27/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

«Κύμα οργής» στα social για «Φαντασία» και Νίκο Οικονομόπουλο: «Είχαμε κάνει κρατήσεις και… χάθηκαν – Μας κατέστρεψαν τη νύχτα»!

Κοινοποίηση:
OIKONOMOPOULOS

«Ο τραγουδιστής δεν μας αφήνει να χορέψουμε»! – «Χρεώνουν 1000 ευρώ το τραπέζι στις πίσω σειρές»!

Κύμα οργής σε ότι αφορά κρατήσεις, συμπεριφορά προσωπικού και κόστος έχει ξεσπάσει στα social media αναφορικά με το κέντρο «Φαντασία» όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος που έχει καταφέρει μέσα από την επιτυχία του «Έκπτωτος Άγγελος» να προκαλέσει… σύρραξη.

Δεκάδες χρήστες των sosial καταγγέλλουν ότι ενώ είχαν κάνει τηλεφωνική κράτηση όταν έφτασαν στο μαγαζί τους απάντηση ήταν ότι «Δεν υπάρχει κράτησή σας», ενώ οι ίδιοι διατείνονται ότι όχι απλώς την είχαν κάνει, αλλά η κράτηση είχε επιβεβαιωθεί κιόλας.

Η εξήγηση που του δινόταν ήταν ότι «Δεν έκαναν με τον μετρ την κράτηση», αλλά από την στιγμή που το μαγαζί λέει πως δέχεται τηλεφωνικές κρατήσεις, μάλλον η δικαιολογία αυτή «μπάζει».

Που σημαίνει πως θα πρέπει οι πολίτες να σπεύδουν από τα τέσσερα σημεία της Αθήνας για κάνουν κράτηση προσωπικώς ή να έχουν το τηλέφωνο του μετρ (με ότι αυτό συνεπάγεται).

Δεκάδες πολίτες που νόμιζαν ότι έχουν κλείσει τραπέζι στο «Φαντασία» αποδείχθηκε ότι τελικά η κράτηση τους ήταν… φανταστική.

Μια καταγγελία αναφέρει:

Όπως αποκαλύπτεται χαρακτηριστικά «Σάββατο έχεις κλείσει εβδομάδες πριν, premium για Οικονομόπουλο, πας στις 11 και λένε πως οι τηλεφωνικές κρατήσεις χάθηκαν! Απαράδεκτη συμπεριφορά προς στους ανθρώπους που σας ταΐζουν.

Έφυγε τόσος κόσμος 11 η ώρα επειδή έκανε τηλεφωνική κράτηση και όχι με μέτρ, ντροπή, αντιεπαγγελματίες, χωρίς πελάτες θα είστε τίποτα. Οπότε καταλήγεις με Βέρτη, με άψογη εξυπηρέτηση».

Σε άλλο βίντεο καταγγέλλουν την «πολύ κακή εξυπηρέτηση» στο «Φαντασία» την οποία και την πληρώνουν πολύ ακριβά.

Ακούγονται απίστευτες τιμές όπως για 1.000 ευρώ κράτηση μίνιμουμ το τραπέζι χωρίς καν να είναι στη 1η σειρά!

Πολύ άσχημη εντύπωση προκαλεί και ένα βίντεο που δείχνει θαμώνα που σηκώθηκε στην πίστα για να χορέψει και τον κατεβάζει άρον άρον το προσωπικό!

Λέγεται μάλιστα πως αυτό είναι πολιτική του ίδιου του τραγουδιστή του Νίκου Οικονομόπουλου και όχι του μαγαζιού, ο οποίος δεν θέλει να χορεύει κανείς όταν αυτός τραγουδάει στην σκηνή.

Μια ιδιαιτερότητα που την έχουν πάντως και αρκετοί άλλοι ερμηνευτές όπως, π.χ. ο Β.Καρράς.

Βέβαια, άλλο να είσαι Β.Καρράς και να ερμηνεύεις, κι άλλο Ν.Οικονομόπουλος και απλώς… να τραγουδάς, αλλά αυτές είναι λεπτομέρειες…

Αξέχαστο είναι και το βίντεο πριν μερικούς μήνες πάλι με πρωταγωνιστή το Νίκο Οικονομόπουλο όπου ο κακομαθημένος τραγουδιστής «πουλά μαγκιά» σε θαμώνες που έδωσαν μερικές χιλιάδες ευρώ για τα λουλούδια που του πέταξαν.

Κάτι που συμβαίνει σχεδόν κάθε βράδυ σε όλους τους πραγματικά μεγάλους του ελληνικού τραγουδιού (Α.Ρέμος, Γ.Μαζωνάκης κλπ., ακόμα και στην τεράστια Μαρινέλα που κάποια στιγμή έπεσε στο κεφάλι της ένα πακέτο καλαθάκια με λουλούδια και το ξεπέρασε με έναν αστεϊσμό) αλλά δεν είχαν την θρασύτητα του Ν.Οικονομόπουλουο οποίος… διέκοψε το τραγούδι και για μερικά δευτερόλεπτα κοίταζε απειλητικά το τραπέζι που τον έραινε με χιλιάδες λουλούδια, δαπανώντας για αυτόν επίσης χιλιάδες ευρώ!

Όλα αυτά στην Ελλάδα, όπου το 40% δεν έχει να φάει και το  άλλο 40% κοιτάζει πώς τρώει το υπόλοιπο 20% που τελικά τρέφεται!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Τουρκόγιδα μπουζουκόπληκτα ραγιαδόσκυλα 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🐑🐑🐑🐑🐑

  2. Αυτες οι συμπεριφορες στα φιρματα μαγαζια παντα υπηρξαν και παντα θα υπαρχουν …οποτε και εχω σταματησει να πηγαινω σε μπουζουκομαγαζα…εκει που ο μετρ περιμενει τον μαλακα τον Ελληναρα να του τα ακουμπησει για να τον βαλει σε τραπεζι…και ας ειναι διπλα στη πορτα της τουαλετας….και θα ειναι κ καρφωμενος εκει μεχρι την ωρα που θα φυγει…γιατι θα πρεπει μονο να βλεπει απο τα χαμηλα την φιρμα….
    η καλυτερη διασκεδαση ειναι στα πιο απλα μαγαζια…που θα σηκωθεις….θα χορεψεις….κ φυσικα θα πληρωσεις κ μια λογικη τιμη…αλλα δεν πρεπει ο κλαρινογαμπρος και η κλαρινονυφη να κανουν ενα post σε μαγαζι με φιρμα????? Καλα σας κανουν…..ο Καρρας τραγουδουσε…η μαγκια πληρωνεται…
    στο εν λογω βιντεο ο τυπος που πεταξε το πανερι με τα λουλουδια ειναι για κλωτσιες…εκει ριχνω δικιο στον οικονομοπουλο…

  3. επειδή πολλοί στη νύχτα από τον πορτιέρη & τον μετρ μέχρι τον τραγουδιστή & τον ιδιοκτήτη …βλέπουν τους πελάτες ως πρόβατα και ως κορόιδα που θα τους αρμέξουν και θα τους πουλήσουν και μαγκιά από πάνω…πολύ απλά όπου δεν σε σέβονται δεν ξαναπατάς…τέλος,δεν πάει να είναι ο καλύτερος τραγουδιστής. Πληρώνω και απαιτώ σεβασμό αλλιώς δεν πατάω ξανά και κάνω και δυσφήμηση. Αλλά τα ζωάδια δεν ξέρουν από αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια

  4. Αφού πληρώνετε για να δείτε αυτόν τον ατάλαντο τραγουδιάρη καλά σας κάνει. Τήν επόμενη που θα πάτε εκεί και θα κάνετε κάτι που δέν του αρέσει να σας γαμήσει κιόλας αυτό σας χρειάζετε…..

  5. Γειά σου ρε Νικόλα άρχοντα! Μη μασάς με τα σχόλια των ζηλοφθονων. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια!!! Συνέχισε έτσι 💗💗💗

  6. Ο Οικονομόπουλος είναι αυτός που το παίζει θρήσκος και τώρα βγάζει τραγούδια έκπτωτος άγγελος?????? Α ρε καραγκιόζιδες που πάτε και ακούτε ατάλαντους. Χέστηκαμε που χάσατε το τραπέζι.

  7. Έτσι είναι ο βλάκας αίλλοινας κάνει επανάσταση μόνο όταν δε μπορεί να χορέψει και να πιει τα ξύδια του μοστράροντας την μουσούδα του στα σόσιαλ. Καλά να πάθετε μοσχάρια. Δε σας λυπάται κανένας φυσιολογικός άνθρωπος

  8. Μα ειστε καλα ρε γιδια???αυτον τον ασχετο πηγατε να ακουσετε,αυτον σε κανα μηνα δεν θα τον ξερει ουτε ο σερβιτορος του σκυλαδικου.εφυγαν η φωνες η μεγαλες γιδια για αλλη μια φορα !!!!!!!!

  9. Τι σοβαρά προβλήματα που έχει ο κόσμος! Εμείς τα κορόϊδα που πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας δεν έχουμε περίσσευμα για μπουζούκια και ταξίδια. Ξέρω κάτι τύπους δεν πληρώνουν την ΔΕΗ τους και άλλα πολλά και ψωνίζουν, πηγαίνουν τριήμερα. Τους κατέστρεψαν την νύχτα τους μπουρτζόβλαχους. Κατεστραμμένη είναι η ζωή σας η ίδια γιατί είστε κενοί, ήρθατε σε αυτή την ζωή και δεν ξέρετε το νόημα της. Αμα θες να διασκεδάσεις διασκεδάζεις παντού, η παρέα μετράει.

  10. το τραγούδι ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ …..
    βγήκε και το τραγούδησε το 2002 ,πόσο ΜΠΡΟΣΤΑ ησουν αρχοντα νότη σφακιανάκη ,
    τα εβαλε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ με το σύστημα ,ακόμα και για τους λαθρομετανάστες φώναζε ,και επειδή ελεγε την αλήθεια τον κυνήγησαν και τον κυνηγούν ακόμα ,ολοι οι υπόλοιπιοι εκεί που χέζει ο νότης γεννήθηκαν και αναπνέουν …πολιτικοί -τραγουδιστές- δημοσιογράφοι του κώλου – ηθοποιοί κλπ κλπ

  11. Κοίτα να δεις τι ενδιαφέρει τα γίδια της Εκάλης και του ψυχικού…..Γλειώδεις δημόσιοι υπάλληλοι ή νεόπλουτοι βλακόφλωρες που νοιάζονται μόνο πώς θα περάσουν καλά χαλώντας προκλητικά ένα σωρό λεφτά την ώρα που φτώχεια και απελπισία μαστίζουν..Ούστ μπετόφλωρες…… φάτε το πρωινούλι σας ακούγοντας Barry White λούλιδες…

  12. Καλιτεχνες του κωλου! Καπου ολα σταματανε στο Βασιλη Καρρα!

  13. ακριβό πανηγύρι. That’s all. Και από απόδειξη ούτε για δείγμα

  14. ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΗ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

  15. Ρε πρόβατα ρε γίδια ρε τούβλα ρε Νεοελληνικά μυρμήγκια έκπτωτος άγγελος είναι ο άγγελος ακόλουθος του Σατανά ο οποίος εκδιώχθηκε από το Θεό και τώρα υπηρετεί τον Lucifer.Ρε βλήματα αν και δεν είμαι θρησκόληπτος βάλτε σε αργή κίνηση το βίντεο του ατάλαντου στο λεπτό 4:25 να δείτε τι μήνυμα περνάει που το παριστάνει και θρήσκος με 1.000 ευρώ από το κάθε γελοίο σουργελο και υποκείμενο που του τα δίνει.Σιγα την φωνή μαλάκα Έλληνα προσκυνημένε των ατάλαντων.Ειχε δίκαιο ο Στελάρας που είπε στην Ελλάς του 2000 γίνανε όλοι βασιλιάδες λαϊκοί τραγουδιστάδες.Το κάθε βλήμα το κάνατε φίρμα και εσείς ψωμο πεινάτε ηλίθιοι.

    1. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση το έκπτωτος άγγελος είναι σχήμα λόγου, κι όχι κάτι κυριολεκτικό.

      1. Τι σχήμα λόγου ρε εδώ στο βίντεο τον δείχνει κιόλας βλαξ αν το παγώσεις στο 4:25

      2. Τι σχήμα λόγου ρε σκουπίδι μπουμπούκο; Σχήμα λόγου το ελληνοποιημένο fallen angel!!! Τους καταθληπτικούς στοίχους “Με το όνειρό μου χτυπημένο στα φτερά έξω απο του σύμπαντος την άρρωστη χαρά??” και το ασπρόμαυρο βιντεοκλιπ το είδες; Την γκόμενα με τα μαύρα;

    2. φιλε μολις το ειδα….ανατριχιασα…
      η αληθεια ειναι οτι κ μενα ο τιτλος και μονο δεν μου αρεσε…

  16. Τι τραβατε και εσεις οι φιλοτεχνοι,απαραδεκτο να γινει επερωτηση στη βουλη και μετα μηνυση εφεση αρειο παγο και συμβουλιο της επικρατειας,τι σας περασανε τιποτις μπιθουλεους ακου να κανετε κρατηση premium να ρανετε με ανθη τον αηδο ως εξεχοντες καγκουρες και μετα να σας βαλουν γαλαρια με τους κοινους κλαρινογαμπρους, απαραδεκτο ,αηδιαστικο!!!

Comments are closed.