Λέσβος: Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στο νησί -Κατέφτασαν οι «Αίαντες» και τα ΜΑΤ [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
LKES

Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στη Λέσβο μετά τη φωτιά που κατέστρεψε το ΚΥΤ της Μόριας, με αποτέλεσμα χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες να έχουν ξεχυθεί σε δρόμους και χωράφια προκειμένου να περάσουν τη νύχτα.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί κατέφτασαν στην Λέσβο κλούβες των ΜΑΤ μαζί με δύο «Αίαντες», τα οχήματα ρίψης νερού της Ελληνικής Αστυνομίας. Το κλίμα παραμένει εκρηκτικό, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις αυξήθηκαν προκειμένου να αντιμετωπιστούν περιστατικά σαν εκείνα που εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη, όταν ομάδα 1.000 ατόμων επιτέθηκαν με πέτρες κατά των Αρχών.

Την ίδια ώρα, με την άφιξη των δυνάμεων θα δοθεί τέλος στις ανεξέλεγκτες μεταφορές των μεταναστών στο νησί καθώς αρκετοί ενδέχεται να είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Τουλάχιστον 35 άτομα έχουν βρεθεί θετικά στον ιό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα κρούσματα είναι περισσότερα.

LKES2 LKES3

Ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις στη Λέσβο μετά τη φωτιά στη Μόρια

Όπως φαίνεται από το βίντεο του iefimerida.gr οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο νησί πέρασαν ανάμεσα από ένα υπαίθριο καταυλισμό που έχουν στήσει οι πρόσφυγες και οι μετανάστες μετά την πυρκαγιά στο KYT της Μόριας.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία 24ωρα η Λέσβος παραμένει στα χαρακώματα, με κατοίκους και μετανάστες να δηλώνουν πως δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση την επαναλειτουργία του ΚΥΤ και την κυβέρνηση να αναζητά λύσεις.

Πηγή φωτό: eurokinissi

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Για καλό και για κακό ας κρύψουν τ’ αυτοκίνητά τους οι Λέσβιοι… Μπορεί να ήρθαν τα ΜΑΤ (της SEEΒRIG;) για να τους προστατεύσουν, κατά πως διατείνεται το υπουργείο προστασίας του πολίτη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις “τι τροπή” μπορεί να πάρει το πράγμα…

  2. Το ακούτε Μυτιληνιοι???
    Για εσάς έρχονται τα παιδιά με τα άρματα… τους λαθρο δεν τους αγγίζει ουδείς κι ας έχουν καταστρέψει όλο το νησί!

  3. τι φοβούνται οι κυβερνώντες και στέλνουν τόσο κόσμο στο νησί εφόσον έχει καταστραφεί??
    Προσπαθούν να προλάβουν τα μοιραία.. εις μάτην ομως

Comments are closed.