Λάρισα: Της επιτέθηκε με κλωτσιές επειδή του… κόρναρε

Κοινοποίηση:
peripoliko3-640x426

Χωρίς προηγούμενο είναι το περιστατικό που έλαβε χώρα νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Λάρισας, εκεί που μία γυναίκα, μπροστά στα μάτια περαστικών και καταστηματαρχών, δέχθηκε επίθεση από άντρα γιατί νωρίτερα του είχε κορνάρει.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας στο onlarissa.gr, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε επί της οδού Κύπρου στη Λάρισα, όταν η ίδια οδηγώντας το αυτοκίνητό της με συνοδηγό μία ακόμη φίλη της είδε ένα αυτοκίνητο να κινείται προς το μέρος της, αλλάζοντας λωρίδα κυκλοφορίας.

Αμέσως, πάτησε κόρνα «γιατί φοβήθηκε τη σύγκρουση» όπως εξηγεί, με το άλλο όχημα. Ο οδηγός του οχήματος φέρεται να βγήκε εκτός εαυτού από το κορνάρισμα και στο επόμενο κόκκινο φανάρι, στην 23ης Οκτωβρίου μπροστά από γνωστό ιχθυοπωλείο, άρχισε να φωνάζει στην οδηγό που έντρομη έσπευσε να κλειδώσει τις πόρτες του οχήματός της.

Όπως καταγγέλλει, ο άντρας άρχισε να χτυπά το όχημά της ενώ στη συνέχεια όταν η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της, της επιτέθηκε με κλωτσιά. Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και αναμένεται να υποβάλει μήνυση, ζητώντας παράλληλα και ιατροδικαστική εξέταση… Κι όλα αυτά, για ένα κορνάρισμα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κανένας γύφτος θα ήταν, αυτοί κάνουν ό,τι γουστάρουν, ούτε στοπ, προσπέραση απο δεξιά, τσαμπουκάδες. Φυλή για στείρωση.

Comments are closed.