Λίνα Κοεμτζή: «Αυτή η ομορφιά της την έφαγε…» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των δικών της ανθρώπων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lina2

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την υπόθεση της αυτοκτονίας της Λίνας Κοεμτζή, η οποία έκανε «βουτιά θανάτου» από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας στο ΑΠΘ.

Η Λίνα Κοεμτζή, 22 μόλις χρόνων, έπεσε στο κενό από τον ένατο όροφο της φοιτητικής Εστίας όπου έμενε, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης… Το μόντελινγκ που ξαφνικά ερωτεύτηκε, σήμανε γι αυτήν την αρχή του τέλους… Η καθημερινότητα της τυλίχθηκε γύρω από ένα σκοτεινό γαϊτανάκι με ψέματα, τολμηρές φωτογραφίσεις, ροζ βίντεο και στυγνούς εκβιασμούς…

Η μητέρα της που δεν πίστεψε ποτέ την εκδοχή της αυτοκτονίας, βρήκε τη δύναμη και μετατράπηκε σε ντετέκτιβ… Έφτασε σε σημείο να παίξει τη ζωή της κορώνα – γράμματα, για να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα ύδατα των Αρχών…

«Αυτή η ομορφιά της την έφαγε…»

Η παρουσία της άτυχης Λίνας στο πατρικό της σπίτι, είναι ακόμα αισθητή μέσα στο εφηβικό της δωμάτιο. Παντού στους τοίχους υπάρχουν φωτογραφίες της και σημειώματα από φίλους. Καθισμένη στο κρεβάτι της αγαπημένης της κόρης, η μητέρα της Σταυρούλα, μίλησε στην ρεπόρτερ του «Τούνελ». «Η Λίνα, υπάρχει παντού, στις καρδιές μας, στις ψυχές μας, δεν θα φύγει ποτέ… Θα είναι για πάντα ανάμεσα μας», ήταν τα πρώτα λόγια της.

Η Γαλήνη όπως ήταν το βαπτιστικό της, ήταν το  πρώτο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας. Γεννήθηκε όταν η μητέρα της ήταν μόλις δεκάξι χρόνων κι αυτή η μικρή διαφορά ηλικίας, τις είχε δέσει περισσότερο συναισθηματικά. Όταν ήρθε στη ζωή αντιμετώπιζε πρόβλημα ακοής που αποκαταστάθηκε μερικώς τα επόμενα χρόνια μετά από αγώνα των γονιών της και των γιατρών.

Η μητέρα της την περιέγραψε σαν ένα παιδί γεμάτο ζωή, που πάντα χαμογελούσε και είχε πολλά όνειρα για το μέλλον.  Αρχικά είχε περάσει στην ιατρική σχολή και μετά από δύο χρόνια αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στη Βιολογία. Λίγο αργότερα άλλαξε γνώμη και πήγε στη Γυμναστική Ακαδημία λόγω της μεγάλης της αγάπης για τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα για το άθλημα του Τάε Κβο Ντό. Το μεγάλο της όνειρο ήταν να ανοίξει δική της σχολή.

H αντίστροφη μέτρηση άρχισε όταν ερωτεύτηκε τον αστραφτερό χώρο του μόντελινγκ. «Μονολογώ πολλές φορές μετά το συμβάν και λέω, αχ βρε Γαλήνη, αυτή η ομορφιά σου σ’ έφαγε…», είπε  η μητέρα της χαρακτηριστικά. Η κόρη της δεν της είχε πει από την αρχή για την γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει.

«Αργότερα έμαθα πως η φωτογράφιση αυτή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του «ερασιτέχνη» φωτογράφου, εδώ στα Γιαννιτσά. Από τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς του παιδιού μου…» τόνισε με έμφαση. Οι συγκεκριμένες τολμηρές φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο προσωπικό του ιστολόγιο στο διαδίκτυο κι από κει άρχισαν να κυκλοφορούν σε κινητά τηλέφωνα και να δημοσιοποιούνται σε περισσότερους ανθρώπους.

Τα εκβιαστικά μηνύματα προς την κοπέλα δεν άργησαν να ακολουθήσουν. «Καταστρεφόταν μέρα με τη μέρα. Δεν ήξερε πώς να αντιμετωπίσει αυτό που είχε συμβεί. Όταν ζήτησε τον λόγο από τον φωτογράφο, αυτός της έλεγε πως του έκλεψαν τα αρχεία! Το παιδί έπαψε να έρχεται στα Γιαννιτσά και εγώ ετοιμαζόμουν να φύγω για την Γερμανία για να εργαστώ. Λίγο πριν συμβεί το μοιραίο, μου εκμυστηρεύτηκε τι είχε γίνει. Της είπα να κλείσει το κινητό της, να μην ασχολείται και πως εγώ και ο πατέρα της θα στεκόμασταν δίπλα της. Δεν ήξερα όμως την πραγματική πίεση που δεχόταν… Αποφάσισε να πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να μάθει από πού προέρχονταν τα εκβιαστικά μηνύματα που λάμβανε. Δεν πρόλαβε όμως…»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Υπαρχουν κορίτσια ομορφα,πολυ ομορφα,που σπουδαζουν και παραλληλα εργαζοντε τιμια για να εχουν ένα χαρτζιλικη και για να μην επιβαρυνουν τους γονεις τους,αυτα τα κορίτσια δεν τα εκβιαζει κανεις και για τιποτα.

  2. Ομορφη είναι μια νέα και ένας νέος με ήθος, με αρχές με σωστή αντίληψη, με ψυχή…, τα υπόλοιπα πχ εξωτερική εμφάνιση, σπουδές κλπ, να τα υπολογίσουμε μονο αν τηρούνται τα πρώτα.

  3. Κορίτσι μου όμορφο πετα ελεύθερο μακριά από μίσος και ζήλια ανηθικότητα και βρωμερές ψυχές κάντε παρέα με την Ελένη εκεί στο άπειρο αιώνια νέες και όμορφες

Comments are closed.