Κώστας Καραμανλής: «Κλειδώνει» η υποψηφιότητά του στις Σέρρες – Ποιος έχασε την τσίπα;

Κοινοποίηση:
κ1

Κανονικά φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιος τελικά ο Κώστας Καραμανλής στις Σέρρες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, η υποψηφιότητα του οποίου φερόταν να είναι στον «αέρα» μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, στάθμισε τα δεδομένα και πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος, έτσι ώστε να κριθεί από τον σερραϊκό λαό, ο οποίος τον εκλέγει στην ελληνική Βουλή από το 2015.

Σύμφωνα με το Star όλο αυτό το διάστημα ο κ. Καραμανλής ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ Μ…ΛΑΚΕΣ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΙΦΗΖΟΥΝ

  2. Ερώτηση.Αν οι Σερραίοι δεν τον ψηφίσουν αλλά αυτός ο μπούλης Καραμανλής ξαναβγεί βουλευτής,πώς θα καταλάβετε ή αποδείξετε οτι συνέβη νοθεία;Θα μπορείτε να αποδείξετε οτι οι Σέρρες δεν τον ψήφισαν;Οχι! Οπότε θα ξαναβγεί.Δυστυχώς.

    1. πως θα γινει νοθεια? τοσα εκλογικα κεντρα, τοσοι ανθρωποι μεσα στο καθενα που ελεγχουν… θα τους δωροδοκησουν ολους?

      1. Για να ξερεις φιλε βγηκε η Κουλα και το ανακοινωσαι πριν αρκετο καιρο πως φετος ολα θα γινουν ψιφιακα και η εταιρεια singular logik που την πηρε ενα κολληταρι της αγιας οικογενειας θα εχει την αποκληστικη εργολαβεια 100 της 100ολης της δουλειας απο οππου και αν ερχονται τα αποτελεσματα με ταμπλετ ολοι οι εκλογικοι αντιπρωσοποι και φυσικα το υπουργειο εσωτερηκων οι υπαλληλοι δεν θα χουν καμμια δουλεια στιν καταμετρηση ολα τα χουν δωσει στιν sINGULAR LOGIK ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ να πεσουν στα μαλακα καταλαβαις τωρα πως παιζει……..

  3. Μην τον ψηφίζετε ώστε να μην εκλεγεί. Απλά πράγματα. Κάντε το λοιπόν.

  4. Ίχνος ντροπής … αλλά δεν ξέρει άλλη “δουλειά” το πιντί … τι θέλετε δηλαδή, να κάνει τον σερβιτόρο ;;

Comments are closed.