Λάβατε αυτό το μήνυμα στο facebook;;; Ξεκίνησε η εποχή του «διαδικτυακού ρουφιάνου» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
facebook111

Αντιδράσεις χρηστών!!! «Θέλουν να καταδώσουμε τους φίλους και την οικογένειά μας;;;»…

Το Facebook Inc (FB.O) ξεκίνησε να προειδοποιεί ορισμένους χρήστες που ενδέχεται να έχουν δει «εξτρεμιστικό περιεχόμενο» ή να έχουν «εξτρεμιστές» φίλους στον ιστότοπο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, όπως γνωστοποίησε η εταιρεία την Πέμπτη.

Χρήστες, κάνοντας «screenshot», κοινοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις ειδοποιήσεις.

Λένε μεταξύ άλλων:

  • «Ανησυχείτε ότι κάποιος που γνωρίζετε γίνεται εξτρεμιστής;».
  • «Ενδέχεται να έχετε εκτεθεί πρόσφατα σε επιβλαβές εξτρεμιστικό περιεχόμενο».

Και οι δύο ειδοποιήσεις, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, περιλάμβαναν συνδέσμους για «λήψη υποστήριξης», όπως ονομάζουν με ευγενικό τρόπο την «ρουφιανιά».

Όπως αναφέρει το Facebook, «αυτό το τεστ είναι μέρος της μεγαλύτερης δουλειάς μας για την αξιολόγηση τρόπων παροχής πόρων και υποστήριξης σε άτομα στο Facebook που μπορεί να έχουν εμπλακεί ή να εκτεθούν σε εξτρεμιστικό περιεχόμενο ή μπορεί να γνωρίζουν κάποιον που κινδυνεύει», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Facebook και υπογράμμισε:

«Συνεργαζόμαστε με ΜΚΟ και ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες σε αυτόν τον χώρο και ελπίζουμε να καταλήξουμε σε περισσότερα συμπεράσματα για να τα μοιραστούμε στο μέλλον».

Τι θα «τσουβαλιάζεται» άραγε ως εξτρεμιστικό περιεχόμενο μαζί με τα αυτονόητα;;; Αναρτήσεις κατά των εμβολίων για τον κορωνοϊό, κατά των όποιων μέτρων περιορισμούς;;; Αναρτήσεις κατά διεθνιστικών πολιτικών σε σχέση με την παράνομη μετανάστευση;;; Όλα μαζί;;;

Ο κάθε πολίτης είναι λογικό να έχει περιέργεια για να μάθει…

Ήδη πάντως έχουν ξεκινήσει αντιδράσεις, με πολίτες να εκφράζουν φόβους και άλλους ακόμα να προτρέπουν τους πάντες να εγκαταλείψουν το εν λόγω μέσοενώ άλλοι αναφέρουν πως του ζητείται να καταδώσουν τους φίλους και την οικογένειά τους.

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Καταρχην οι Ρωσοι δεν χρησιμοποιουν πλεον το fb αλλα το VK . Εχουν πεσει χιλιαδες προφιλ Ρωσων επειδη στηριζουν τον Ασσαντ και αυτο θεωρειται εξτρεμισμος κατα την γνωμη τους .Ετσι δημιουργησαν την δικη τους αντιστοιχη πλατφορμα με το fb to VK ωστε να εκφραζονται χωρις την Αμερικανικη λογοκρισια. Οτιδηποτε θιγει το Ισραηλ θεωρειται εξτρεμισμος . Η Ισις στηριζεται και χρηματοδοτειται απο το φβ και αυτοι που θα κανουν το λαθος να την ρουφιανεψουν ακολουθωντας την προτροπη του Ζουκερμπεργκ απλα θα την προστατεψουν και θα πεσει το προφιλ του η θα μπει σε παρακολουθηση. Απλα θελουν να δουν αν ειναι καλα καλυμενοι για το επομενο φιασκο 9/11.

  2. για το εντελως αντιθετο το λενε! Τα τζιχαντια τα στηριζουν και τα χρηματοδοτουν για την Χεζμπολα και τον Ασσαντ και ΤΟΞΟ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΝ-ΛΙΒΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ το λενε.. ξυπνα ????

  3. Χεχεχε..ενταξει μας πεισαν .Χρηματοδοτουν την Αλ καιντα την εκαναν Ισις και παλι την χρηματοδοτουν. Οι εξτρεμιστες Μουσουλμανοι εξυπηρετουν την ατζεντα του Ισραηλ για τον Νεο Ισραηλ απο το Νειλο ως τον Ευφρατη, Ολες οι σελιδες και τα προφιλ στο φβ (μιλαμε για χιλιαδες) που ηταν υπερ του κοσμικου ηγετη Ασσαντ εχουν πεσει . Οτιδηποτε στηριζει την Ισις υπαρχει ανεγκιχτο με εντολη Ζουκερμπεργκ. Ποιους κοροιδευουν ? Εκτος αν εξτρεμιστες εννοουν απικλειστικα την Χεζμπολα δηλ το τοξο ΣΥΡΙΑ ΙΡΑΝ ΛΙΒΑΝΟ γιατι τους χαλαει την σουπα του Εβραιους και τα ξεδερφια τους του Κελμπιες της Σαουδικης Αραβιας και Εμιρατων??

  4. ψαξτε και για την ηλεκτρoνικη πανδημiα cyβεr pοlygοn που θα προβαρει το παγκoσμιο οικoνoμικο φορoυμ στις 9 ιουλιου

  5. Εξτρεμιστής είναι όποιος δεν είναι Εωσφοριστής. Είναι πολύ απλό. Ειδικά οι Χριστιανοί, αυτοί οι “επικίνδυνοι”, που πρέπει να πεταχτούν στα λιοντάρια πάραυτα.

    1. εσυ τι ζορι τραβας με τους Εωσφοριστες ρε φιλε? Στη Νορβηγια ο Σατανισμος ειναι επισημη θρησκεια και στη Αμερικη υπαρχει ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝ ΖΑΝΤΟΡ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ! και οι εοσφωριστες Ιλλουμινατι ειναι μοδα.. αντε ασε μας απο εδω Χριστιανοταλιμπαν!

  6. αυτο το λενε και για τυχον τζιχαντια που οργανωνοντε στο fb ???

Comments are closed.