Κύριε Μητσοτάκη, έχετε μετατρέψει τη χώρα σε «Σόδομα και Γόμορρα»! Aπό τον ανώμαλο παιδεραστή Ν.Γεωργιάδη, μέχρι τη σύλληψη του ανώτατου δικαστικού που τον γλεντούσαν τα αλλοδαπά παιδαρέλια, με γυναικεία…αμφίεση!

Κοινοποίηση:
exofillo-makeleio27-4

Ένα θέμα που επιβεβαιώνει όλες τις αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ τα τελευταία 3 χρόνια

Όποιος πιστεύει ότι η ελληνική κοινωνία θα συμβιβαστεί με ανώμαλες ορέξεις, ορισμένων, είναι γελασμένος

Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο του στενού συμβούλου και φίλου του Κυριάκου ΜητσοτάκηΝίκου Γεωργιάδη, όλοι οι Έλληνες θεώρησαν πως πρόκειται για μία μεμονωμένη υπόθεση  που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να στιγματίσει το πολιτικό σύστημα. Αυτό παρά το ότι προβεβλημένα στελέχη του Μητσοτάκη έσπευσαν ακόμα και να τον υπερασπιστούν στο δικαστήριο, όπου ήταν κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου…

Αυτά που ακολούθησαν, δυστυχώς μας διέψευσαν και συνεχίζουν να μας διαψεύδουν.

Το σκάνδαλο Λιγνάδη προξένησε σεισμό στην ελληνική κοινωνία. Ένας τύπος που σήμερα κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων, είχε ανέλθει στα ανώτατα κλιμάκια του πολιτισμού με απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Όταν το σκάνδαλο ξέσπασε, προσπάθησαν να τον καλύψουν. Όταν αυτό δεν κατέστη εφικτό λόγω της κατακραυγής και των έντιμων λειτουργών της ελληνικής δικαιοσύνης, παρίσταναν ότι δεν τον γνώριζαν.

E8F4AC53 CAD1 49DE 98D4 483BE034DBA2
Αρχιτέκτονας του εκλογικού θριάμβου του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Νίκος Γεωργιάδης

Ακολούθησε το σκάνδαλο Φουρθιώτη. Του τύπου που το κατάπτυστο έντυπο το διαφήμιζε ακόμα και η κρατική τηλεόραση, η οποία ως γνωστόν υπάγεται στο Μέγαρο Μαξίμου. Ενώ ακόμα και ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Ν.Δ. κοσμούσε το πάνελ τις αυλές εκπομπής του. Παράλληλα, ακόμα και άκρως φιλοκυβερνητικά μέσα, κατονόμαζαν κορυφαίο υπουργό του Κυριάκου Μητσοτάκη ως τον άνθρωπο που τακτοποιούσε τις υποθέσεις του τέως «manager πορνοστάρ»! Πάλι όμως, αφού είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο, όλοι έκαναν ότι δεν τον γνώριζαν. Γεγονός που φυσικά διαψεύδεται τόσο από την προνομιακή μεταχείριση που είχε ο προφυλακισμένος manager στην φυλακή, όσο και από το σκάνδαλο που αναμένεται να ξεσπάσει, λόγω της μη τήρησης των περιοριστικών μέτρων που συνοδεύουν την σκανδαλώδη αποφυλάκιση του.

Το αίσχος συνεχίστηκε με την σύλληψη ανώτατου δικαστικού, ο οποίος προήχθη επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη σε ύψιστο πόστο της δικαιοσύνης, όπου οι αποφάσεις του καθορίζουν την μοίρα εκατομμυρίων Ελλήνων. Ο ανώτατος δικαστής, φαίνεται να είχε ροζ ραντεβού με τρεις νεαρούς αλλοδαπούς, στους οποίους προμήθευσέ και σκληρά ναρκωτικά. Μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο, η επί εικοσαετία σύντροφος του, κορυφαία δικαστής, διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι «δεν γνώριζε»! Το ερώτημα είναι εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε, Διότι εκτός από τον δικαστή, είχε επιφύλαξη και μία σκανδαλώδη πρόσληψη για την σύντροφό του!

5A05113C 90F9 4D9A 960B B6851E10780D
Κρατήστε αυτή την εικόνα, θα την βρούμε μπροστά μας πολύ σύντομα…

Το κερασάκι στην τούρτα του αίσχους, ήρθε από την εμφάνιση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, επιλογή Μητσοτάκη κι αυτή, σε δημοτικό σχολείο όπου ανέλυε σε παιδιά της τρίτης δημοτικού, τον σεξουαλικό προσανατολισμό μίας ερμαφρόδιτης αρκούδας. Είναι η ίδια πρόεδρος η οποία συμμετείχε στα εγκαίνια έκθεσης του καλλιτέχνη Τσόκλη, ο οποίος με δημόσιες δηλώσεις του ξέπλυνε βιαστές παιδιών και βιαστές γυναικών. Είναι η ίδια πρόεδρος, που φωτογραφιζόταν με υπερηφάνεια δίπλα στον Λιγνάδη. Μπορεί φυσικά να μην γνώριζε…
Ακόμα όμως και όταν έμαθε, αντί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των θυμάτων όπως έκανε με την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, θυμήθηκε ξαφνικά και τα δικαιώματα του κατηγορουμένου που έπρεπε να γίνουν σεβαστά!

Και το γαϊτανάκι της ανωμαλίας δεν σταματάει εδώ. Διότι έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις, με τον επιχειρηματία – κολλητό της κυβέρνησης και τον αγαπημένο δημοσιογράφο – υμνητή του Κυριάκου Μητσοτάκη, να απολαμβάνουν ανέμελες βραδιές πλαισιώνοντας ελεεινό «νταβατζή με γούνα» σε μπουζούκια του Κολωνακίου, Και το υπόλοιπο τραπέζι γεμάτο με ιερόδουλες και γυμνασμένα παλικάρια…

Κάνεις φυσικά δεν μπορεί να κατηγορήσει προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις αμαρτωλές επιλογές και την έκνομη δράση των …επιλογών του.

48D36A39 8839 42E2 9FB6 66B770AD8940
Η πρόεδρος που έκανε σεξουαλική κατήχηση σε παιδιά τρίτης δημοτικού, παρέα με τον κατηγορούμενο για βιασμούς ανηλίκων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως ως πρωθυπουργός, έχει την απόλυτη ευθύνη για τις επιλογές του. Επαγωγικά λοιπόν ευθύνεται για την μετατροπή της Ελλάδας σε Σόδομα και Γόμορα.

Μέχρι εχθές μπορούσε να ισχυριστεί ότι «δεν γνώριζε». Σήμερα όμως έχει μία και μόνη ευθύνη. Να απογύμνωση την κυβέρνηση, την εξουσία και τον κρατικό μηχανισμό από όλες αυτές τις άθλιες επιλογές του. Να φροντίσει προσωπικά να οδηγηθούν άπαντες στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Να απαγορεύσει στον όποιον δήποτε την απόπειρα συγκάλυψης και ξεπλύματος της εγκληματικής ανωμαλίας που προσβάλλει την χώρα και την κοινωνία.

Ακόμα και εάν κάποιοι εξακολουθούν να τον διαβεβαιώνουν ότι η ένοχη σιωπή των ΜΜΕ απέναντι σε αυτά τα αίσχη, θα λειτουργήσει προστατευτικά για τον ίδιο, ο κύριος Μητσοτάκης θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι κουβαλά ένα βαρύ όνομα. Και να κατανοήσει επιτέλους ότι η ελληνική κοινωνία δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβαστεί με την ανωμαλία.

Από το newsbreak.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. οταν ειχες αναγγειλει οτι θα εξεδιδες εφημεριδα ημουν αρνητικος. οσο βλεπω τετοια εξωφυλλα το παιρνω πισω. εκανα λαθος

  2. Προχθές είδα τον Χατζηνικολάου ό όποιος είπε στον Πιερακακκη: Υπάρχει κάτι σάπιο στην Αστυνομία..
    ΟΥΔΕΠΟΤΕ άκουσα τόν ανωτέρω δημοσιογράφο, χρυσά μου, νά λέει τό ίδιο για την Βουλή! Τί σημαίνει αυτό??
    ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ😠
    Ποινή:: ΠΙΝΟΣΕΤ!!!😁😠😠

  3. οχετός, σιχαμερά τέρατα με ανώμαλους και δικτάτορες μας περιτριγυρίζουν δυστυχώς! Τους έχουμε σιχαθεί. Ένωση πατριώτες, σας αρέσει αυτός ο βόθρος; αν ναι τότε κολυμπάτε και εσείς μέσα στα σκατα!

Comments are closed.