«Λίγα τα 100, βάλτε τους 300 και 500»! «ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΣΟΥΣ» κατά ανεμβολίαστων δείχνουν τα κανάλια!!! Απόλυτο Σ-Ο-Κ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους για το άκρως τιμωρητικό και κατάφωρα εκβιαστικό και απάνθρωπο μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού όλων των πολιτών ηλικίας άνω των 60 ετών, υπό την απειλή, μάλιστα, προστίμου ύψους 100 ευρώ, σε περίπτωση άρνησής τους, η κυβέρνηση προχωρά ακάθεκτη στο να ξεφορτωθεί όσα περισσότερα εμβόλια μπορεί, ενώ τα κανάλια δείχνουν εικόνες μίσους κατά των ανεμβολίαστων, αγνοώντας την πραγματική λαϊκή αντίδραση.

Η επιλογή Μητσοτάκη να δώσει υποχρεωτικό χαρακτήρα στον εμβολιασμό για τους άνω των 60 ετών και παράλληλα να επιβάλλει πρόστιμο σε όλους όσοι παραμείνουν αρνητικοί ήταν άγνωστη μέχρι και σχεδόν την τελευταία στιγμή πριν από την ανακοίνωση της.

Δυστυχώς όμως βρήκε οπαδούς και μεταξύ των πολιτών!

Η εικόνα αποκρουστική!

Πολίτες που έχουν εμβολιαστεί, αντιμετωπίζουν με μίσος τους ανεμβολίαστους συμπολίτες τους και όχι μόνο χαίρονται με την απόφαση Μητσοτάκη αλλά ζητάνε και περισσότερα χρήματα πρόστιμο για αυτούς!

«100 ευρώ είναι πολύ φθηνά, να μπουν 300 και 500 ευρώ»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Πόσο παλιάνθρωποι είναι αυτοί που χαίρονται με το πρόστιμο?? Και ζητάνε και μεγαλύτερο πρόστιμο,αλήθεια αυτοί οι” απίθανοι” τύποι που χαίρονται με όλον αυτόν τον ορυμαγδό φασιστικών μέτρων, δεν σκέφτονται πως σε λίγο καιρό θα πληρώνουν τα μαλλιά της κεφαλής τους, όταν όλα στην υγεία γίνουν ιδιωτικά από τους φασίστες που τώρα βάζουν πρόστιμο?

  2. Αυτοι οι ανθρωποι του βιντεο ειναι ολοι τους δαιμονισμενοι…ολη αυτη η ιστορια στις ριζες της ειναι πνευματικος πολεμος…ειμουνα 30 χρονια αθεος, τωρα γνωριζω και μπορω να βλεπω…ακομα δεν ειδαμε τιποτα…μην φοβασαι πηγαινε κοντα Του…αυτοι θα κανουν αυτα που θελει ο δικος ΤΟΥΣ θεος αυτος ειναι ο ρολος τους πλεον, αυτα ειναι ζομπι δεν μπορεις με επιχειρηματα να τα πεισεις εχουν χαθει

  3. Παιδιά αν σας λένε ψέκες τα φασιστοειδή εσείς να τους λέτε ληγμένους αφού λήξανε οι 2 δόσεις που κάνανε και γράφτε τους στα π@π@ρια σας,έτσι και αλλιώς πάντα υπήρχαν προσκυνημένοι και πρόθυμοι στην Ελλάδα.

  4. Μήν πλανάσθε καί νά μήν σάς εξαπατούν οι τουρκόσποροι γερμανόδουλοι. Τό εις πειραματικό ευρισκόμενο στάδιο μαζικού φόνου, δηλητήριο τού κοροϊδοϊού, τό συγκαλύπτουν μέ τό ….. προβατόσχημο ένδυμα!!!!! τού χαρακτηρισμού ως εμβολίου. Κάθε άλλο παρά εμβόλιο εστίν. Απλά, ως εργαλείο μαζικού αφανισμού τής ανθρωπότητος, περικρύπτουν τόν καταχθόνιο σκοπόν των έχοντες ….. βαπτίσει!!!!! εν ονόματι τού διαβόλου τόν οποίον οι συμμορίται υπηρετούν, τό καταστρεπτικό δηλητήριο ως …..εμβόλιο!!!!

  5. Μην ειστε αφελεις. Ο φοβος θολωνει το μυαλο των ετσι κιαλλιως ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ, που ακριβως γιαυτο ενεργουν με το ενστικτο (αληθεια ποσο διαφορετικοι απο τα ζωα της φυσης) και επειδη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ(ανεμβολιαστους) σαν αιτιο των προβληματων τους. Δεν αναφερομαι σε ολους οσους επελεξαν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τον εμβολιασμο ΜΕ ΒΑΣΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΑ, αλλα στους υπολοιπους αφελεις που ελπιζουν σε σωτηρες και καταπινουν αμασητα οτι τους σερβιρουν.

  6. Άμα είσαι αγάμ….τος, γίνεσαι και μισάνθρωπος και λες κακιούλες!!!!

  7. Σήμερα παραδέχτηκε η κυβέρνηση ότι τον Οκτώβριο πέθαναν 350 πλήρως εμβολιασμένοι από κορωνοϊό. Μας έλεγαν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν νοσούν βαριά και δεν πεθαίνουν. Άγνωστο το πόσοι έφυγαν από τις παρενέργειες.

  8. φανταζομαι τι θα ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ η ασχημομουρα βλακο-παραδείση του καρατζαφυρερ ….

  9. Όταν ο αδωνης θα κάνει ιδιωτική την υγεία και για μια νοσηλεία θα πληρώνουν 700 την ημέρα θα το βουλώσουν αλλά θα είναι αργά. Δεν θα υπάρχει κανένας να τους στηρίξει πλέον. Θα λένε πληρώσαμε εισφορές και θα τους λένε “Ah this? Last year!”. Συγκρίνουν τον κούλη με τον παπαδόπουλο μερικοί. Τουλάχιστον εκείνος ο φασισμός μοιραζε λεφτά και δουλειές ,με το δεύτερο να είναι και το ουσιώδες, δεν έστελνε κεφαλικό φόρο.

  10. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΡΕ ΨΕΚΙΑ ΚΑΙ ΜΝ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!!!!!!

    1. Προς τι ο φόβος εμβολιασμένε μου;; Κάνε το εμβόλιο ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ και θα είσαι υγιής Τι φοβάσαι,ότι σου είπαν ψέματα;;; ότι πιάστηκες μαλ…κας και δεν θες να είσαι ο μόνος;;; Πολλοί είστε μη φοβάσαι. Και στη δέκατη δόση (όταν ο Κούλης κατωχηρώσει τη μίζα του) θα απαλλαγείτε της υποχρέωσης να τριπιέστε (εκτός αν σας αρέσει) Οπότε μη σκούζετε για το αν γουστάρουμε να είμαστε πειραματόζωα σαν και του λόγου σας. Δική μας η ζωή, εμείς αποφασίζουμε για αυτή: όχι ο κάθε ψευτοειδικός (έγινε και ο Άδωνης και ο Πλεύρης ειδικοί επί των εμβολίων) Και ότι κατάλαβες, κατάλαβες

  11. Εδώ δεν υπαρχουν ρητορικές μίσους. Είσαι με την κυβέρνηση; ΤΕΛΟΣ.

  12. τώρα πέφτουν οι μάσκες , όταν θα γυρίσει να δουμε τι θα λένε οι ίδιοι που κάναν αυτές τις δηλώσεις.

  13. στο μεταμεσονυχτιο, ελληνικο ραδιοφωνο, βγηκε επωνυμα ακροατρια με διπλο εμβολιασμο ανω των 70 και ειπε οτι εξ’αιτιας της επιβλητικοτητας και του προστημου δεν θα κανει την 3η δοση. περνει συνταξη 800 ευρω και θα πληρωνη τα 100 ευρω τον μηνα. ο καθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα να διαθεση το σωμα του και την υγεια του σαν ανθρωπος και οχι σαν πειραματοζωο. αλλἀ αυτο το δικαιωμα οι κυβερνησεις το στερουν απο τους ανθρωπους. και oles οι ελληνικες κατσικες που μιλουν στις τηλεορασεις σε λιγο θα φορανε και το τσιπακι στο αυτι οπως οι αγγελαδες και ολα τα ζωα του θεου που ο ανθρωπος τα σκουλαρικωσε. βδελυγματα με ολη την σημασια της λεξεως. και του χρονου με την 4η,5η …… δοση.

  14. Συνεχίστε να τους κοιτάτε απο τους καναπέδες, και θα φάτε καλά ραγιάδες.

  15. Τι περιμενης απο ενα τουρκοφωνο καναλι εψαξε και βρηκε ολους τους νενεκους που μιλησαν για να δικαιολογησουν τον μητσοτακη για αυτα τα διχαστικα που κανη στον ελληνικο λαο.Φωτια και τσεκουρι
    στους προσκυνημενους ειχε πη ο μεγαλος αγωνιστης του 1821.
    .

  16. ΑΥΤΟΊ ΘΈΛΟΥΝΕ ΝΑ ΛΈΓΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ ΤΏΡΑ??? Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΊΠΕ ΑΓΑΠΆ ΤΟΝ ΠΛΗΣΊΟΝ ΣΟΥ! ΕΊΠΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΊ ΟΦΘΑΛΜΟΎ ΕΠΙΣΗΣ! ΦΥΣΙΚΆ Η ΘΕΊΤΣΑ ΣΤΟ ΒΊΝΤΕΟ, ΈΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΊ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΟΛΙΚΗΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ!

  17. Ψοφατε μπασταρδα που θα μας πείτε να πληρώνουμε…σιχαματα μεταλλαγμένα…χχχφτουυυ

  18. Ειλικρινά εχω πάθει σοκ με αυτές τις δηλώσεις δεν ξέρω τι να πω…. θα τους δω όταν θα επιβάλλει το ίδιο πρόστιμο και στα παιδιά τους αν αρνηθούν να εμβολιαστούν τι θα πούνε επίσης θα τους δω όταν θα αρχίσουν να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα τι θα γινει!!!!!!έχουμε ξοφλήσει σαν χώρα είμαστε αξιοι της μοίρας μας. Λυπάμαι πολύ….Δυστυχώς

  19. ΟΙ περισσότεροι τρυπημενοι έχουν γίνει ΧΑΙΡΕΚΑΚοι. ” ψόφησε η κατσίκα μου, να ψοφήσει κ. του γείτονα”. Κ. συμπληρώνω “ΝΑ ΨΟΦΉΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ “….. έτσι έχουν γίνει.
    ΛΎΣΣΑ ΚΑΚΊΑ. ΚΑΚΑ ΣΚΥΛΙΆ. ΟΥΣΤ ΣΤΙΣ ΣΚΡΟΦΕΣ Κ.ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ

  20. Αυτοί (οι ανεμβολίαστοι) μπορεί να πληρώσουν 300 και 500 ευρώ αλλά θα έχουν καθαρή την ψυχή τους, εσείς τι έχετε να πληρώσετε όταν θα έχετε απέναντί σας τον Ιησού Χριστό αυτό να σας απασχολεί καλύτερα..

  21. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ Ε.Σ.Υ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ………. ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Comments are closed.