Κώστας Βουτσάς: «Ο Αλέκος Αλεξανδράκης έχει πάει με όλες τις πρωταγωνίστριες…» – Τι συνέβαινε στα γυρίσματα και τα καμαρίνια με τον «άτακτο» ηθοποιό;; Απίστευτες αποκαλύψεις

Κοινοποίηση:
1

Ο Κώστας Βουτσάς ξέρει και μπορεί να διηγηθεί ιστορίες μοναδικές. Ως ένας από τους τελευταίους της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Και αυτό έκανε μιλώντας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο:

«Ο Κώστας Χατζηχρήστος ήταν μεγάλο ταλέντο αλλά μετά τα χάλασε, δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν ο πρώτος εραστής του κόσμου. Έχει πάει με όλες τις πρωταγωνίστριες! Όλες τις πρωταγωνίστριες! Κάναμε γύρισμα και τον χάναμε.

Έλεγε ο Γιάννης Δαλιανίδης «Πηγαίνετε στο καμαρίνι, θα είναι με καμιά κομπάρσα και θα κάνει σ3ξ». Ήταν σπουδαίο παιδί και δεν έχει πει ποτέ για καμία. Ήταν πάρα πολύ καλός ηθοποιός!

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ήταν κι αυτός εραστής μεγάλος.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν απόμακρος άνθρωπος, δεν ήταν της παρέας. Αλλά ήταν πολύ γλυκός και σεμνός και χωρίς βεντετισμό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο Βουτσάς ποτέ δεν ήταν ταπεινός, ούτε σεμνός. Δεν υποτιμώ το υποκριτικό ταλέντο του ως μεγάλου κωμικού. Όμως ήταν από πάντα ένας παλιοχαρακτήρας -για όσους τον γνώρισαν από κοντά- που δεν δίσταζε να μεταλλαχθεί οβιδιακώς (Ο.Φ.Α) σαν τον χαμαιλέοντα, κάθε φορά που οι περιστάσεις το απαιτούσαν, για το προσωπικό του συμφέρον και μόνον φυσικά. Εκμεταλλευόταν κάθε περίσταση και κάθε γνωριμία του για το προσωπικό του συμφέρον και την προσωπική του ανέλιξη, και μετά τους ξεχνούσε όλους. Το ίδιο ήταν και η στάση του στη δικτατορία: Τόπαιξε μετά την μεταπολίτευση αντιστασιακός και αριστερός (“ένα τανκ στο κρεβάτι μου” κλπ), εδώ όλοι γελάνε. Κυρίως ο Παττακός από τον ουρανό, που ήξερε πόσο τους έγλειφε όταν οι Απριλιανοί ήσαν στα πράγματα…
    Δεν λέω τίποτε άλλο, γιατί και οι σημερινές αποκαλύψεις του για τις ιδιωτικές σχέσεις άλλων και δη τεθνεώτων ηθοποιών (που δεν μπορούν να του απαντήσουν!), δείχνουν πόσο αδίστακτος είναι, αρκεί να διατηρείται με κάθε τρόπο στην περιζήτητη από τον ίδιο δημοσιότητα!

  2. Βουτσα στα παπα@@μας για το τι εκανες εσυ και ο αλεξανδρακης πριν εκατο χρονια.Αυτος ειναι μακαριτης και εσυ τον πλησιαζεις.Τα εχεις χασει τελειως και λες οτι σου κατεβαινει.

  3. Στον τοπο μου λενε ”ο ανθρωπος οταν γερασει διχνει ποιος ειναι”…Μεγαλος ηθοποιος ο Βουτσας, αλλα ελεος πια…Ολο μ’αυτο καταγινεται…Δεν εχεις να ασχοληθεις με τιποτα αλλο παππου???.. Χεστηκαμε με ποσες πηγες, πως πηγες, ποτε πηγες…Αλλωστε δεν τετραγωνησες και τον κυκλο, σεξ εκανες…Και οι παραλυτοι ακομα το κανουν…Καθε λεπτο ο μισος πλανητης πηδαει…Δεν εκανες κατι ξεχωριστο…Σεβασου την ηλικια σου και πες κατι πιο ουσιωδες απο οσα εχεις ζησει κι αστο πια αυτο…Ενταξει καταλαβαμε ησουν και εισαι μεγαλος γ@%&ς…Τωρα τι θες ειδικη συνταξη γ’αυτο ‘η αγαλμα ???…Φτανει πια…Τα στερνα τιμουν τα πρωτα…

  4. ενταξει εναν Ελληνας κωμικος ηθοποιος ητανε. Γυναικας και χαβαλες. Δεν ειναι ο Orson Welles.
    Κανει την πλακα του και μπραβο του

  5. Ο ΒΟΥΤΣΑΣ ΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ 85 ΤΟΥ,ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙ,ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ,ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΑΛΩΕΣ,ΑΛΟΙΦΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ…..

Comments are closed.