Κύπρος: Η ομολογία του 32χρονου για την διπλή δολοφονία – «Θόλωσα όπλισα το κυνηγετικό και τις πυροβόλησα πισώπλατα»

Κοινοποίηση:
cyprus-ros

Τη δολοφονία των δύο γυναικών από τη Ρωσία, ομολόγησε ο 32χρονος Σύρος το Σάββατο 04/12, όπου μάλιστα υπέδειξε και το σημείο όπου έθαψε τα πτώματά τους. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την οκταήμερη κράτησή του. Ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου η υπεράσπιση κατέθεσε αίτημα για διεξαγωγή της διαδικασίας κεκλεισμένων των θυρών, επικαλούμενη προσωπικά δεδομένα που αφορούν την θρησκεία και την οικογενειακή του ζωή.

Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα αναφέροντας ότι αυτό δικαιολογείται, λόγω της υπέρμετρης δημοσιότητας και του γεγονότος ότι ενδεχομένως να επηρεαστεί το έργο της δικαιοσύνης και η ιδιωτική ζωή του υπόπτου. Ως εκ τούτου, η διαδικασία διεξήχθηκε κεκλεισμένων των θυρών χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.

Ο ύποπτος, που κλήθηκε για ανάκριση στις 25 Νοεμβρίου και συνελήφθη στις 26 Νοεμβρίου, για υπόθεση απαγωγής και αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό του, αρνείτο εμπλοκή μέχρι και προχθές Σάββατο, οπόταν ομολόγησε τη διάπραξη του διπλού εγκλήματος.

«Στις 16 Νοεμβρίου διανυκτέρευσα με τις 2 γυναίκες στο εξοχικό στον Αμιάντο. Το επόμενο πρωί πήγα κυνήγι. Όταν επέστρεψα άκουσα τις δυο γυναίκες να μιλούν στη βεράντα. Κατάλαβα πως ήθελαν να με γελάσουν και κοροϊδεύαν την καταγωγή μου. Θόλωσα, όπλισα το κυνηγετικό και τις πυροβόλησα πισώπλατα», είπε στην ομολογία του ο 32χρονος.
Σύμφωνα με την ομολογία του, ακολούθως μετέβη στη Λεμεσό, εξασφάλισε ειδικό μηχάνημα που ανοίγει λάκκο και επέστρεψε στην εξοχική κατοικία με 2 άλλα πρόσωπα οι οποιοι τον βοήθησαν να ανοίξει λάκκο, αλλά δεν ήξεραν για τις νεκρές γυναίκες.

Ακολούθως τους μετέφερε πίσω στη Λεμεσό και επέστρεψε την ίδια μέρα πίσω στον σπίτι όπου έθαψε τις δύο σορούς στην αυλή, σε απόσταση δέκα μέτρα από την κατοικία.

Οι σοροί των άτυχων γυναικών εντοπίστηκαν την Κυριακή 05/12, μετά τις υποδείξεις του, στην αυλή εξοχικής κατοικίας στην περιοχή του Κάτω Αμιάντου και σήμερα το πρωί αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστές στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου μεταφέρθηκαν.

Ο 32χρονος συνελήφθη εκ νέου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, και τέθηκε υπό κράτηση, αυτή τη φορά για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναζητούνται κάποια πρόσωπα, που σύμφωνα με ισχυρισμούς του, τον βοήθησαν να σκάψει το έδαφος όπου έθαψε τις δυο γυναίκες, χωρίς ωστόσο αυτά να γνωρίζουν τις πραγματικές του προθέσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κύπρος μια χώρα με ηλίθιους δημοκρατικούς νόμους ο καθένας κάνει ότι θέλει το ίδιο Ελλάδα Ευρώπη κτλ που είσαι Αμερική με τις ηλεκτρικές καρέκλες μετά να σας δω ρε μάγκες θα σκοτώνεται τόσο εύκολα?

  2. “Στις 16 Νοεμβρίου διανυκτέρευσα με τις 2 γυναίκες στο εξοχικό στον Αμιάντο.” Ειχε εξοχικο δικο του ?? και αυτες με Συρο τζιχαντ ισις τι εκαναν…. και τι περιμεναν …. και που πηγε για κυνηγι..να κυνηγησει τι …. να υποθεσω φορεσε την σκωτζεζικη φουστα πηρε και τα σκυλια και τα αλογα λογω της ευγενους καταγωγης του να αφαιρεσει κανενα κεφαλι απο αγριογουρουνο ?

  3. Ο λαθρομετανάστης μισθοφόρος του Isis ήξερε ρωσικά για να καταλάβει τι έλεγαν μεταξύ τους οι Ρωσίδες?

Comments are closed.