Λήστεψαν οδηγό στο δρόμο, πετούσαν πέτρες και πυροβολούσαν οι ρομά στο Πυρί

Κοινοποίηση:
1

Έχουν ξεφύγει οι ρομά στο Πυρί που βγήκαν στο δρόμο και εκτός από τους οδηγούς πετροβολούσαν και τα περιπολικά των αστυνομικών, ενώ ταυτόχρονα μέσα από τον καταυλισμό ακούγονταν πυροβολισμοί.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το απόγευμα της Τετάρτης (24/10) η γέφυρα του Πυρίου στη Βοιωτία με πάνω από 20 άτομα ρομά να πετροβολούν αρχικά διερχόμενα αυτοκίνητα και στη συνέχεια τα περιπολικά της αστυνομίας.

Η ένταση ξεκίνησε από τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι ρομά προερχόμενοι από τον παρακείμενο καταυλισμό, με πέτρες κι άλλα αντικείμενα, σε βάρος διερχόμενων οχημάτων.

Σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξαν διαπληκτισμοί, οι περισσότεροι όμως οδηγοί εγκατέλειψαν έντρομοι το σημείο με υλικές ζημιές στα οχήματά τους. Σε μία περίπτωση όμως οι ρομά κατάφεραν να ακινητοποιήσουν αυτοκίνητο και να κατεβάσουν με τη βία τον οδηγό τον οποίο και λήστεψαν αφαιρώντας του το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport από τον άτυχο άνδρα αφαίρεσαν το σημαντικό ποσό των 2.800 ευρώ.

Με την εμφάνιση της αστυνομίας, που ειδοποιήθηκε από τα προηγούμενα θύματά τους, ξεκίνησε πετροπόλεμος από τον οποίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο περιπολικά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός.

Το πλέον ανησυχητικό στην υπόθεση ήταν ότι την ίδια ώρα από τον καταυλισμό ακουγόντουσαν πυροβολισμοί προφανώς για να αποτρέψουν την είσοδο αστυνομικών στο γκέτο τους.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σημείο (γέφυρα) έχει χρησιμοποιηθεί ως ενέδρα σε ανυποψίαστους οδηγούς, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν τραυματιστεί και άτομα πέρα από τις καταγεγραμμένες κλοπές και ληστείες!

lamiareport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ειχα περασει με παπακι πριν 3 χρονια απο τη γεφυρα. ειχαν βγει τα γυφτακια και πετροβολουσαν ενα τρακτερ που προπορευοταν. ο ανθρωπος γκαζωνε οσο μπορουσε μη φαει καμια στο κεφαλι. η αστυνομια απουσα

  2. για να δουμε αυτες οι ειδησεις θα παιξουν στο καναλι του ευπατριδη
    σαββιδη; μαλλον οχι. ο αλλος (ο μαρινακης) ετοιμαζει καναλι με διευθυντρια την τσαπανιδου

  3. Θελουν πολυ ξυλο οι κωλογυφτοι…εχουν ξεφυγει τελειως…και οχι μονο εκει.

  4. Μερικές ναπάλμ που λήγουν από τον ΕΣ μέσα στο γκέτο τους και να δεις τι ωραία που θα γίνουν πολιτισμένοι. Έλεος με κάθε είδους ρατσιστή εντός της Ελλάδος εναντίων των Ελλήνων.

  5. Τα μπλοκα των καφρων γινονται καθημερινοτητα. Σε ολη την Ελλαδα.
    Μην διανοηθει ποτε κανεις να σταματησει σε τετοια περιπτωση , παταμε τερμα το γκαζι και οποιον παρει ο χαρος αρκει να φυγουμε απο το μπλοκο γυφτων η λαθρομεταναστων .

  6. Τώρα τι ψηφίζεις και ας σε πουν φασίστα ναζί ξενοφοβικό κ ότι άλλο θες ρε μαύρο σε όλα τα “δημοκρατικά μπουρδέλα”

  7. οδηγοί που πάθατε ζημιές στά αυτοκίνητά σας – να κάνετε ΑΓΩΓΕΣ και ΜΗΝΥΣΕΙΣ στον εκεί δήμαρχο και στήν αστυνομία του μπουρδέλου που λέγεται ελλάδα του τσίπρα και τής γεροβασίλη – ρε αχρηστοι ρε ανίκανοι αυτό γίνεται συνέχεια σε αυτήν τη στροφή χρόνια τώρα και δέν κάνετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ αλήτες

  8. ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ [ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ] ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.

Comments are closed.