Λαγός προς Μάγδα Φύσσα – «Άντε γ@@@@ου – Είσαι επάγγελμα»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Μέσα σε κλίμα έντασης, διεξήχθη η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, σε δεύτερο βαθμό, με τον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννη Λαγό να επιτίθεται φραστικά στη μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα.

Κατά την διάρκεια της σημερινής διαδικασίας η πρόεδρος του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό ενημέρωσε ότι στην επόμενη συνεδρίαση, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, θα κληθεί να καταθέσει η σύντροφος του Παύλου Φύσσα.

Η κλήτευσή της αποφασίστηκε μετά από αίτημα της υπεράσπισης των κατηγορουμένων καθώς δεν είχε εξεταστεί ούτε στο πρώτο δικαστήριο..

Λίγο πριν την λήξη της σημερινής συνεδρίασης σημειώθηκε μεγάλη ένταση με τον Γιάννη Λαγό να επιτίθεται φραστικά στη μητέρα του δολοφονημένου μουσικού.

Η Μάγδα Φύσσα ζήτησε από την πλευρά της Χρυσής Αυγής να σταματήσουν να αποκαλούν τον γιο της «μακαρίτη» καθώς όπως είπε με φόρτιση: «έχει δολοφονηθεί».

Στην παρατήρηση αυτή αντέδρασε ο Γιάννης Λαγός ο οποίος με βαρύτατες εκφράσεις της είπε: πως «είσαι επάγγελμα Μάγδα Φύσσα» φωνάζοντας της «άντε γ..». Ακόμη και την στιγμή τον μετέφεραν εκτός της δικαστικής αίθουσας, βάζοντας του χειροπέδες, ο ευρωβουλευτής δεν σταμάτησε να φωνάζει. Ενώ το κοινό της Αριστεράς φώναζε «δολοφόνοι» ο Γιάννης Λαγός φώναζε «άντε γεια ρε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

72 Σχόλια

  1. ΜΠΡAΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΕ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

  2. Είναι ωραίο το πρωινό στην στενή Γιαννάκη???😂🤣

  3. Λαγε ετοιμάσου να γίνεις λαγός…στιφαδο θες η κοκκινιστός?

    1. Σου έμαθαν κάλα να πληκτρολογείς το θιγμένο λογύδριο σου.
      Καλύτερα κοκκινιστός παρά κουνιστός τρυπαντωνάκης

  4. Είμαι εθνικιστής λάτρης του Παπαδόπουλου του Γιώργου και του Βασιλιά μας. Υπηρέτησα στα ΛΟΚ.
    Αυτά τα ναζιστικά αληταρια του υποκόσμου να σαπίσουν στη φυλακή. Ειδικά ο Άραβας Κασιδιάρης.

    Κοπρόσκυλα εξαιτίας σας η πατριωτική Δεξιά έχει γίνει ένα ανέκδοτο.

    Λοχίας Νάσος

    1. Λοχία Νάσο, πόσα πήρες τρολάκι για το σχόλιο, ρε άντε από κει , σας έχουμε πάρει χαμπάρι.

    2. Οι λασπολογίες σου δεν εχουν όρια, ο κάθε νοήμων αναγνώστης μπορεί να αναγνώρισει τα δηλητηριώδη υποβολιμαία σχόλια σου τα οποία περνάνε στην αφάνεια και μόνο, ούστ μωρή Οχιά

    3. Ένας απατεώνας μετακλητός του Μιζοτάκη είσαι και τίποτα παραπάνω.
      Το λάθος που πληρώνει η ΧΑ ήταν που εντάχθηκε ανοιχτά υπερ της Ρωσίας τότε με τα μνημόνια που τελικά δεν γινόντουσαν για τα πετρέλαια και τους υδρογονάνθρακες….

    4. Και χουντικός και βασιλικός;;;; Καλά αυτά τα λένε κάτι παλαιάς κοπής νεοδημοκρατες σκλάβοι του μητσοτακεικου. Πατριωτική δεξιά η Νδ;;; Ωραίο το ανέκδοτο.

    5. Στα ΛΟΚ ετσι παρουσιαζεσαι; Λοχιας ‘Νασος’?
      Αντε γαμησου μαλακα, τρολλόβλαχε.

    6. Πέστα ρε Νάσο από τη δεκαετία του 90 οι χρυσαυγήτες ανήκουν στους παρακρατικούς μηχανισμούς του κράτους. Νεοναζί μέχρι το κόκκαλο και με πολιτική που αντιγράφει τις μεθόδους του Χίτλερ. Γι’αυτο δολοφόνησαν το Φύσα ο πυρήνας της Νίκαιας με διευθυντικό ρόλο του Λαγού και τώρα που είναι μες τα σίδερα κάνουν τις κότες τα παλουκάρια. Tώρα μας μιλάει και ο αφρικανός ο Κασιδιάρης για την Ελλάδα μας. Οι πατριώτες δεν είμαστε ναζιστές. Ζήτω 21 απριλίου που ξεβρώμισε το τόπο.

    7. ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ?

  5. Αν δεν το είπε, θα έπρεπε να το είχε κάνει. Αν ήταν καλή μητέρα και τον μεγάλωνε σωστά, θα ζούσε σήμερα. Το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά.

  6. Η αριστερή είναι φασισταρια με βούλα, βλέπε την πεταμένη.

  7. Γιατί δε βάζετε την αλήθεια αφού έχει βγάλει ηχητικό ο Γιάννης Λαγός από το δικαστήριο ουδέποτε την έβρισε. Συνεχίζεται το ρεπορτάζ των ” αριστερών” που λένε ψευδή .Ο Λαγός αντιστέκεται μόνος απέναντι σε ένα σύστημα για να αποδείξει την αθωότητα των Ελλήνων εθνικιστών. Δυστυχώς αν υπήρχαν κάμερες όπως είχε κάνει αίτημα ο Γιάννης θα έβλεπε όλος ο κόσμος την αλήθεια στο εφετείο. Δυστυχώς Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Ζαρουλια, Γερμένης αρνήθηκαν το αίτημα του.

  8. Ολοι οι ξευτιλισμενοι συστημικοι δημοσιογραφισκοι ασχολουνται μονο και.. ψευτοκλαινε για την Φυσσα, η οποια ξερει να δινει σοου στα δικαστηρια και την οποια θα δουμε πιθανως στα ψηφοδελτια του συριζα!! Ρε καραγκιοζηδες ο Φουντουλης και ο Καπελωνης , που εκτελεστηκαν εν ψυχρω απο δειλους εγκληματιες αριστερους, δεν ειχαν μανες αυτοι ;;;;; Για αυτους τους δυο ειστε μουγγοι χαμενα κορμια!!!!

  9. ΤΗΝ ΨΕΥΤΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ

  10. Καλη υποψηφια για το ψηφοδελτιο του Ξυριζα οντως! Συρε αναψε το καντηλακι του γιου σου κυρατσα! Τι παραπανω ψαχνεις? Η ΧΑ ειναι στη ψειρου ! Πολυ καλα εκανε και σε ειπε “επαγγελμα”!

  11. μπραβο Γιαννη,καποιος επρεπε να τα χωσει στην ακροαριστερη σαυρα

  12. Μίλησε και ο Λαγός ο μπράβος. Καμία ανοχή σε ακροδεξιούς φασίστες δολοφόνους.
    Δολοφονήσατε το Φύσα και ήσασταν πάντα χέρι χέρι με την εκάστωτε εξουσία ως “αγανακτισμένοι πολίτες”.
    Μάθετε ιστορία και σταματήστε να είστε το δεκανίκι του συστήματος, κοπρόσκυλα.
    Η μοίρα σας είναι ίδια με τους ναζί στη κατοχή……….στο χώμα.
    Βάλτε το καλά στο μυαλό σας οι Έλληνες ΔΕΝ είναι νεοναζί.
    Θέλουμε αυτόνομο κράτος και όχι ολοκληρωτικά καθεστώτα τύπου Χιτλερ ή Στάλιν.

    1. Αυτα που λες τα κανει το ΚΚΕ.
      Τι σχεση εχει η Χρυση Αυγη με τη δολοφονια Φυσσα?
      Η συγκεκριμενη δικη ειναι ντροπη για δημοκρατικη χωρα.

    2. Για δολοφόνους κοπρόσκυλα και ανθέλληνες ψάξε στο δημοκρατικό νεοταξίτικο τόξο συμμορίτη!!

    3. Εσύ τρως σκατα και χώμα και κάνεις τον υπάλληλο στον χοντρό αφέντη σου. Πήγαινε να πάρεις 20αρι food pass και μία τζαμπα είσοδο στο Καραϊσκάκη αύριο για να δεις τα χάλια της ομάδας σου. Και η ζωή συνεχίζεται…

    4. Διαβασες τη δικογραφια ρε ξεπλενη και εβγαλες το κατηγορητηριο????

      1. Ποια δικογραφία να διαβάσει Γιάννη. Ξέρει αυτός ο φασίστας να διαβάζει;

        1. Νίκος Παπάς είσαι δηλωμένη μποτομιέρα; Καλέ Σύντομα θα διαβάσουμε καί την δικιά σου δικογραφία. Λουλού-φτερού

    5. Ρε, σε τί παράκρουση είστε; Ο τύπος που σκότωσε τον Φύσσα, ήταν ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, μεροκάματα ως φύλακας έκανε τα γραφεία της ΧΑ.

      Επίσης λες “καμία ανοχή”. Βλέπω όμως ότι δείχνεις ανοχή στους δολοφόνους των Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη, ΥΠΟΚΡΙΤΗ. Διαφορετικά γιατί δεν κάνεις πορείες για τον θανατό τους επίσης;

      Έρχεται η μέρα της Κρίσεως εντός του 2023. Το Ελληνικό Έθνος θα καθαρίσει από τον καρκίνο μια για πάντα.

    6. Μα Aυτά που λες ότι δεν θες ειναι στη πραγματικότητα αυτά που μονο θες!!!
      Ας μην ξεχνάμε οτι στη βάση, ως θεμελιός του συστήματος διαφθοράς βρίσκονται τα διεφθαρμένα κόμματα εξουσίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά είναι η ρίζα του κακού.
      Η Χούντα του “ΤσιπροΚούλη” για παράδειγμα ενεργεί σε άκρως φασιστικό καθεστώς.
      ”Αποφασίζομεν και διατάσσομεν”!.
      Ο Λαγός αντίθετα ουδέποτε έκλεψε,καταχράστηκε,δολοφόνησε (βλέπε απόπειρα Χίου πχ) ούτε ποτέ υπήρξε υποκριτής ή ψεύτης απέναντι στο λαό.
      Ηταν πάντα ένας συνειδητοποιημένος ‘Ελληνας ο οποίος μάχονταν για το καλό της χώρας και των ελλήνων πολιτών.

      Το 91% πιστεύουν ότι η Δημοκρατία έχει προβλήματα στη χώρα μας.

  13. Ειλικρινά και εμένα εδώ και καιρό με εκνευρίζει και μου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά , η συμπεριφορά και η εικόνα αυτής της υποτιθέμενης χαροκαμένης μητέρας. Μεγάλη ξεφτίλα.

    1. το μόνο που έχω δει είναι εκείνη η φωτογραφία που κάθονται στο πεζοδρόμιο χωρίς ίχνος αίματος η οποία δεν ξέρω καν από πότε είναι, δεν έχει δει κανείς τίποτε άλλο, όλο το ακούσαμε στην τηλεόραση όπως έγινε και το 2008 και το 2020…..

  14. Η αλητεία ξεπερνά τα όρια.Δολοφονοι,χρυσαυγίτες, κοπρόσκυλα Ανθέλληνες…

    1. Για δολοφόνους κοπρόσκυλα και ανθελληνες ψάξε στο δημοκρατικό αντίχριστο νεοταξιτικο ανθελληνικό τόξο ρε κατσαπλια.

  15. Πολυ περιεργη μανα ειναι αντι να θρινει το παιδι της μονο την προβολη της κοιταζειΩραια μανα Δεν καταλαβαινει το ποσο εχει γελοιοποιηθει και οι συντροφοι της δεν βλεπουν τα χαλια της Ενα απαισιο σοου που συχαθηκαμε πια να βλεπουμε

    1. Θελη προβολή και να δεις αυτή η σαύρα που θα κατέβει στης εκλογές για ευρωβουλευτής να το θυμάσαι.

    2. ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΕΡΙΑ !!!!!!!!!

  16. https://youtu.be/yT16KVOO3Jw εδώ είναι η πραγματική αλήθεια για το τι έγινε στο δικαστήριο από τον πολιτικό κρατούμενο Ιωάννη Λαγό που δεν έβρισε αλλά δεν ανέχεται να κάνει το σόου της η Μάγδα Φύσσα που κάνει ότι γουστάρει χωρίς η πρόεδρος να λέει τίποτα. Υποχρέωση του σάιτ να αποκαταστήσει την αλήθεια . Ο Ιωάννης Λαγός και οι συνήγοροι υπεράσπισης όπως ο Βασίλης Οπλατζακης , Ζωγράφος , Γκαβελας, Ρουσόπουλος ισοπεδώνουν νομικά τους μάρτυρες την πολιτική αγωγή και την έδρα που καλύπτει τους ψευδομάρτυρες. Σήμερα μάρτυρα κατηγορίας ήταν η ” κύρια ” Ζωρζου που έβριζε χυδαία τις μάνες των χρυσαυγητων και του Ηλία Κασιδιάρη στα κοινωνικά δίκτυα. Παρακαλώ άμεσα για την αποκατάσταση της αλήθειας

    1. Έτσι ακριβώς Γιώργο αλλά η αλήθεια τους πονάει όλους.

  17. απο ποτε οι δολοφονημενοι δεν αποκαλουνται μακαριτες;;εμ κουμουνιστρια ,εμ απλυτη,εμ και αμορφωτη.

    1. ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ. Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.

  18. Το μεροκάματο να βγαίνει τι να κάνει και αυτή;

  19. Καλά ρε τόσο χαζοί εισαστε; δεν καταλαβαινετε ότι εμας τους εθνικηστες αυτοι οι αλητες μας κάνουν χοντρή ζημια; μας δυσφημουν από την εποχή της χ.α.
    Ο Εθνικισμός στην ευρωπη κερδίζει έδαφος διότι συμπεριφερονται με μυαλο και τακτική όπως η Λεπέν π.χ. και όχι με δολοφονίες και καφριλικια ελεος ρε ,όσο έχουμε για πρότυπα εθνικιστών αυτά τα τομάρια κανεις Έλληνας δεν θα μας πάρει στα σοβαρά.

    1. Ο πραγματικός εθνικισμός μεγάλε παντού διώκεται και είναι φυλακή. Η Λεπέν καμία σχέση με τον πατέρα της. Κοίτα πόσοι μαύροι, Άραβες και Εβραίοι είναι στο κόμμα της και άλλοι πόσοι τέτοιοι την ψηφίζουν όπως Τούρκοι και Αλβανοί.

    2. Ακριβώς φίλε μου για αυτό ο μόνος σοβαρός ήταν ο Μεταξάς που είχε ετοιμάσει και τη χώρα και το στρατό για τον πόλεμο που ερχόταν. Τώρα είμαστε ξεφραγο αμπέλι ενώ παράλληλα παρακολουθούν και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

  20. ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ ……..Η ΦΥΣΟΜΑΝΑ…..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ !!!!!!!!!

  21. Ας μας πει Η Λύγδα Φύσσα πόσα χρηματική αποζημίωση πήρε;;; Μήπως ΣΤο 1,5 εκατομμύριο € αποζημίωση από το κράτος;;
    Ας μας πούν τώρα και οι Μανάδες του Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη δολοφονημένων απο τους φασίστες αριστερούς;

    1. Πες τα. Μέχρι και οι γενίτσαροι της ΕΛ.ΑΣ. είναι συνεργοί στις δολοφονίες των Καπελώνη και Φουντούλη αφού δεν έχουν κάνει τίποτα να βρουν τους δολοφόνους.

  22. Γιάννηηηηη βαστά γερααααα💪🇬🇷 θα βοηθήσει ο θεός μας, να δικαιωθητεεεε🇬🇷✝️ ενωθήτεεεεε με τον Ηλίαααα,💪🇬🇷✝️ καλή λευτεριαααα στους εθνικηστεεες μααας Παναγία μου δώσε✝️🛐 💪💪🇬🇷🇬🇷 σας αγαπαμεεεεε💓🇬🇷💪✝️

  23. Μπράβο ρε Γιάννη επιτέλους ένας Άνδρας που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αρκετά με τα κουμουνια έχουν καταστρέψει την πατρίδα μας.

  24. ευγε εις τον ηρωικον εθνικοφρων πολιτικον κρατουμενον του εαμοβουλγαρικου σταλινικου καθεστωτος Ιωαννην Λαγον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    εζητωσαν αι ηρωαι εθνικοφρων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζητω αι ηρωαι εθνοφυλαξ και στρατοχωροφυλαξ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζητω αι εθνοσωτηραι χιται και ταγματασφαλιται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζητω αι ενοπλαι δυναμειξ του εθνους!!!!!!!!!!!!
    ζητω ο Γεωργιον Παπαδοπουλον!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζητω ο βασιλευς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  25. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ…………..

  26. Μια αυτη και μια η αλλη που ξεφτιλιζοταν ολη τη μερα στο φεισμπουκ και ειχε το νου σε αποζημιωσεις αντι να κατσουν στον πονο τους.

  27. Μάγδάλω, φύσα μωρή.

  28. Η Μάγδα Φύσσα ζήτησε από την πλευρά της Χρυσής Αυγής να σταματήσουν να αποκαλούν τον γιο της «μακαρίτη»….ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΝΕΚΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο ΝΑΖΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΧΥΣΣΑΣ!

    1. ΣΩΣΤΟΣ. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.

      1. ΙΩΑΝΝΗ, σωστά, λένε τον χτύπησε 2 μαχαιριές στην καρδιά και ήρθε το ασθενοφόρο και τον πήρε ζωντανό…. Ρωτήστε όποιον γιατρό θέλετε, όταν κάποιος χτυπηθεί στην καρδιά ο θάνατος είναι ακαριαίος ναι ή όχι;

  29. Καλά την είπε την Χύσα,επάγγελμα το έκανε να το παίζει αντίφα,λεφτά θέλει να βγάλει και να κατέβει στις εκλογές με τον λαθρο-λουκρο-αναρχο-τσύριζα

    1. ΣΥΜΦΩΝΩ 100/100 ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ!!!

  30. Την αλήθεια είπε ο συναγωνιστής Λαγός.

  31. ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΕ ,
    και ΛΙΓΑ της ΕΙΠΕΣ

Comments are closed.