ΛΥΣΣΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!! Υπόμνημα ΝΔ στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη – ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Κοινοποίηση:
[357731] ΔΙΚΗ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ / ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ  (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε το Σάββατο (29.04.2023) υπόμνημα ενώπιον του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου, κατά της ανακήρυξης του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου, αποδεικνύοντας τον πανικό στον οποίο βρίσκονται οι κυβερνώντες.

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, το υπόμνημα συνοδεύεται από υλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων και δύο ηλεκτρονικούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας με οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύουν τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του κόμματος «Εθνικού Κόμματος – Έλληνες», το οποίο προσπαθεί να συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Το κόμμα της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω ανακοίνωσης του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου:

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με αίσθημα ευθύνης, είχε την πρωτοβουλία για την κατάθεση στη Βουλή των διατάξεων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Αποτελεί χρέος κάθε δημοκρατικού πολιτικού σχηματισμού και κάθε πολίτη να προστατεύει την δημοκρατία από τους εχθρούς της. Σε αυτό τον διαρκή αγώνα θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Θέλω να ρωτήσω, οι εγκληματικές οργανώσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΙΔΑΛ θα αποκλειστούν από τις εκλογές; σύμφωνα με τους νόμους του Κούλη πληρούν τις προϋποθέσεις!!!

  2. Ρε παλιομαλάκα ότι και να κάνεις, θα ψηφίσουμε όπου μας πει ο Ηλίας, θα φας πούτσα που θα σου βγει από το στόμα.

  3. Αντε γαμήσου παλιολινάτσα, θα φας πούτσα από τον Λιάκο μέσα στο κυνοβούλιο της αρπαχτής και της μίζας.

  4. Ερε σκέρτσα !!! όταν γ@μιεσ@ι κουνιέσαι ‘η μένεις ατάραχη ? Κανένα υπόμνημα για το κ@λο σας θα βγάλετε ρε μπλε μουνοπ@ν@ για το πόσες καποτες χωράει μέσα ? Αυτά μας ενδιαφέρουν…ο Κασιδιάρης δε φοράει κι ούτε σάλιο βάζει….

  5. Η ιστορια επαναλαμβανεται δυστυχως με ταχα μου “αποστασιες” και πολιτικη ασταθεια! Ειναι το γονιδιο βλεπετε που καθιστα την Πατριδα εσκεμμενα πιο αδυναμη απεναντι στις απαιτησεις των λυκων και των αμερικανων! Του επιτραπει δεν του επιτραπει του Λιακου η συμμετοχη, οι πατριωτες οφειλουνε να παραμεινουνε πατριωτες!

  6. Η λύσσα τους είναι πρώτα εναντίον του Κυρίου Ιησού Χριστού και κατόπιν κατά των δούλων του.

  7. Να στείλει και το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ τις επώνυμες κατηγορίες του κυρίου Νίνου για τη δολοφονική δράση της οικογένειας Μητσοτάκη

  8. Μωρή καταραμένη οχιά, βάλτον στον πάτο σου τον αριστερό της πούτσας και την πατσαβούρα του.

  9. Βεβαίως και να παραμείνετε στη πρώτη γραμμή..
    να βγείτε απ’ αυτόν τον αγώνα “νικητές” !! και θα πάρετε για έπαθλο τ’ @@δια μας τα δύο..!!!

  10. ο παρανοικος και η συμμορια του εχει φτιάξη τρία (3) νομοθετήματα δικτατορικού τύπου και αντισυνταγματικά, και εκει, ακόμη θέλει να δίνει παραγγελιές στην δικαιοσυνη, τοοσς εξευτελισμός δεν νοείτε, ΟΚ το καταλάβαμε δεν θέλεις με τίποτα το Εθνικο Κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ στις εκλογες, γιατι τελείωσες, τελικα εκτος του οτι εχει γινει γραφικος, εγινε και κουραστικος ο σαχλαμάρας, εχει χάσει τα λογικά του ο παλαβος.!!!

  11. Το Μπακογιαννη ξερουμε ποιος τον χτυπησε με το 45αρι. Ποιος εδωσε την εντολη επισης υποψιαζομαστε μαλλον σιγουρα.
    Τωρα τι θες να μην ειναι στη Βουλη ο Κασιδιαρης για να μη δειχνει με στοιχεια αυτα που κλεβεις, αυτα που κρυβεις οτι εισαι προδοτης και ρουφιανος.
    Ρε μουνι δε ντρεπεσαι αληθεια δε ντρεπεσαι λιγο ρε ξετσιπωτε;
    Στην εξεταστικη, ΜΟΝΟ ο Κασιδιαρης εκανε ερωτησες.
    ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ;
    ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.
    ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ.
    **** Παρεπιπτοντως, ρε Μαρεβομούνη, θα μας πεις ποιος εδωσες [το τελευταιο ‘ς’ δεν ειναι τυπογραφικο λαθος] την εντολη στο αλητοχαμένο να πυροβολήσει το Χίο;

  12. Μωρή Οχιά, εμείς που είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πρόκειται να ψηφίσουμε τον αριστερό άθεο, τον προδότη της Μακεδονίας.
    Εσύ αν είσαι παπάρας, τράβα να τον ψηφίσεις

  13. Και το κομμα μας. να καταθεσει υπομνημα με τα εγκληματα στελεχων της ΝΔ και του πασοκ. και για πραξεις εσχατης. προδοσιας.

  14. Ότι έχουν κάνει μέχρι στιγμής εμπίπτει ακριβώς στην έννοια του κρατικού εγκλήματος. Τα χαρακτηριστικά του εφαρμόζονται απολύτως στα καταγγελλόμενα (απόπειρα δωροδοκίας, διαπλοκή των τριών δικαστών – VIDEO Ματζουράνης – , φωτογραφική νομοθετική ρύθμσιη με τροπολογία καταστρατηγώντας το Σύνταγμα κ.λ.π
    Αυτός που γνωρίζει απολύτως το θέμα και μπορεί να στηρίξει έναν τέτοιο ισχυρισμό είναι ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Αθανάσιος (δικηγόρος).

  15. κούλη αν αποκλειστεί ο Κασιδιάρης θα βγάλεις τον Αλέξη φουλ αυτοδύναμο αυτό δεν το σκέφτηκες τι θα ψηφίσουν ΄αυτοί που θα ψήφιζαν ‘Έλληνες.

Comments are closed.