«Λίγο πριν πεθάνει ο Στέλιος Καζαντζίδης ζήτησε να με δει, αλλά δεν πήγα! Πιστεύω ότι έκανα λάθος»

Κοινοποίηση:
kazantzidisfoto45

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν ο Χρήστος Νικολόπουλος το βράδυ της Δευτέρας. Ο καταξιωμένος συνθέτης αναφέρθηκε και στη μεγάλη κόντρα που είχε κάποτε με τον Στέλιο Καζαντζίδη, κάνοντας ιδιαίτερες αποκαλύψεις.

«Εγώ αγαπούσα υπερβολικά τον πατέρα μου. Ο Καζαντζίδης ήταν μια ιδιόμορφη περίπτωση, είχε τις καλές του στιγμές, στην παρέα ήταν πολύ καλός, με χιούμορ… Αλλά είχε και κάποια προβλήματα ψυχολογικά, κάποιες ανθρωποφοβίες, κάποιες έντονες υποψίες για πάρα πολλούς ανθρώπους και κάποιες φορές και εναντίον μου, υποψίες, ότι είμαι άνθρωπος του Μάτσα, τότε που είχε την κόντρα με την εταιρεία.

Εγώ, αντιθέτως, κάποια στιγμή του είχα πει “κάνε μου πληρεξούσιο να κάνω εγώ μήνυση στον κύριο Μάτσα για να απελευθερωθείς”. Μέχρι σε αυτό το σημείο τον αγαπούσα, να χαλάσω εγώ τη σχέση μου με την εταιρεία.

Και κάποια στιγμή, κάποιοι δημοσιογράφοι τον τσίγκλησαν και άρχισε να λέει λόγια για μένα και αυτό που με πείραξε ήταν ότι έλεγε άσχημα λόγια για τον πατέρα μου, προσέβαλε τον πατέρα μου. Κάποια στιγμή, άνθρωπος είμαι κι εγώ, είπα κι εγώ κάτι, μετά πήρε φόρα αυτός και άρχισε να λέει χειρότερα.

Αυτό που έκανα εγώ και δεν το γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι έκανα ασφαλιστικά μέτρα να σταματήσει να με βρίζει. Γιατί μετά έβριζε και την οικογένειά μου και μένα προσωπικά. Δικαιώθηκα δικαστικά και δεν το χρησιμοποίησα καν. Έχω δύο συμβολαιογραφικές πράξεις του Καζαντζίδη που μου ζητάει συγγνώμη. Φαντάζομαι ότι ο περίγυρός του δημιούργησε αυτό το πρόβλημα.

Μετά δεν ξαναμιλήσαμε. Λίγο πριν πεθάνει, είχε ζητήσει να με δει, αλλά δεν πήγα. Πιστεύω ότι έκανα λάθος τότε και δεν πήγα, έπρεπε να πάω», είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Σηκώθηκε το αγγούρι να γ……… τον μπαξεβανη. Ρε αχαριστε, σε πήρε ο Στελαρας από παιδάκι, σε έβαλε να καθίσεις δίπλα του, σε έκανε γνωστό σε όλη την Ελλαδα και έχεις ακόμη γλώσσα και μιλάς; Αν τραγουδούσαν άλλοι τα τραγούδια σου δεν θα τα ήξερε κανένας. Θα χανοσουν όπως χιλιάδες άλλοι. Αι να χαθείς ρε πού πρέπει κάθε μέρα να του ανάβεις ένα κεράκι στο μημα του!!

  2. Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΜΥΘΟΥ.. ΣΥΓΧΑΡΗΓΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ “ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ”. ΤΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΙΑΖΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ… ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΡΑΓΑΓΑΠΟΥΣΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ. ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ,ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΙΧΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΔΙΝΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ, Ο ΤΑΚΗΣ ΣΟΥΚΑΣ, Η ΑΕΙΜΝΗΣΤΗ ΣΩΤΙΑ ΤΣΩΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΔΩΝ.ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΤΣΑΚΗ.. ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΣ…ΘΡΥΛΟΣ…ΜΥΘΟΣ…ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

  3. θα έπρεπε να ξέρεις Νικολόπουλε ότι σε ετοιμοθάνατο που ζητάει συγνώμη δεν τον απαξιώνεις ποτέ,και αυτά θα γυρίσουν πάνω σου,ο Στέλιος ήταν υπεράνω χρημάτων,εσύ όχι.να πας πάνω από τον μνήμα του και να ζητάς συγνώμη μέχρι να σε ακούσει!!!

    1. Κάποιες μέρες πριν βγήκε ζωντανά σε ραδιοφωνικό σταθμό ένας ονόματι Σταύρος,ο οποίος είχε ταξιδέψει μαζί του στις ΗΠΑ,μετά από πρόσκληση του Καζαντζίδη για να παίξει ακορντεόν στην ορχήστρα που θα έπαιζε σε μαγαζιά.Ο άνθρωπος αυτός είναι τυφλός καλλιτέχνης ακορντεονιστας, τυφλός εκ γενετής. Επί λέξη είπε ότι ο Καζαντζίδης δεν του έδωσε ούτε ένα δολάριο όπως επίσης και στους άλλους μουσικούς και τραγουδιστές.Και βέβαια το θυμάται και τον πονάει η αδικία….Ο ανθρώπος μίλησε με ονόματα….Ίσως τεράστια φωνή, ίσως ιδιαίτερη, κάποιοι που δεν ξέρουν από μουσική ίσως να τον κάνουν και θεό.Σπουδαιος ανθρωπος όμως ποτέ.

      1. Ο Καζαντζίδης ποτέ δε μοίραζε προσκλήσεις. Σκοτώνονταν ποιος θα πρωτοκαθίσει δίπλα του στο πάλκο. Τον παρακαλούσαν να κάθεται μόνο και να πίνει τον καφέ του για διαφήμιση του μαγαζιού προσφέροντάς του ιλιγγιώδη ποσά για την εποχή.Φυσικά δεν το έκανε γιατί ήταν απλός και λαικός.Ο ίδιος ζητούσε από το μαγαζί να έχει φτηνό εισιτήριο για τον φτωχό, προυπόθεση για να τραγουδίσει. Κάποτε σε επαρχιακή μεγάλη πόλη, ένας φτωχός βιοπαλαιστής, από τις εισπράξεις των ξηρών καρπών που πούλησε σε μια μέρα, πάντρεψε το παιδί του. Στην Αμερική τραγούδισε με την ορχήστρα του και δεν τον πλήρωσαν.Αηδιασμένος σηκώθηκε και γύρισε πίσω.Ο ίδιος τα έλεγε στις συνεντεύξεις του.

  4. ΣΙΓΑ ΡΕ ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΟ ΜΗΝ ΣΤΡΕΦΟΣΟΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΟ…………ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥΧΕΙΣ Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΒΡΕΙΚΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΙΣΤΟΣ……………………..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΘΑΧΑΝ ΚΑΤΑΛΟΙΞΗ…………..

  5. Ρε Νικολοπουλε ότι και να λες είσαι πολύ λίγος μπροστά στο Στελάρα ποίες είναι η επιτυχίες σου για πες μας ψίθυροι καρδιάς ούτε μια τρίχα από τα αχαμνά του Στελάρα δεν είσαι αν δεν σε έπαιρνε από το χέρι ο Στέλιος υπό την προστασία του δεν θα υπήρχες καν μετά τον Στέλιο για πες μας ποιες είναι η επιτυχήες σου τίποτα απλά δεν υπάρχεις

  6. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ ΕΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ! ΕΣΕΙ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ !!!!!!! ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΕΙ !!!!!!!!ΜΟΝΟ ΑΛΕΙΘΙΕΣ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΑΡΑ!!!!!!!!

  7. τεραστιος νικολοπουλος. τεραστιος στελαρας.

  8. ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος ΝΙκολόπουλε!!

  9. Ηταν ψυχούλα ο Στέλιος.Είναι στην μέση όμως και τα γερατειά ( αν και δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλος ) όπως και η ασθένεια του.Ίσως ο Στελάρας να μην καταλάβαινε ότι υπερβάλει λόγο της βεβαρημένης υγείας του.

  10. Αμετανόητος και αχάριστος.Το είπε μόνος του…δεν ήθελε να χαλάσει τη σχέση του με την εταιρία… γι αυτό έριξε τον ευεργέτη του.Αν είναι αλήθεια, ότι τον έβριζε, τότε γιατί του πήγαινε ψάρια και αυτός δεν κατέβαινε καν να τα πάρει ο ίδιος και έστελνε άλλους; αυτά έλεγε όσο ζούσε ο Στέλιος Καζαντζίδης. Πρέπει αν έχει φιλότιμο να πηγαίνει κάθε σαββατόβραδο και ψυχοσάββατο και να ανάβει κερί στο μνημείο του..Τι άλλο να πούμε…δεν αξίζει τον κόπο…

  11. αυτος σε εκανε αυτο που εισαι σημερα αχαριστε

Comments are closed.