή.

  8. Πάντως, αυτή η γελοιότητα και πλεκτάνη, έχει ομοιότητες με την δίκη του στρατηγού Κολοκοτρώνη!
    .
    Προφυλακίστηκε ο Ηλίας γιατί ο πατέρας του είχε μια κυνηγετική καραμπίνα με άδεια!
    Άλλοι προφυλακίστηκαν γιατί κλωτσησαν τα χαρτοκιβώτια των λαθρο με τα λαθραία προϊόντα τους!

    1. μαυρο στους ναζηδρς φιλε ειναι το μηνυμα. Στηριζουμε Ελλαδα, οχι σβαστικες και απατεωνες

Comments are closed.