Κύπρος: Στρατιώτης έπεσε σε γκρεμό 80 μέτρων – Επιχείρηση με ελικόπτερο για τον απεγκλωβισμό του

Κοινοποίηση:
diaswsi_elikoptero

Σε γκρεμό βάθους 80 μέτρων έπεσε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, Ελληνοκύπριος στρατιώτης, κοντά στο οδόφραγμα της Λεύκας έξω από τη Λευκωσία στην Κύπρο.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, πολύ κοντά στο φυλάκιο που υπηρετεί ο στρατιώτης. Όταν έπεσε στο γκρεμό που καταλήγει σε λίμνη, μπόρεσε να κρατηθεί από έναν βράχο και ειδοποίησε για βοήθεια με το κινητό του τηλέφωνο.

Επειδή το σημείο ήταν δύσβατο κλήθηκε ελικόπτερο της αστυνομίας, το οποίο κατάφερε να τον ανεβάσει και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του αν και σοβαρή, λόγω καταγμάτων, δεν εμπνέει κίνδυνο για τη ζωή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τη να πούμε ρε πως γινοντε αυτά όλα έχουν τρελαθεί ο κόσμος τέλος καλά οκ αν και Κύπρο έχουν πολλά ατυχήματα και στης ασκήσεις που κάνουν

  2. Αμερική φοιτητής η φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί από το πανεπιστήμιο φοιτιτητηκη εστία βρήκαν την τραπεζική του κάρτα σε ανάχωμα ποταμού παρετερου έρευνα λέει η αστυνομία ο κόσμος παιδιά δεν πάει καλά ας αφήσουμε την άνοδο δεν είναι για τώρα γυρνάει μπούμερανγκ όλα αυτά

Comments are closed.