Λίτσα Πατέρα: Μια νέα τάξη ζωής έρχεται – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
11111

«Μια νέα τάξη ζωής έρχεται, θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα στο ενεργειακό, στην οικονομία, στο περιβάλλον…, δήλωσε η Λίτσα Πατέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ειλικρινα πιο κουτοπονηρα καθηστερημενα απο τους φανατικους ” χριστιανους” δεν εχω γνωρισει…Βρε ζωντοβολα τι ξερουμε για την γεννηση του ιησου??? Μηπως σε ελευθερη μεταφραση οτι οι τρεις μαγοι παρακολουθοντας τον ουρανο ειδαν ενα αστρο και καταλαβαν οτι κατι σημαντικο εχει συμβει και ακολουθοντας αυτο βρηκαν τον ιησου??? Τι ηταν οι τρεις μαγοι???καντηλαναυτες στον αγιο σωστη ??? Για να μη μακρυγορω …το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ο θεος εδειξε τον δρομο προς τον Ιησου με ενα αστρολογικο φαινομενο …Ο ιδιος ο θεος ειναι η πρωτη φορα στα χρονικα που εδειξε ξεκαθαρα οτι το συμπαν “μιλαει” και την ελευση του υιου του την εδειξε με αστρολογικο φαινομενο που φυσικα οι “μαγοι” της εποχης εκεινης (οχι μαγοι με την σημερινη εννοια) μπορεσαν να το “διαβασουν” και να καταλαβουν οτι κατι σημαντικο θα συμβει τοσο σημαντικο που θα αλλαζε την ανθρωποτητα εως ειχε… Αν αυτοι ειχαν τα μυαλα σας και δεν εδιναν σημασια στο συμπαν και στα ουρανια σωματα … δεν θα ξεκιναγαν για πουθενα….Και με λιγα λογια αυτη η ωραια ιστορια ξεκιναει με το γεγονος οτι τον ιησου τον βρηκαν οι μαγοι – αστρολογοι της εποχης(και μη πεταχτει καμια πο*&%&δη και πει δεν ηταν αστρολογοι αλλα αστρονομοι 1) γιατι εκεινη την εποχη δεν ηταν κατι ξεχωριστο και 2) οι αστρονομοι οπως τους ξερουμε στο σημερα και οπως εσεις τους δεχεστε …δεν δινουν υποτιθεται σημασια στο γεγονος οτι αν συμβαινει κατι στον ουρανο αυτο ειναι και καλα σημαδι…οτι κατι θα γινει) και εν ολιγοις ειναι και οι πρωτοι που τον προσκυνησαν και τον δεχτηκαν …….Αντε νανακια τωρα μη ξυπνησετε αποτομα και σας αφορισει και κανας αμβροσιος ….Αυτη ειναι η ιστορια αρεσει δεν αρεσει !!!!

  2. ΚΆΤΙ ΞΈΡΕΙ.
    ΚΆΤΙ ΞΈΡΕΙ…..
    ΝΤΠ ΤΟ ΛΈΝΕ…. ΕΕΕΕΕΕ????

    .

  3. Ωχ πάλι αυτή βγάλετε?? Πολλά Βούρλα την παρακολουθούν!! Έχει πολλά κλικ η κυρία!!
    Το διήμερο θα το φάμε σίγουρα με την φάτσα της!!

  4. Η πλύση εγκεφάλου πρέπει να προέρχεται από παντού για να καμφθεί η αντίσταση των γκόιμ και να αποδεχτούν τη νέα κανονικότητα.Αυτά,σε περίπτωση που νομίζατε ότι δεν είναι όλοι στο κόλπο.

    1. Επειδή την έχω παρακολουθήσει την Πατέρα και δεν ανήκω σε αυτούς που θεωρώ την αστρολογία χαζομάρα ή σατανικό ποτέ δεν έχει κάνει αυτό που λες. Εδώ την είχαν κάνει με τα κρεμμύδια στην πρώτη καραντίνα για κάτι που είχε πει. Ότι τα λέει τόσο όσο της επιτρέπεται από το κανάλι αυτό ναι το κάνει. Αν έκανε αυτό που λες τότε θα έλεγε ότι το εμβόλιο είναι η σωτηρία μας γιατί αλλιώς το μέλλον μας θα είναι μαύρο κλπ. Εδώ δεν έχει πει καν καλά λόγια για το εμβόλιο ούτε για αυτό που θα βγει αλλά ούτε καν για της γρίπης. Σου μιλάει για μια αλλαγή . Μερικά πράγματα ώστε ζωή είναι μοιραία και θέλουμε δε θέλουμε να αποδεχόμαστε. Εκτός κι αν αντιδράσουμε. Στην Ελλάδα κάποιοι στην Βόρεια Ελλάδα αντέδρασαν κάποια στιγμή και αυτό ήταν. Αυτό δεν είναι αρκετό.Αυτός που επιβιώνει είναι αυτός που προσαρμόζεται. Τίποτα δεν μένει ίδιο. Κάποιος βέβαια έγραψε κάτι πολύ σωστό. Ο Μητσοτάκης δεν έχει καμία δύναμη αν όλοι δεν κάνουμε αυτά που λέει. Όμως πρέπει να γίνεται από την πλειοψηφία.

      1. ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΒΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Κ ΘΑ ΣΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ,ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΕΓΩ ΠΝΙΓΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ,ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΙ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ””10 ΕΚΑΤΟΜ.ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ 6 ΑΛΗΤΩΝ ”’ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Comments are closed.