Λαγονήσι: Σκύλος επιτέθηκε σε 13χρονο – Τον τραυμάτισε και στο πρόσωπο

Κοινοποίηση:
skilos-1-1024x683

Στιγμές τρόμου έζησε πριν από μερικές ημέρες ένας 13χρονος στο Λαγονήσι όταν δέχθηκε επίθεση από έναν σκύλο.

Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που το παιδί πήγαινε με πατίνι του στο γυμνάσιο στο οποίο είναι μαθητής, στο Λαγονήσι.

Ο σκύλος, ο οποίος είναι φύλακας σε σπίτι, όρμησε στο παιδί, το έριξε κάτω και άρχισε να το δαγκώνει στο κεφάλι, στο μέτωπο και στα μάγουλα.

Οι φωτογραφίες του παιδιού δείχνουν την ένταση της επίθεσης του σκύλου στο παιδί το οποίο έβαλε τα χέρια του μπροστά στο πρόσωπό του για να προστατευτεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το παιδί γλίτωσε ο ιδιοκτήτης βρεφονηπιακού σταθμού που βρισκόταν κοντά και ο οποίος μαζί με άλλους δύο άνδρες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον σκύλο. Ήταν ο ίδιος ιδιοκτήτης του σταθμού, μάλιστα, αυτός που μετέφερε το παιδί στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων με τους γιατρούς να κρίνουν ότι λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του έπρεπε να μεταφερθεί στο Παίδων.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου επισκέφθηκε το παιδί στο νοσοκομείο και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι κάποιος άφησε ανοιχτή την πόρτα με αποτέλεσμα ο σκύλος να βγει έξω από το σπίτι και να προχωρήσει στην επίθεση.

Η μητέρα του 13χρονου υπέβαλε μήνυση και ο ιδιοκτήτης του σκύλου αναζητείται από την αστυνομία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ρε γ@@ω όλους τους φιλοζωους, αυτη την κολωφαρα και ειδικά κάποιους εδώ στα σχόλια.
    Ο άλλος πάνω λέει για αδέσποτα, ενώ από σπίτι έφυγε ο σκύλος και επιτέθηκε στο παιδί. Μιλάμε για ηλίθιους και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.

  2. να το πεις στον αλήτη τον Κονδύλη που τα ‘φαγε και έχει αφήσει τους αυτόκλητους φιλόζωους να αλωνίζουν και δε σώνουμε να κάνουμε μυοκτονίες στα σπίτια μας. Γεμίσαμε τρωκτικά από τη βρώμα, σε λίγο θα πέσουν και οι φόλες και θα ησυχάσουμε.

  3. ΖΩΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΒΡΩΜΟΓΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    1. ΖΩΑ ΔΙΠΟΔΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΚΩΛΟΖΩΟΙ! ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

  4. Πιστολι και τελος το θεμα……..το αδειαζεις πανω στο βρωμοσκυλο και παιρνουν το μαθημα τους ολοι οι σκυλολαγνοι.

  5. Ρίχνεις τώρα μια φόλα ή δεν ρίχνεις;

  6. ΟΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
    ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΑΝ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΟΡΜΑΝΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ.
    ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΠΠΙΚΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟ Η ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ

    1. ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

      1. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ. ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΙΖΑ ΤΡΕΧΟΥΝ

    2. ΜΑΖΕΨΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΜΟΛΑΤΕ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.

  7. για το καλό σου. Έχουν 2 πόδια παραπάνω από σένα και πιό γερά σαγόνια. Πάντως οι δήμοι οφείλουν να κάνουν διαχείριση των αδέσποτων, γεμίσαμε αγέλες κόπρων και κωλόγατα.

  8. Βλάκα Νίκο Κριμα το παιδάκι οπωσδήποτε και κάποιοι πρέπει να μεριμνήσουν να μην γίνονται αυτά αλλα δεν είναι όλα τα ζώα επιθετικά για να βαράς ότι βρίσκεις μπροστά σου πες μου που θα είσαι όταν τύχει να το κάνεις να δεις πως θα σε κλωτσαω και γω στο κεφάλι για οσο μπορω

  9. Απορω…κανενας φιλοζωος θα βγει επιτελους να τοποθετηθει για τις καθημερινες επιθεσεις απο κοπροσκυλα σε ανθρωπους κια ειδικα σε παιδακια που τραυματιζονται για μια ζωη??? Εχουμε χασει την μπαλα εδω στην μπανανια και δικαζουν ανθρωπους,ειτε τους βαζουν μαγαλα προστιμα επειδη ταχα κλωτσησαν μια βρωμογατα η ενα κοπροσκυλο. Βρε παμε καλα η εχουμε σαλταρει εντελως?? Εγω οπου βρισκω γατα η σκυλο θα τον κλωτσαω οπου και οσο μπορω.

    1. “““ Βρε παμε καλα η εχουμε σαλταρει εντελως?? “““ εντελώς ομως.δεν υπαρχει γυρισμός πλεον…..
      ««Εγω οπου βρισκω γατα η σκυλο θα τον κλωτσαω οπου και οσο μπορω»» δεν ειναι καλη ιδεα, διοτι τα Ά-λογα ζωα δεν φταινε… αλλά τα διποδα και ανεγκεφαλα ζωα που το παιζουν και φιλόζωοι….αυτους να κλωτσάς…..

    2. ΝΑ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ

    3. ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΚΩΛΟΖΩΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ
      ΚΑΙ ΑΜΟΛΑΤΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ.

  10. Έχει παραγινει το κακό αυστηρότερες ποινές κ εδώ όχι μόνο για τα γατάκια κ τα σκυλιά

Comments are closed.