Κύκλωμα μαστροπών-Μαρτυρία φοιτήτριας: “Kάθε φορά επέμεναν να δοκιμάσουμε την…”

Κοινοποίηση:
porneia.JPG_b

«Καθημερινά πραγματοποιούσα περίπου τέσσερα ερωτικά ραντεβού…”

«Σε κάθε συνάντηση επέμενε να δοκιμάσουμε την νέα πρόκληση που μας ανοίγεται και πως είναι μια καινούργια εμπειρία. Η Μ…… και εγώ σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία ώστε να κερδίσουμε μερικά χρήματα, καθώς τόσο εγώ όσο και αυτή τα είχαμε ανάγκη».

Η κατάθεση της 20χρονης φοιτήτριας

«Σε κάθε συνάντηση επέμενε να δοκιμάσουμε την νέα πρόκληση που μας ανοίγεται και πως είναι μια καινούργια εμπειρία. Η Μ…… και εγώ σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία ώστε να κερδίσουμε μερικά χρήματα, καθώς τόσο εγώ όσο και αυτή τα είχαμε ανάγκη».

«Καθημερινά πραγματοποιούσα περίπου τέσσερα ερωτικά ραντεβού, αλλά τύχαινε να υπάρχουν και κάποιες μέρες με ένα ή και καθόλου ραντεβού». «Μου έλεγε διαρκώς πως αυτός πληρώνει για να με διαφημίζει στους πελάτες μέσω διαδικτύου και του χρωστάω μεγάλη χάρη, που μου άνοιξε τα μάτια, τονίζοντας πως γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να δουλεύω όσο το δυνατόν συχνότερα και να μην επικαλούμαι δικαιολογίες για να αποφεύγω τη δουλειά. Εγώ διαρκώς του ξεκαθάριζα πως αυτή η δουλειά δεν είναι όλη μου η ζωή, είναι προσωρινή λύση και πως έχω ως πρώτη προτεραιότητα τη σχολή μου».

Τα παραπάνω αποτελούν τμήματα της κατάθεσης 20χρονης φοιτήτριας, μιας από τις 15, που είχαν πέσει στα «νύχια» κυκλώματος σωματεμπορίας και περιγράφει τον τρόπο προσέγγισης του 22χρονου «στρατολόγου», την άσκηση έντονης ψυχολογικής πίεσης και την εξώθησή της στην πορνεία. Το κύκλωμα, σύμφωνα με αξιωματικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, είχε καταφέρει να εκπορνεύσει και μια 17χρονη μαθήτρια Λυκείου, ενώ διαφήμιζε τις κοπέλες και τις παροχές τους σε ιστοσελίδα, μέσω της οποίας κλείνονταν τα ερωτικά ραντεβού.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εφημερίδα Μακελειό που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αφού μόνη σου πήγαινες.., τι σου φταίει ο νταβάς που κανόνιζε ραντεβού; Εύκολο χρήμα κοριτσακι ήθελες και δικαϊωμά σου, μαγκιά σου, αλλα μην το παίζεις… και κυρία… που δεν ήξερε τι είναι το γαμ/σι με αμοιβή.

  2. Η Ελλαδα εγινε η Βαβυλωνα,η μεγαλη πορνη δυστυχως

  3. Αν δεν έχει κάποια διανοητική στέρηση σε αυτήν την ηλικία τότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πολλές γυναίκες δεν έχουν λεφτά αλλά πουτάνες δεν γίνανε. Ξέρω πολλές φοιτήτριες που δουλεύουν σε καφέ ή ως πωλήτριες για τα έξοδα τους. Της έταξαν πολλά λεφτά και αυτή οικιοθελώς πρόσφερε τις υπηρεσίες της. Σέβομαι τις ιερόδουλες που αναγκάζονται να κάνουν αυτή την δουλειά για να ταϊσουν τα παιδιά τους ή παραδέχονται πως θέλουν το εύκολο χρήμα. Αυτή το παίζει αθώα κορασίδα που την είχανε κλεισμένη σε μια τρώγλη και φέρνανε πελάτες. Είναι ο τύπος των ανθρώπων που πάντα οι άλλοι φταίνε για την κατάντια τους.

  4. Ποιος βγάζει 250€ την ημέρα? Τα οικονομούσες τσούπρα μια χαρά, τον μήνα 7500€ λίγα είναι? Ας είναι καλά η σαμπρέλα σου και στο φινάλε θα παντρευτείς κάποιον μαλάκα να σου δώσει το όνομα του και να σε κάνει “κυρία”. Αλλά η πουτανιά δεν φεύγει σε έχει ποτίσει..

  5. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Η κάθε πουτ@να που το παίζει κυρία, ήθελε και ήξερε τι κάνει. Οι δκαιολογίες περί του είχα ανάγκη τα χρήματα, θέλω να σπουδάσω και άλλες τέτοιες δικηγορίστικες μαγκιές είναι καλές για να φάει την ποινή ο ντ@βάς και αυτές να πέσουν στα μαλακά. Προσωπικά γνωρίζω πάρα πολλές κοπέλες που δουλεύουν σα σκυλιά σε εστιατόρια, μπαρ, καφέ, σε αεροδρόμια, σε ταχυφαγία, έχουν μεταναστεύσει, γιατί επέλεξαν το δρόμο της ηθικής που συνήθως είναι και πιο χαμηλά αμοιβόμενος. Τώρα οι κοπελίτσες εάν είναι ήσυχες στη συνείδησή τους με αυτές τις αρλούμπες, εμένα δε μου πέφτει λόγος. Φτάσαμε σε σημείο να μην μας φαίνεται βαριά μία τσάντα με 2μιση κιλά κόκα, να βαφτίζουμε οικονομική ανάγκη την εκπόρνευση για να ζούνε με λούσα και στην τελική όλη η κοινωνία έχει καταντήσει ένα απέραντο πορνείο, ηθικά και σωματικά.

Comments are closed.