Λάρισα: Άναυδοι περαστικοί αντίκρισαν γυναίκα να κάνει βόλτα με ποδήλατο ημίγυμνη…

Κοινοποίηση:
podilatissa

Σαστισμένοι έμειναν περαστικοί που διέρχονταν την περιοχή κοντά στο ΑΤΑ και την οδό Αγιάς στη Λάρισα, αντικρίζοντας μια ημίγυμνη γυναίκα να βρίσκεται σε ποδήλατο και να πηγαίνει στην πορεία της ανενόχλητη.

Ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία προκειμένου να κάνει συστάσεις στην… ατίθαση Λαρισαία, που για άγνωστους λόγους βρέθηκε να ποδηλατεί σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης χωρίς να φοράει ρούχα από την μέση και πάνω…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Χα χα χα χα χα, μα τι ηθική, τι σεβασμό τούτοι οι Λαρισαίοι, κάλεσαν λέει την αστυνομία να κάνει συστάσεις στην ημίγυμνη γυναίκα, κολαστηκαν οι φουκαριαρηδες από το θέαμα επί των ληστών τώρα που άρχισε και ή σαρακοστή, χα χα 😂 😂 οχι ρε γαμωτο, εγώ λέω να μεταφερθεί το οικουμενικό πατριαρχειο στην Λάρισα, χα χα χα χα χα

  2. Ψαχνόταν το κορίτσι αλλά δυστυχώs έπεσε σε μ@λ@κεs και αδελφέs,γι αυτό κάλεσαν την αστυνομία.

  3. εκτός αν πέσει ομαδικό από αφροασιάτες πρόσφυγες…..εκεί το βολώνουμε…..

  4. Το βίντεοοοοοοο,το βίντεοοοοοοο.

  5. Αμπρτ μωρη προβατινα! Στις …pussy γκομενες οου πολεμανε τον Πουτιν θες να μοιασεις? !

  6. οταν ενας αντρας κανει ποδηλατο και απο τη μεση και επανω δεν φοραει ρουχα φωναζουμε την αστυνομια;

    1. Όχι γιατί ο άνδρας
      (συνήθως) δεν έχει βυζιά.

      1. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    2. Όταν σε έναν άντρα του ακουμπήσουμε το στήθος, δεν τρέχει μια. Όταν σε μια γυναίκα της ακουμπήσουμε το στήθος είμαστε βιαστές, κακοποιητες και γενικά #metoo κουραφέξαλα. Αποφασίστε ρε φεμιναζι τι από τα δυο θα ισχύει. Άντε γιατί μας τα πρήξατε τα …….

    3. απο τη μέση και κάτω λέει το κείμενο άνοιξε τα μάτια σου στραβάδι και προφάνως για τον άνδρα απο τη μέση και πάνω ειναι οκ. Πως σκατά μερικοί φτάσατε να μη μπορείτε να διακρίνεται απλά πράγματα που ισχύουν εδώ και 10.000 χρόνια, η νέα τάξη και η μαλθακότητα σας έχει κάνει μυαλό κουρκούτι ραγιάδες.

Comments are closed.