Κύπρος: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με 4 νεκρούς

Κοινοποίηση:
ΩΕΡΒΡ

Σοκαρισμένη είναι η Κύπρος από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς με 4 μέλη της ίδιας οικογένειας να χάνουν τη ζωή τους.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λεμεσό και η Κύπρος είναι συγκλονισμένη από την είδηση πως νεκροί είναι ο παππούς, η γιαγιά και τα δυο τους εγγόνια.

Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας δείχνει την μοιραία στιγμή που ο  διερχόμενος οδηγός παραβιάζει το φανάρι και που έχεις ως αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση.

Ο 44χρονος Σύρος που οδηγούσε το φορτηγάκι συνελήφθη καθώς φαίνεται πως παραβιάζει το κόκκινο φανάρι με ιλιγγιώδη ταχύτητα, την ώρα που το αυτοκίνητο με την οικογένεια έκανε στροφή δεξιά έχοντας πράσινο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πραγματικά φοβερό αυτό που έγινε στη Λεμεσό της Κύπρου. Μόλις μπήκε το 2024 είχαμε τρομερό τροχαίο στη Κύπρο με 4 νεκρούς. Και θυμηθήκαμε, διότι τα είχαμε δει στο Τραχώνι Λεμεσού Κύπρου πριν από 25 χρόνια το σπίτι εκείνο, για το οποίο είχε γράψει και ο Λιακόπουλος βιβλίο, στο οποίο είχαν βγει διάφορα σημεία και είχαν προβληματίσει τότε πολλούς στη Κύπρο, με την επέμβαση του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και του Αγίου Γεωργίου του Χοτζεβά. Ανάμεσα στα σημεία που είχαν βγεί ήταν και η ημερομηνία 5.5.2024, δηλαδή το Πάσχα του 2024. Έτσι από το έτος 2024 μάθαμε ότι το 2024 το Πάσχα είναι στις 5. 5. και ότι έρχονται φοβερά γεγονότα για το 2024..

    1. Ο Μιχαλάκης και ο Τζόρτζης πότε περίπου εμφανίστηκαν; Και πήραν κανένα τηλέφωνο πριν;

Comments are closed.