«Λέτε ότι τα παίρνουμε;;; Ντροπή!»: Άγριος καυγάς on air με Παγώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pagwni-mega-

«Έλεος πια»!

Τα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή και οι δηλώσεις από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε ένα χρόνιο πρόβλημα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Τα «φακελάκια» των γιατρών ήταν η αιτία του άγριου καυγά που είχε στην πρωινή ζώνη του Mega η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη.

Με το που άκουσε τη λέξη “φακελάκια” η κα Παγώνη αντέδρασε λέγοντας αρχικά προς τους παρουσιαστές της εκπομπής:

«Το πήρατε εσείς τώρα τα “φακελάκια”. Έγινε μία λάθος έκφραση».

Στην παρέμβαση του κ. Καλλιακμάνη ακολούθησε ένα «ωχ» από την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής, η οποία είδε την κα Παγώνη να εκνευρίζεται ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής της:

«Τι θέλετε να μας πείτε δηλαδή; Ότι τα παίρνουμε;; Άμα θέλετε πείτε το ότι τα “παίρνουμε”! Υπάρχει πλειοψηφία των γιατρών που παίρνει φακελάκι; Αυτό λέτε σήμερα το πρωί; Αν υπάρχει μια μειοψηφία γιατρών να την καταγγείλετε! Και γιατί τους δίνετε εσείς το φακελάκι; Εσείς πιστεύετε λοιπόν ότι ο γιατρός θα πάει να σκοτώσει στο χειρουργείο αν δεν του δώσετε λεφτά; Είναι ντροπή! Τελείωσε! Αρκετά!».

Τι της απάντησε, εν μέσω φωνών, ο κ. Καλλιακμάνης:

«Το δίνεις γιατί αλλιώς δεν μπαίνεις ποτέ να κάνεις εγχείρηση! Δε θα κάνει την εγχείρηση… δε λέω για όλους τους γιατρούς. Οι περισσότεροι γιατροί είναι έντιμοι».

«Μπορείτε να σταματήσετε κ. Καλλιακμάνη, τα ξέρετε όλα; Να σας βάλουμε στα νοσοκομεία. Δεν είπε αυτό χθες ο Υπουργός. Εννοούσε ότι αυτοί που θα κάνουν απογευματινά χειρουργεία, θα πληρωθούν.Έλεος πια», δήλωσε σε άλλο σημείο η κα Παγώνη καθώς πυροδοτήθηκε νέος γύρος έντασης ανάμεσά τους.

Άρον άρον οι παρουσιαστές πήγαν σε…διαφημιστικό διάλειμμα.

Δείτε από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα του βίντεο την ένταση:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Παγωνη σου θιξανε τον κλαδο ? Ο γιατρος που εγχειρησε τον πατερα μου πριν 30 χρονια μας πηρε 3 εκατομμυρια δραχμες τοτε . Και χειρουργει ακομη στη Θεεσαλονικη. Τι πιστευετε οτι το εκοψε το χουι ?

  2. Η συντεχνιακή λογική της ιταλοσπούδαστης λατέρνας προσβάλει τη νοημοσύνη εννιάχρονου.

  3. κθε μερα ακουμε για αναμονες ανθρωπον που περιμενουν και ενα χρονο σε λιστα αναμονησ εσυ μωρη βλαμενη σε αλλον πλανητη ζεις?

  4. παντα τα παιρνατε πλην ελαχιστων εξαιρεσεων για την μιζα και την μανα σας θα πουλαγατε

  5. αν δεν δωσεις φακκελακι δεν κανεις ποτε εγχειρηση και οσο για τους γιατρι=ους που ειπε ο αστυνομικος αναποδα τα ειπε λιγοι ειναι οι γιατροι που δεν τα παιρνουν κυρια (κλοουν) τι αλλο θα μας πειτε οτι και απο τα μπολια δεν τα αρπαξατε ολοι σας?????????????

  6. Α μπα! Παρθενες παναγιες εισαστε κυρα Παγωνη που επιβιωνετε με το μηνιατικο! Βρες Ελληνα η αλλοδαπο που βρηκε την υγεια του χωρις φακελλακι! Ετσι λαμογιο Αδωναρα συμφωνεις?

  7. Ίσως όλοι εσείς οι παραθυρακηδες μπορεί να μην πήρατε λεφτά αλλά τα αρπαξατε αλλιώς.

  8. Στην Ελλάδα κανείς δεν τα παίρνει. Για αυτό δεν υπάρχουν άνθρωποι με σπίτια, εξοχικά, αυτοκίνητα πανάκριβα. Όλοι δουλεύουν με το σταυρό στο χέρι. Το παράδειγμα αυτό το έχουν δώσει χρόνια οι πολιτικοί που κυβέρνησαν. Ισότητα, ισονομία, δικαιοσύνη, αξιοκρατία παντού.
    Ρε δε ντρέπεστε να μας δουλεύετε μες τα μούτρα. Λες και ο κλέφτης θα πει, είμαι κλέφτης, λες και ο μιζαδορος θα πει παίρνω μαύρα. Εδώ δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει δώσει έστω ένα φακελάκι σε κάποιον κάποια στιγμή στη ζωή του.
    Εδώ αντέξαμε μνημόνια δέκα χρόνια λόγω του λίπους των μαύρων χρημάτων και της περιουσιακής κατάστασης των περισσοτέρων. Εδώ όποιος δουλεύει τίμια θεωρείται βλάκας και ηλίθιος. Το χέρι στο μέλι βάζετε όσοι μπορείτε και αυτό γινόταν πάντα. Άντε πια.

  9. Όποιος δεν πλερω δεν μπαίνει στο δημόσιο ξεχαρβαλωμενο νοσοκομείο, μόνο για εξετάσεις είναι. ΠΑΓΩΝΗ είσαι η το παίζεις άσχετη που θα υπεράσπισεις και τα Λαμογια, τραβα να δεις στο Σεισμανογλειο να ανοίξεις τα μάτια σου,τους πήγα καρκίνοπαθη και τον έδιωξαν κ βρίσκω μια νοσοκόμα και μ λέει εδώ είναι κοπτηριο αν δεν δώσεις δεν μπαινεις…
    Αυτοί είμαστε, ένα ευρωπαϊκό κράτος διαφθοράς μίζας ανέχειας, καταχρεωμενο.

  10. Οι περισσότεροι γιατρολι με τα εργαλεία πάνω απο τα χειρουργεία αν δε δώκεις το φακελάκι δεν θυμούνται πως γίνεται η εγχείρηση

    1. Ζεις σε άλλη εποχή παππού… σε αυτήν που όλοι σας τα αρπάζατε και τα πληρώνουμε εμείς! Μιλάτε κιόλας, ξεφτιλισμενη γενιά!

      1. Δημήτρης, οι εποχές στην Ελλάδα είναι ίδιες και χειρότερες σήμερα. Ξέρεις γιατί; Γιατί όταν κάποτε είχαν, όπως λες, έκαναν συνήθεια το λάδωμα και τώρα πρέπει να τα δίνουν όλοι έχουν δεν έχουν. Η ξεφτιλισμενη γενιά που λες είχε δουλειά με ένσημα και μπορούσε να προγραμματίσει πολλά πράγματα. Έπιανες δουλειά στα 20 και στα 55 σύνταξη με εφάπαξ. Έπαιρνες δάνειο για σπίτι, δύσκολα μεν, αλλά το ξοφλουσες μια χαρά. Έκανες 2-5 παιδιά και ήταν ασφαλή δεν τα βίαζαν ή τα σκότωναν. Όλες οι γενιές έχουν το δικό τους αποτύπωμα. Οι σημερινές έχουν κάτι χειρότερο, την αμάθεια, τον ανθελληνισμο, το εύκολο κέρδος, την απληστία, το φαίνεσθαι και όχι το είναι. Άρα απ’το κακό στο χειρότερο και αυτό δεν κρύβεται πλέον.

  11. Μα τι λένε για τους “ήρωες χειρουργούς”, άκου εκεί “τα παίρνουν”!
    Έμειναν στο ΕΣΥ, επέτρεπαν να γίνονται τα mRNA Εμβόλια του Μπουρλά & των άλλων εταιρειών, ενέκριναν τα tests στα μικρά παιδάκια, ανέχτηκαν κλειστά χειρουργεία & δεν μίλησαν ποτέ για όσα πραγματικά συνέβαιναν μέσα στα Νοσοκομεία.
    Όσο “εμπιστοσύνη” έχω στους Αδέκαστους, άλλη τόση έχω στους Ιατρούς ή Χειρουργούς της Ελλάδας.
    Πιπέρι στον κ. Καλλιακμάνη… από την κ. Ματίνα! Hahaha…

  12. Πιανόλες είστε και προωθητές μπολίων,ουστ,να χαθείτε,ξεφτίλες

  13. Η γριά η από χεσιμο η από πέσιμο θα παει
    Αιντε με τη λατέρνα που γλείφει τον Αδωνη

  14. σκ..τά στα μούτρα τους. Και των δύο

  15. Σε τρισάθλια κατάσταση η ελληνέζικη τηλεόραση κι οι εγκέφαλοι όσων ακόμα παρακολουθούν αυτά τα άτομα! Υγιής άνθρωπος δεν μπορεί να ακούσει πάνω από δυο λεπτά αυτή την κατάντια

  16. Η γυναίκα είναι πολύ βλαμμένη. Καριολα.

Comments are closed.