ΛΑΓΟΣ: “Δεν υπήρξε κανένας νεκρός ΜΕΣΑ στο Πολυτεχνείο και καταθέτουν στεφάνι στην προτομή ΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥ”! Και κόντεψε να πέσει το Κοινοβούλιο των διεφθαρμένων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lagos

«Έχει μια προτομή εκεί, ένα κεφάλι και πάνε και καταθέτουν στεφάνια. Και μάλιστα, η προτομή ανήκει σε κάποιον που είναι εν ζωή και κατέθεσε στεφάνι και ο ίδιος» υποστήριξε ο βουλευτής Γιάννης Λαγός.

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Την μη καταστολή της εξεγέρσεως του Πολυτεχνείου εν τη γενέσει της ο κατά τ’ άλλα ευφυής και μετριοπαθής
    δικτάτωρ Γ. Παπαδόπουλος – γέννημα της ελληνοεμφυλιοπολεμικής και ρωσοκομμουνιστικής εποχής – δεν επεδίωξε διότι ήθελε να δείξη δημοκρατικόν πρόσωπον εντός και εκτός της χώρας (Το ΚΚΕ, καλά πληροφορημένο, το είχε αποκηρύξει αρχικά το Πολυτεχνείο ως στημένο, ο προαύλιος, και όχι μόνο, χώρος έβριθε τότε μυστικών πρακτόρων, Ελλήνων και ξένων, διο και δεν είχαμε θύματα εκεί μέσα, το δε τεθωρακισμένο διέβη την Πύλη κατόπιν συμφωνίας στρατού και εγκλείστων…)
    Προς τούτο ο Π. παρεσύρθη υπό του παλαιοπολιτικού ακροδεξιού πολιτικού συμβούλου του Σπ. Μαρκεζίνη όστις και ήτο ο πραγματικός εκ του παρασκηνίου κυβερνήτης και υπ. οικονομικών της χώρας επί δικτατορίας. Οι στρατιωτικοί ήσαν απλά απλοϊκοί πατριώτες. Δεν είχε όμως προβλέψει ότι οι σκληροπυρηνικοί και πλέον εκτεθειμένοι του καθεστώτος ανησύχησαν διότι εξέλαβον αυτό ως προδοσίαν. (Φήμες όπως ¨ο Παπαδόπουλος το παίζει δημοκράτης και δια να πείση δεν θα διστάση να θυσιάση και ορισμένους, αρκετούς συνεργάτες του¨ εύρον πρόσφορον έδαφος και έφεραν πανικόν εντός του στρατεύματος. Την συνέχεια την ξέρομε: Αποσταθεροποίησις του καθεστώτος, πραξικόπημα Ιωαννίδη, οργάνου ΣΙΑ και Μοσάντ, παγίδευσι Ιωαννίδη δια του πραξικοπήματος εις Κύπρον, υπονόμευσι των ¨δημοκρατικών΄ του στρατεύματος, εισβολή των Μεμέτηδων, κατοχή της Κύπρου, μεταπολίτευσις, Φρυδοεθνάρχης, ¨Η Κύπρος κείται μακράν¨, Τουρκική κατοχή από το το το 2% και 9% στο 38%. Κι εμείς τον δημοκρατικό-αριστερό πούλο και γιορτή αντιφασιστική και αντιαμερικανική, να γιορτάζουμε την δημοκρατική τύφλα μας και να χαιρόμαστε την μεταπολιτευτική άκρως ξενόδουλη και αντεθνική διακομματική κοινοβουλευτική συμμορία. .

  2. Βρε βρωμερα κουμουνια, ποιος παραχαράσσει την ιστορία;;; Εσεις κάνατε τους γυφτοσκοπιανους Μακεδόνες και μιλάτε για παραχάραξη της ιςτοριας;;; Και δεν ντρέπεστε;;;
    Οςο για το πανηγύρι του Πολυτεχνείου, τι ακριβως γιορτάζετε;;; Την πτώση της ….χουντας….του Παπαδόπουλου και την άνοδο της πραγματικής χουντας του Ιωαννιδη;;; Για ποια δημοκρατία μιλάτε;;; Απο την μια …χούντα…που δεν ηταν χούντα, πήγαμε στην αληθινη χούντα του Ιωαννιδη. Ποιον νομιζετε πως κοροϊδεύετε;;; Μονο τους αριςτερους οπαδούς σας. Αυτοι ομως ειναι και ηλίθιοι αλλα και τυφλοί και κουφοί. Δεν τους νοιάζει η αληθεια, παρα μονο η προπαγάνδα πους τους ταϊζετε εσεις. Και την καταπίνουν τα ζωα, αμάσητη. Λες και δεν σας μάθανε κι αυτοι ακομα. Δεν ξερουν με τι καθίκια εχουν να κανουν. Ακομα σας πιστεύουν. Τοοοοσο ζωα.

  3. META ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ¨¨ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ¨¨ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
    KAΠOTE KAI EMEΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
    ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ:
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΓΙΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΚΟΜΑ;

  4. Στο πολυτεχνειο υπαρχει και μια μαρμαρινη επιγραφη με ονοματα νεκρων, που ψαρωνει τον κοσμο οτι ηταν νεκροι του πολυτεχνειου. Οποιος βεβαια κοιταξει καλυτερα, θα δει στα σκοπιμως ξεθωριασμενα γραμματα, οτι αυτοι ειχαν σκοτωθει και καλα στην Εθνικη Αντισταση….

  5. Το Πολυτεχνείο πρέπει να εορτάζεται:
    1) Γιατί έχει πολύ πλάκα.(Κλέφτες και αστυνόμοι, πρεζόνια και λαθρόνια, γύρω-γύρω όλοι, καπνοί, μολότωφ και πετροβόλι.)
    2) Γιατί έχομε κομμουνισμόν. (Μεταμοντέρνον φυσικά.), μαθητικές, φοιτητικές εκλογές, Ρουβίκωνες, Εξαρχίτες και πολιτικούς ανθέλληνες, ξεπουλημένους και κοπρίτες.
    3) Γιατί δεν έχομε μυαλό και παιδεία όπως οι φανατικοί γαύροι, βαζέλες, παόκια κ.λ.π.
    4) Γιατί να νομίζουμε έχει δημοκρατία και όχι ξενοκρατία. Και τέλος:
    5) Σαν Ληστρικόν Φρενοκομείον η Ελλάς δικαιούται έχει και την δική της αποκριάτικη των πολιτικών τρελογιορτή.

  6. ΝΕΚΡΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

  7. Γιατί ψέματα είπε; Η γνωστή συνταγή διαιρεί και βασίλευε απο τους αμερικάνους που χώνονται σε όλα τα κράτη τα οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν και μετά φάε στην μάπα και τον εθνάρχη του κώλου που είπε η Κύπρος κοίται μακράν. Μας έφερε την δημοκρατία που μας πηδάει καλά τόσα χρόνια, την δημοκρατία που δημιούργησε το χρέος και πούλησε κάθε ιερό και όσιο. Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας για μούτζες έχουμε. Δημοκρατία σταλινικών γύπων που έπρεπε να το βουλώσουν προ πολλού, γιατί ο χεσμένος πρέπει κάποια στιγμή να αποκτάει κάτι που λέγεται συνείδηση και αξιοπρέπεια. Ούτε στον αγύριστο δεν θα γίνουν άνθρωποι αυτά τα τέρατα.

  8. ΜΟνο εξω στους δρομους στα στενα υπηρχαν μερικα θυματα απο πρακτορια ντυμενα με στολες ελληνων αστυνομικων τοποθετημενα σε ταρατσες πολυκατοικιων οσο για το ποιοι ητανε μα φυσικα ηταν η ΜΟΣΣΑΝΤ και οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ με την επιχειρηση ΑΠΟΛΛΩΝ με επικεφαλη το στρατηγο ΜΟΣΙΕ ΝΤΑΓΙΑΝ τον μονοφθαλμο…………και οπποιος καταλαβε καταλαβε……………

  9. Αιωνία τους η μνήμη, κόκκαλο δεν έχει μείνει.
    Ρε πώς το στήσανε το πανηγυράκι οι μπολσεβίκοι του κερατά, με τους ήρωες του κώλου.
    Ποιο Πολυτεχνείο μωρέ; Σιγά μη χαλάσουν τις ζαρτιέρες τους τα απαυτωμένα σταλινικά τραβεστάκια.
    Βρε ουστ … απαυτωμένοι και απαυτωμένες του κωλοχανείου

  10. Τι γιορτάζουν τα παιδάκια στα σχολεία για το Πολυτεχνείο;
    Ο γιος μου ακόμα με ρωτάει και δεν ξέρω τι να του πω.
    Η γενιά των ηρώων του Πολυτεχνείου είναι όλοι αυτοί που μας παίξανε στο χρηματιστήριο, μας φεσώσανε, οι χοντροκοιλαράδες που πίνουν τον φραπέ τους στο Κολωνάκι.
    Α και οι μπουχέσηδες τύπου ΦΙΛΗ, ΚΟΤΖΙΑ, ΒΟΥΤΣΗ και λοιπών παχυσάρκων ανδροειδών.
    Ζήτω το Πολυτεχνείο λοιπόν των μπουχέσηδων, ΖΗΤΩ η μάσα και η ρεμούλα.

  11. Όταν κάποιος λέει τα αυτονόητα, την αλήθεια, είναι “φασίστας” “ρατσιστής” “νεοναζί” και πάει λέγοντας…

    Οι καραμέλες είναι πάντα στο τσεπάκι αυτών που είναι και ανίδεοι και ανιστόρητοι, αλλά φανατισμένοι με το ψέμα και τον ανθελληνισμό.

    Η πλευρά των απατεώνων που στηρίζει & υποστηρίζει ακόμη αυτό το ελεεινό παραμυθάκι του πολυτεχνείου, γιατί δεν παραθέτει, τόσες δεκαετίες τώρα, ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΝΕΚΡΟΥ μέσα στον χώρο του πολυτεχνείου;;;

    Εκτός από χαρακτηρισμούς και ύβρεις, σιωπή! Μούγκα στην στρούγκα από τους “προοδευτικούληδες” κατσαπλιάδες που ρήμαξαν τον τόπο και συντηρούν ακόμη ένα τρισάθλιο παραμύθι που με μεγάλη άνεση τρώνε τα αιγοπρόβατα που τους ακολουθούν πιστά!

    Αναφορικά να μιλήσω για την Ηλένια Ασημακοπούλου, την ΔΗΘΕΝ νεκρή εκείνων των ημερών, με δημοσιευμένη φωτογραφία της από την εφημερίδα “Αυγή” της εποχής, που τελικά ήταν ΜΟΝΤΕΛΟ, και η φωτογραφία της ήταν παρμένη από διαφήμιση σαμπουάν της αγγλικής εταιρίας “ΜΠΡΕΚ” και είχε δημοσιευθεί σε πολλά περιοδικά και στην αγγλική έκδοση του τριμηνιαίου “VOGUE” (το σκίτσο της διαφημίσεως το φιλοτέχνησε ο Άγγλος ζωγράφος Νίκολας Ήγκον και ως μοντέλο ποζάρησε η Νεοζηλανδή Νάνσυ Κρίντλαντ, διάσημο φωτομοντέλο της εποχής, που από ηλικίας 4 χρονών ζει στο Λονδίνο)!!!

    Να τελειώνουμε κάποτε με τα παραμύθια και την χυδαία προπαγάνδα των ψευτοδημοκρατών που τα κονομάνε χοντρά και με θράσος χιλίων πιθήκων μιλούν για… δημοκρατία!

    ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΝΕΚΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;;;

    ΕΝΑ!!!

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

  12. Αν έχετε “κάκαλα” δημοσιεύστε το πόρισμα Τσεβά. Ανιστόριτοι κι ανισόρροποι, αγράμματοι και λοβοτομημένοι, όπως πάντα.

  13. Βλαντ καιρο εχεις να γράψεις σχόλιο….καλα εισαι.?σε χάσαμε ρε…ευχομαι να εισαι καλα!!!

  14. ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΡΔΟΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΓΟΣ.

    1. Μια ζωή ρουφιάνοι και δοσίλογοι ήσταν κωλοφασίστες. Απόγονοι χίτες και ταγματασφαλίτες!

  15. Για εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες νεκρούς φοιτητές στο Πολυτεχνείο, έκανε λόγο η μαρξιστική προπαγάνδα μετά το… σωτήριον έτος 1974. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι τους έθαψαν ομαδικώς (για να τους αποκρύψουν) στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Προς ανεύρεση των «ηρωικών νεκρών», ο τότε δήμαρχος Ζωγράφου Δ. Μπέης, κατέσκαψε το νεκροταφείο της περιοχής του, αλλά φευ, νεκρούς σε ομαδικούς τάφους… δεν ανακάλυψε.

    Μία εκ των «ηρωικών νεκρών του Νοέμβρη», ήτο και η Ηλένια. Επρόκειτο για μια πανέμορφη κοπέλα, το σκίτσο της οποίας ετοποθετήθη ανάμεσα στα λουλούδια και τις φωτογραφίες των υπολοίπων ανύπαρκτων νεκρών, που «κοσμούσαν» κάθε επιφάνεια του κτιρίου, κατά την πρώτη επέτειο του «ηρωικού Νοέμβρη».

    Κάτω από το σκίτσο, τοποθετήθηκε κι ένα σημείωμα το οποίο έλεγε τα εξής συγκινητικά: «Την λένε Ηλένια Ασημακοπούλου. Είναι το κορίτσι μου. Χάθηκε το βράδυ της σφαγής. Κανένας δεν την ξανάδε. Πήγα σπίτι της αλλά έχουν χαθεί και οι γονείς της. Όποιος ξέρει για το μαρτυρικό τέλος της ας με πληροφορήσει».

    Η κομμουνιστική εφημερίς “Αυγή”, ανέλαβε εργολαβικώς την προώθηση της ιστορίας, υπό τον τίτλον «Τι απόγινε η Ηλένια μου; Η τραγωδία ενός αγοριού που ψάχνει ακόμα για το δολοφονημένο κορίτσι του» και τον υπότιτλο: «Ηλένια Ασημακοπούλου. Χτυπήθηκε στις 17 Νοέμβρη στη Στουρνάρα από σφαίρα. Τι απόγινε;». Η Ηλένια έγινε θρύλος και σύμβολο του… αγώνος. Όλοι ομιλούσαν περί αυτής και κατέθεταν στεφάνια στη μνήμη της. Τελικώς, απεδείχθη ότι ο φοιτητής Ηλιόπουλος, ο οποίος είχε αναρτήσει το σκίτσο, το είχε πάρει από… διαφήμιση σαμπουάν. Η «ηρωική νεκρή» Ηλένια, απεδείχθη ότι ήταν… φωτομοντέλο της αγγλικής εταιρίας παρασκευής σαμπουάν με την επωνυμία «ΜΠΡΕΚ». Η σχετική διαφήμιση είχε δημοσιευθεί σε πολλά ξένα περιοδικά και στην αγγλική έκδοση του γνωστού «Vogue». Το δε όνομα του μοντέλου ήταν Νάνσυ Κρίντλαντ, από την Νέα Ζηλανδία, κάτοικος Λονδίνου, η οποία δεν είχε επισκεφθεί ποτέ την Αθήνα κι ούτε εγνώριζε κατά που πέφτει το… Πολυτεχνείο των Αθηνών.

    Η άδοξος κατάληξις του παραμυθιού; Ο ευφάνταστος και απατεωνίσκος κομμουνιστής φοιτητής, κατεδικάσθη -εν κρυπτώ- σε φυλάκιση οκτώ μηνών (για διασπορά ψευδών ειδήσεων), στις 18/02/1975 και η μαρξιστική προπαγάνδα έπεσε με τα μούτρα στους… υπολοίπους «ηρωικούς νεκρούς». Αποφεύγοντας, όμως, να δίδει στην δημοσιότητα σκίτσα, φωτογραφίες και ονόματα. Προφανώς, σεβόμενη την… ανωνυμία τους!

  16. Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο… ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΝΙΑΣ

  17. Νεκροι υπηρχαν εξω απο το πολυτεχνειο……απο αδεσποτες σφαιρες.

  18. Το παραμύθι του πολυτεχνείου πουλάει ακόμη, όχι για πολύ όμως…

  19. Λαγέ πετσοκέφαλε τραμπούκε,βγάλε ρε το κακάδι που κρέμεται απο την μύτη σου,διώξε και την αλβανέζα γυναικα σου και μετα σαλτα και γ@μησου σιχαμερέ φασιστα παλιάτσο!!

    1. Η μάνα σου γύρισε από το hotspot που καβαλάει ισλάμ κ αραπιδες η όχι;ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΗΤΑΝ.ΤΙΜΗ Κ ΔΟΞΑ ΣΤΟ AMX30 ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Κ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΕΣ ΚΟΤΑΡΕΣ!!!!!

  20. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΛΑΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΕΣΕΥΟΥΝ ΩΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

  21. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ…ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΕΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΧΙΜΛΕΡ…ΒΡΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΙΟ ΨΟΦΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ(ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΧΕ ΚΙΟΛΑΣ)..ΟΥΤΕ Ο ΓΡΗΟΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΚΟΝΕΑ,800.000 ΠΗΡΕ Η ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΜΑΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ…ΟΥΤΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΥΣΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΞΕΨΥΧΗΣΕ…ΟΥΤΕ Ο ΖΑΚ Ο ΚΩΛΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΕΙΔΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ…ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΤ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΟΥΝΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ..ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!

    1. αχαχαχ ο βρωμιαρης ψυχανωμαλος εμφανίστηκε….καλε βρες καμια κοπελα,ζουρλομανδύα θελεις ορκ..χαχαχα

      1. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΒΑΓΙΑ ΠΗΤ ΜΠΙΛΗ Η ΟΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΛΕΓΕΣΑΙ.

        1. Βρε αη στο διαλο νούμερο που θα μου αλλάξεις και ονομα…

          1. ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΑ .ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    2. Πρεπει να καταλάβετε ολοι οτι αυτην την στιγμη μονο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι ελληνικό πατριωτικο κομμα!! Γιαυτο πρεπει ολοι να την στηρίξουμε…οταν κανει κομμα ο Στέφανος τοτε βλεπουμε….

  22. Αχ Λαγε μου..Τωρα, δεν ειναι εν ζωη αυτος στου οποιου την κεφαλα καταθετουν τα στεφανια.Πεθανε το 1989.Νικολαος Σβορωνος λεγοταν και ηταν καθηγητης πανεπιστημιου του εξωτερικου,της Γαλλιας συγκεκριμενα,οπου και βρισκοταν οταν εγιναν τα γεγονοτα του “Πολυτεχνειου”.Και φυσικα δεν ειχε ουδεμια σχεση με το “Πολυτεχνειο”,αλλα η αριστερα επειδη δεν εχει να επιδειξει τιποτα ηρωικο και κανενα ηρωα στην Ελλαδα,παρα μονο κατσαπλιαδες δολοφονους αδερφες τυπου Βελουχιωτη,ανακαλυπτει φανταστικους ηρωες,με τη συνενοχη της ελαφροδεξιας παντα.

    1. συγγνώμη που θα ρωτήσω επειδή δεν τα ξέρω ,,έχω μια απορία εάν ο καθηγητής που λέτε δεν είχε καμία συμετοχή στο πολυτεχνείο τότε γιατί δέχτηκε να έχει το κεφάλι του εκεί ???? δεν νομίζω να μην το γνώριζε

  23. Έχουν τη μύγα και γι’αυτό φωνάζουν οι πατριώτες του κερατά μόνο αυτοί είναι δημοκράτες στο ναό της Δημοκρατίας Χαχαχα!!!!!!!

Comments are closed.