Λάρισα: Θρήνος στην κηδεία της 21χρονης Κλαούντια που σκοτώθηκε και αυτή στη τραγωδία των Τεμπών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Πλήθος κόσμου πήγε σήμερα στην Άγιο Δημήτριο στη Λάρισα, για να δώσει το παρών στην κηδεία της 21χρονης Κλαούντια, που σκοτώθηκε σε ηλικία 21 ετών, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο σημείο, όπως αναφέρει και το larissanet.gr, βρίσκεται στρατιωτικό άγημα, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στην Κλαούντια, που ήταν φοιτήτρια της ΣΣΑΣ Ιατρικής.

Η Κλαούντια είχε πάει το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας στην Πάτρα και πήρε το τρένο για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε. Τραγική ειρωνεία ότι οι γονείς της είχαν πει: «Κάνε μία στάση να σε δούμε». Όμως αυτή θέλησε να επιστρέψει γρήγορα στα μαθήματά της.

Η Κλαούντια είχε δύο αδέλφια, την αδελφή της Τζένη και τον Έλβις.

lata2
lata3
lata4

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Θεός σχωρεστην!
    Άντε με το καλό και τα παιδιά των Αφγανών να τα καμαρώσουμε στρατηγοπουλα !

  2. Για τον Κ.Κατσιφα δεν ειδα να σας επιασε ο πονος….για το αλβαναριο μεχρι και αγημα αρε αλητε τετοιοι ησαστε ανθελληνες μεχρι στο κοκκαλο φτου σας αλβανος καλος μονο νεκρος

    1. ΕΛΑ ΝΤΕ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ 10 ΡΙΧΤΕΡ

  3. Θεος σχωρεστην αλλά άλλο το ένα άλλο το αλλο. Σούζα σούστα οι Έλληνες άξκοι για το Αλβανό μαθητουδι. Ούτε καν ορκισμένη. Ε, ρε κατάντια.

    1. Σσσσ μη δει το σχόλιο κανένας αλληλεγγυος αλβανολαγνος… Ψοφάνε για τέτοια.

    2. Να πας εσυ βρε φασίστα στα σύνορα και στην Κύπρο και στα Υμια ,αλλά που Ζωή και κοτα από τα πλήκτρα ,,ελα να μας τα πεις από κοντά αυτά που θέλεις να εκφράσεις ,εμείς είμαστε παντού και στο Στρατό .σκάσε γύφτο

      1. Δεν είσαι αλβανίος, είσαι ένας αριστερός, πιθανόν ρωσοπόντιος (aka ελληνοποιημένος ρώσος σχιστομάτης και φανατικός ανθέλληνας, κάτι σαν τον αρχηγό του Ρουβίκωνα) που είπες να πεις την μαλακία σου.

    3. Εσύ γιωτά που έχεις υπηρετήσει;
      Όλη μέρα την Καλλιόπη μονοτερμα να μυρίζει το σκατό λεβάντα

  4. Δεν πιστευω κανενα καθαρμα να μας πει για αλλοδαπα και αλλες Υβρεις;

  5. δώσαν το παρών Πλήθος αλβανοί τιγανοκέφαλοι

  6. Πόσο μάταιη και άδικη αυτή η ζωή. Ένα νέο πανέμορφο κορίτσι με Λάμπρο μέλλον μπροστά της που κόπιασε στη ζωή της να φεύγει έτσι βιαια
    .. Γιατί να συμβαίνουν αυτά αναρωτιέμαι κ δε βρίσκω καμία απάντηση

  7. Συλλυπητηρια στους Ελληνες και αδελφους Ελληνοκυπριους που εχασαν τους δικους τους. Οι αποφασεις του Τσοχατζοπουλου οταν ηταν εθνικης αμυνας, να εισαγονται και οι μη Ελληνες το γενος σε σχολες στρατιωτικες.

    1. Σε λίγο θα δούμε τίποτε μαυριδερους να γίνονται αξιωματικοι στα σώματα ασφαλείας.

    2. Πρωτα απολα καλο της ταξιδι στο κοριτσακι, κατα δευτερον μαθετε μερικοι να ψαχουλεψετε λιγο ποιο αλλο γενος εκτος το ελληνικο ηταν δεκτο στις ταξεις της σχολης ευελπιδων στις αρχες του προηγουμενου αιωνα και τα ξαναλεμε, επισης η κοπελα φυλετικα ηταν ο ορισμος της καθαρης οπως θα επρεπε ‘ελληνιδας’ και οχι μαυροτσουκαλα οπως οι συγχρονες νεοελληνιδες[βλεπε κορη βανδης κλπ]. αα και που ειστε,αν δεν ηταν κυριως αλβανικης καταγωγης εφεδροι στον στρατο θα ειχαν κλεισει οι μισες μοναδες σε ολα τα ακριτικα νησια και οχι μονο. α εσο 2018 σε ακριτικο νησι και τα ειδα ιδιοις ομμασι!

      1. Το εβραικο ηταν δεκτο στην σχολη ευελπιδων, τι σημασια εχει αυτο, πολεμο εναντιον της Ελλαδας ομως ειχαν οι Αλβανοι και οι Ιταλοι. Αν πηγαινουν φανταροι ειναι για να παρουν την ιθαγενεια. Η θητεια μειωθηκε για να εξυπηρετησει αυτους. Αν η θητεια ηταν 24 ή 27 μηνες οπως παλια θα πηγαιναν;

  8. Κρίμα το κορίτσι…Ας αναπαύσει ο Θεός την ψυχούλα του…….

Comments are closed.