Λάρισα: Νεαροί πέταξαν αβγό σε οδηγό και εκείνος… τους έστειλε στο νοσοκομείο

Κοινοποίηση:
1

Ο δράστης αποχώρησε μετά τον καυγά και η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας κατέληξαν προχθές βράδυ δύο νεαροί – μέλη παρέας, που θέλησαν να αστειευτούν με διερχόμενο οδηγό πετώντας του ένα αβγό.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, επικαλούμενο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία», το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 9.30 προχθές το βράδυ, στην πεζογέφυρα στην αρχή τnς οδού Φαρσάλων. Εκεί, κάτω από συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, κάποιος από την παρέα των πέντε νεαρών φαίνεται πως πέταξε αβγό σε αυτοκίνητο που διερχόταν εκείνη την ώρα από την υπόγεια διάβαση.

Σύμφωνα με περιγραφές, οι νέοι τράπηκαν σε φυγή, με τον οδηγό του Ι.Χ. να τους παίρνει στο κατόπι. Όταν τελικά τους πρόφτασε, απέσπασε το ξύλο που κρατούσε ο ένας από αυτούς και χτύπησε με αυτό έναν 18χρονο στο κεφάλι. Πάνω στον καβγά που ακολούθησε, τραυματίστηκε ακόμη ένας 17χρονος. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τoυς δύο νεαρούς, όπου διαπιστώθηκε ευτυχώς ότι έφεραν μόνο ελαφρά τραύματα.

Ο οδηγός χου Ι.Χ. – σύμφωνα με πληροφορίες τnς «Ε» – παραμένει άγνωστος, καθώς μετά τον καβγά αποχώρησε, ενώ αστυνομικοί του Α.Τ. Λάρισας ερευνούν την υπόθεση.

Πηγή: onlarissa.gr, Εφημερίδα Ελευθερία

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. καλά τα έκανε αν τρόμαζε και τράβαγε καμία τιμόνια και σκοτωνόταν ‘η σκότωνε θα έφευγαν τα κωλοπαιδα χωρίς να είχε γίνει τίποτα και θα το έθαβαν μεταξύ τους

  2. ρε ειστε με τα καλα σας?
    αντι να κυνηγατε να πιασετε αυτα τα κωλοπαιδα, κυνηγατε τον οδηγο? εδω στο μπανανισταν ομως ολα επιτρεπονται!
    εγω θα τα ειχα θαψει!
    αφου διαλυσατε την αστυνομια, κυνηγατε οποιον παιρνει τον νομο στα χερια του!

  3. Καλά τα έκανε τα κωλόπαιδα. Αυτό το αυγό θα μπορούσαν, εφόσον τους περίσσευε, να το χρησιμοποιήσουν για να ταίσουν κάποιον που πεινάει, έστω με ένα αυγό. Προτίμησαν να μαλακίζονται και οι μαλακίες πληρώνονται, άν όχι σήμερα θα πληρωθούνε αύριο ή μεθαύριο. Γιατί κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πως όλα είναι μια κλωστούλα που σπάει, θα την γλιτώσεις απο τον πρώτο, θα την φάς απο τον επόμενο, αρκεί να μην του γυρίσουν τα μυαλά και βρεθείς σε αυτόν που θα σε γαμήσει.

  4. Και το μπορντέλο της ελας δεν συνέλαβε τα γυφτάκια αλλά ψάχνει τον κακομοίρη που έφαγε το αυγό….

  5. Να αγιασουν τα χερια του….Το καθε κομπλεξικο κωλοπαιδο να μπει στη θεση του… Αν ο οδηγος εχανε τον ελεγχο – γιατι δεν καταλαβε τι τον χτυπησε- και παθαινε ατυχημα τι σκατα πλακα θα ειχε????

  6. Καλα τους εκανε. Αλητηριοι, τετοια θελουν να δεις για ποτε κάθονται σαν κοτούλες.

  7. Τι θα πει θέλησαν να αστειευτούνε; Και το ξύλο τι το ήθελαν και το είχαν μαζί τους; Κανονικά πρέπει να συλληθφούν οι γονείς τους για παραμέληση ανηλίκου και να μην ψάχνουν άλλον δράστη. Δράστες είναι αυτοί και τα παιδιά τους. Κι αν πουν να ψάξουν για τον άτυχο οδηγό του ΙΧ, πρέπει να είναι για να του δώσουν αποζημίωση για την ψυχική οδύνη και την έκθεσή του σε κίνδυνο.
    ΥΓ- Δεν μας είπατε τι ανήλικοι είναι. Από πού είναι.

    1. Είναι δασκαλεμένοι να μην λένε εθνικότητες για να συνεχίζει να κοιμάται ο Έλληνας.

  8. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ…ΕΔΩΣΕΣ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΗΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ

  9. Τους τιμώρησε άριστα. Θερμά συγχαρητήρια στον οδηγό. Πάντα η αντίδραση πρέπει να είναι περισσότερη. Για να αποδίδεται δικαιοσύνη και το επιπλέον γίνεται για τον παραδειγματισμό.

  10. Στην Αμερικη πεταξανε κατεψυγμενη γαλοπουλα στη γυναικα που οδηγουσε, τωρα σκεφτειτε τι
    εγινε.

  11. Το ξεπλυμα του ρεπορταζ του ονλαρισα “θελησαν να αστειευτουν….” ” ο δραστης αποχωρησε…” …Οι καθ ομολογια δραστες αποπειρας προκλησης τροχαιου συνελληφθησαν με την διαδικασια του αυτοφωρου?????????? και αυτεπαγγελτα????? η ειναι φιμε uber alles????????

  12. μπράβο του , ενήργησε σωστά , εαν τα εχανε και εκανε μια στραβοτιμονιά και σκότωνε τον αναβάτη της μηχανής που περνούσε εκείνη την στιγμή διπλα του ? τα τσογλάνια πρέπει να τιμωρηθούν

  13. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΦΑΓΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Η ΑΛΗΤΕΙΑ

  14. πολυ καλα τους εκανε,, το κεφαλι επρεπε να τους ανοιγε στα πουστροπαιδα..

  15. Πολυ καλα τους εκανε, να μαθουν τα τσογλανια οτι οι πραξεις τους εχουν και συνεπειες, αλλα τσογλανια αλλου πετουν πετρες, το εχουν κανει μοδα, λοιπον ξυλο αλυπητο!!!!!!!!!Και η Αστυνομια να συλλαβει τα κ@λοπαιδα και οχι τον οδηγο!!!!!!!!!!

  16. Επρεπε να τα δειρει περισσοτερο,να τα ξεβρακωσει και να τα αμολυσει εξω στο κρυο
    τετοια λακαμισμενα στην αμερικη εχουν προκαλεσει θανατους οικογενειαρχων ενω μην ξεχναμε τα γυφτακια τι κανουν εδω.
    Να αγιασει το χερι του οηγου, ευγε !!!

  17. Μπράβο του! Καλά τους έκανε ! Να δούμε τώρα θα το ξανακάνουν;;;;;;
    Τουλάχιστον γλύτωσε άλλους οδηγούς λιγότερο ψύχραιμους που θα μπορούσαν να τρομάξουν , να χάσουν ορατότητα και να προκληθεί ατύχημα
    Έχουν αποθρασυνθεί τα κωλοπαιδα… Έτσι ! Άντε στο νοσοκομείο …
    Ποινικές κυρώσεις δεν υπάρχουν για τέτοιες πράξεις;;; Η μήπως να εξαπολυθεί κυνηγητό για την εντόπιση του θύματος;;;;

  18. Φυσιολογικότατη αντίδραση.Τα τσογλάνια,αν χθες πετάξανε αυγά για την πλάκα τους ,μεθαύριο θα πετάξουν και πέτρες…

  19. Καλα τους εκανε! Το ιδιο θα κανω.
    Κινδυνεψε η ζωη του οδηγου και υπολοιπων για τα κολοπαιδα σας.
    Αυγο σε διερχομενο οχηνα.
    Η αστυνομια να κατσει στα αυγα της.
    Καλα τους εκανε.

  20. Αντί να συλλάβουν για απόπειρα ανθρωποκτονίας τα μπάσταρδα ψάχνουν τον οδηγό.Ρε δεν πάτε καλά..!

Comments are closed.