Κώστας Βουτσάς: Πόσα λεφτά έπαιρνε για κάθε ταινία. Περιουσία

Κοινοποίηση:
voutsas-1-768x432

Πόσα λεφτά έπαιρνε ο Κώστας Βουτσάς;

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν λογικό να αμείβεται με πολλά παραπάνω.

Ο Κώστας Βουτσάς είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο άνθρωπος που έφερε το γέλιο σε άλλο επίπεδο στη χώρα μας, με ατάκες που θα μείνουν χαραγμένες στην ιστορία.

Είναι ο Κώστας Βουτσάς.

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν η επιτομή του γέλιου και ένας από τους πολλούς λόγους που ο κόσμος αγάπησε τις ελληνικές ταινίες.

Και όπως είναι λογικό η αμοιβή του ήταν μεγαλύτερη από πολλούς συναδέλφους του.

Μάλιστα, αποκαλύψε και το υψηλό μεροκάματο της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Συγκεκριμένα είπε: “Ο βασικός μισθός ήταν 1400 δραχμές το μήνα για ένα νέο ηθοποιό και λίγο παραπάνω των άλλων και εγώ έπαιρνα μεροκάματο 6.000 χιλιάδες δραχμές ενώ η Αλίκη 9.000!! Πολλά λεφτά!”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κατ’αρχήν ο Χριστός να τον αναπαύσει. Ο άνθρωπος πρόσφερε γέλιο γιατί αυτό ήξερε να κάνει. Έπειτα όλοι γνωρίζουμε ότι στα χρόνια που ζούμε, οι ηθοποιοί, οι τραγουδιστές, οι ποδοσφαιριστές οι δημοσιογράφοι, οι γελωτοποιοί παντός είδους πληρώνονται πάρα πολύ. Δεν πληρώνονται οι καθηγητές, οι σπουδασμένοι, όσοι έχουν πτυχία, μεταπτυχιακά, σπουδές υψηλών προδιαγραφών. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα. Σε αυτό το επίπεδο σκοπίμως μας έρριξαν και πλέον δεν μπορούμε να αντιδράσουμε. Διάβαζα προχθές ότι κάποιοι δήμαρχοι διαμαρτύρονται γιατί η κυβέρνηση λόγω κορωναϊού σταματά τα καρναβάλια και θα χαθούν εκατομμύρια. Δηλαδή μέσα στην κρίση τον ιό περιμέναμε για να βάλουμε μυαλό; Αφού όλοι μιλούν ότι ο κόσμος πεινάει, πώς οι δήμαρχοι οργανώνουν καρναβάλια με τόσα εκατομμύρια; Τελικά άκρη δεν θα βγάλουμε. Και μόνο έκτακτα γεγονότα ίσως να μπορέσουν να μας επαναφέρουν σε πνευματική τροχιά. Νομίζω ότι τους ξεπεράσαμε όλους σε ξεπεσμό εδώ στην Ελλάδα. Ίσως οι λαθρομετανάστες, οι Ιοί, και οι Τούρκοι, εντός ολίγου μας συνετίσουν. Ο Χριστός να μας ελεήσει.

  2. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΑΠΟΘΑΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΕΛΙΕΣΤΕ. ΑΠΛΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ. ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΡΩΑΣ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

  3. Είσαι εντελώς ηλιθια η ηλιθιος..χωρις να ξέρεις τίποτα λες τις βλακειες της ζωής σου..ναι βρε ηλιθια πρώτα για την οικογένεια μας φροντίζουμε..και τέλος ο Βουτσάς ήταν από τους μεγαλύτερους φιλάνθρωπος στην Ελλάδα..παλιοκορακι Lolou

  4. Και δε μας είπε βοήθησε κάνα φτωχό,όχι oλα τα έδωσε στις γυναίκες του και στη καλοπέραση του ο κόσμος πειναγε εκείνη την εποχή,άφησε κάτι στο σπίτι του ηθοποιού τουλάχιστον ; Το λαϊκό προσκύνημα μας έλειπε μήπως και δωρεάν κηδεία ;

Comments are closed.