Κύπρος: Με πανό, εικόνες και προσευχές ξορκίζουν το «El Diablo» έξω από το ΡΙΚ – Βίντεο και φωτογραφίες

Κοινοποίηση:
diablo-main_2

Σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους το τραγούδι αποτελεί ύμνο σε σκοτεινές δυνάμεις


Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, μία ημέρα μετά την εμφανιση της Έλενας Τσαγκρινού στον ημιτελικό της Eurovision, έξω από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου. H διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε από το Κίνημα Χριστιανική Αντίσταση και αφορά στο τραγούδι που εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision, «El Diablo».

Συγκεκριμένα έξω από το ΡΙΚ βρέθηκαν 30 με 40 διαμαρτυρόμενοι οι οποίοι κρατούσαν πανό που έγραφε «η Κύπρος αγαπάει τον Χριστό» και εικόνες, ενώ ακούγονταν εκκλησιαστικοί ύμνοι από́ μεγάφωνα.

Υπενθυμίζεται ότι διαμαρτυρίες για την επιλογή του τραγουδιού πραγματοποιήθηκαν και το προηγούμενο διάστημα με πολίτες να φωνάζουν ενάντια στο «El Diablo». Σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους το τραγούδι αποτελεί ύμνο σε σκοτεινές δυνάμεις, διακηρύττει την υποταγή του ανθρώπου στο σκότος και τον εξευτελισμό και προσβάλλει τον λαό της Κύπρου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

 

cyprus1__1_
cyprus2
cyprus3
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Α-Δ-Υ-Ν-Α-Τ-Ω να κατανοησω τον εφησυχασμό τοσο των Ελλήνων όσο και των Ελληνοκυπριων, οταν είναι τοσο ορατη η απειλη ενος νεου Αττίλα, Ξυπνηστε ρεεεεεεεε!

  2. Χωρίς Χριστό δεν πάμε πουθενά!!!!!ας το πάρουμε χαμπάρι επιτέλους?..

  3. Την ώρα που ο Ερντογαν δηλώνει πως “Έχουμε βάση με drones στο ψευδοκράτος. Πρέπει να είμαστε ισχυροί”
    καποιοι Κυπριοι ασχολουνται με τη Γιουροβίζιον, καλα εκει στη Κυπρο εχετε χαζεψει τελειως;
    Είμαστε σε πολεμο διαρκειας με τη Τουρκια, ξυπνηστε ζωα πριν είναι αργα!!!

  4. Μεσαιωνας και σκοταδισμος να υμνεις τον διαβολο.γι’αυτο η ανθρωποτητα καταστρεφεται.γιατι προσκυναει τον διαβολο.και το προβλημα δεν ειναι μονο η επιλογη του τραγουδιου εκ μερους της κυπρου,αλλα το οτι ειναι δρομολογημενο να ψηφιστει παση θυσια και να βγει 1ο.ειναι καθοδηγουμενη η υποθεση απο τα νεοταξιτικα εωσφορικα αφεντικα.δεν κινηθηκε απο μονη της η κυπρος στο θεμα της γιουροβιζιον.

  5. Αυτό που θεωρείτε Μεσαίωνα να υποστηρίζουμε την Πίστη μας στον Κυριο και να μην προσκυνουμε κάθε αντιχριστο, με ξεπερνάει! Τί λέτε;Για κουνήστε το κεφάλι σας. Έχει τπτ μέσα;Σε λίγο καιρό θα προσκυνατε τον αντιχριστο και θα λέτε κι ευχαριστώ από πανω

  6. Στο διαγωνισμό της ανωμαλίας της Κονσιτας και των δαιμόνων από τη Νορβηγία περάσαμε καθαρά στο να εξυμνούμε τον σατανά και και κάποιοι χαρακτηρίζουν τους λίγους αυτούς “γραφικούς”.
    ΆΞΙΟΙ!!!

    Φάτε εμβόλια τα υπόλοιπα τετράποδα και περιμένετε στα 4 τον ΠΑκιστανό εραστή σας.

  7. Καλά μιλάμε αυτοί και αν ζουν στο μεσαίωνα!! Δεν ασχολούμαστε

  8. 1000 χρόνια πίσω.. Αλλά τι να περιμένουμε απ’τους συνεχιστές του Βυζαντιου; Του πιο μισητού πράγματος στην ιστορία της ανθρωπότητος; Της καθαρά Ανατολική ΡΩΜΑΙΚΗΣ αυτοκρατορίας; Ένας Βολταίρος να ζούσε.. Κατάντια! Αντί να βάζετε κάτω τα πράγματα με λογική και να δείτε πως θα πάει μπροστά η χώρα σας κάθεστε και προσκυνείτε.. Δεν υπάρχει σωτηρία!

    1. Έτσι είναι το σωστό ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Οι ίδιοι δεν αποκαλουσαν τους εαυτούς τους Βυζαντινούς. Η λέξη Βυζάντιο είναι διμιουργημα μερικων ψεκασμενων Γερμανων ιστορικων. Στο λεγομενο Βυζαντιο (ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία) δεν μιλούσαν Ελληνικά αλλά Λατινικά αυτό τα λέει όλα!!! Για να μην πούμε ότι υπήρχε σκληρη τιμωρία μέχρι και εκτέλεση για όποιον δηλωνε Έλληνας και όχι Ρωμαίος υπήκοος. Αν δεν υπήρχαν οι λεγομενοι εθνικοί δεν θα υπήρχε Ελλάδα σήμερα.

      1. Τι λες βρε ΣΤΟΚΕ! Ποιος μιλούσε Ελληνικά στην Κωνσταντινούπολη και την Ιωνία όταν ακόμα και στην Δυτική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία μιλούσαν όλοι Ελληνικά; Με τον όρο “Έλληνας” εννοούσαν στο θρήσκευμα, δηλαδή ειδωλολάτρης, και όχι στην εθνικότητα. Τράβα να ανοίξεις κανένα βιβλίο πριν ξαναμπείς στο internet.

        1. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΜΟΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ‘ΣΕΡΒΙΡΕΙ” ΓΥΦΤΟΠΑΚΙΑ…

        2. Δηλαδη εσενα, σαν Έλληνα, σε κανει να νοιωθεις εθνικα υπερήφανος που το όνομα ΕΛΛΗΝ το χρησιμοποιουσαν στο Βυζάντιο μειωτικα, για να δηλώσουν τον ειδωλολάτρη και τον αιρετικό?

      2. Αγράμματε τύπε. Μ’αρέσει που γράφεις κιόλας αυτές τις υπερμπαρούφες έτσι αέρα. Έμαθες και τους εθνικούς τρομάρα σου. Αλλά ψεκασμένος υπέγραψες οκ, αυτό τουλάχιστον το πέτυχες διάνα, εύγε.

      3. Τα λεφτά που έδωσε ο πατέρας σου στα φροντιστήρια έπρεπε να τα είχατε φάει οικογενειακώς σε σουβλάκια. Περισσότερο τόπο θα έπιαναν.

  9. ….και απο την αλλη βλεπουμε το κακο να κυριαρχει και του προσφερουμε θυσιες στο βωμο της μουσικης και του θεαματος….100 χρονια μπροστα αδερφε…..απο την πολλη την απαξιωση χασαμε ολες τις αξιες.

  10. greek talimpan διωχνουν με λιβανι το κακο καταντια στη κυπρο αδελφε 100 χρονια πισω

    1. Βρε βλάκες, ακόμα να διαπιστώσετε ότι κάθε βήμα της Ελλάδας μακριά από τον Χριστό οδηγεί σε άλλο ένα βήμα πιο κοντά στην καταστροφή; Ότι όσο περισσότερο χάνουν οι Έλληνες τη σχέση τους με τον Χριστό τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα στη χώρα;

      1. Από τότε που έμπλεξε ο Ελληνισμός με την εβραϊκή αίρεση που λέγεται χριστιανισμός πάμε απ’το κακό στο χειρότερο , δεν υπάρχει τίποτε απ’τις μπαρούφες αυτές. Όποιος θέλει να μάθει την αλήθεια μπορεί να συγκρίνει τα ιερά κείμενα των εβραίων με την δικιά μας μετάφραση , οι προφητείες που και καλά πάνε να κολλήσουν στον Χριστό είναι απλά μια προσπάθεια κάποιων αγράμματων ανθρώπων να αποκόψουν κάποια εδάφια από το ολοκληρωμένο νόημα που έχουν ώστε και να τα αποδόσουν όπως αυτοί θέλουν.
        Γελάνε οι ραβίνοι με τις αηδίες μας.
        Από τότε ξεκίνησε η κατρακύλα του Ελληνισμού σε όλα τα επίπεδα …… πλέον μιλάμε για πρόβατα ή ζώα γενικώς…..

Comments are closed.