ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ! ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ “ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ”! – ΔΙΑΛΟΓΟΙ – “ΦΩΤΙΑ” ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ!

Κοινοποίηση:
mas

Κύκλωμα μαστροπείας: «Ακόμη και σήμερα κλείνει ραντεβού», λέει η αδελφή θύματος

Με κομμένη την ανάσα η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με το κύκλωμα μαστροπείας, ενώ την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες καταγγελίες που θέλουν «ακόμη και σήμερα να κλείνονται ερωτικά ραντεβού».

Η αδελφή θύματος του κυκλώματος μαστροπείας που «έπεσε» στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ, περιέγραψε μεταξύ άλλων πώς ανακάλυψε τη δράση του κυκλώματος.

«Η κατάσταση με την αδελφή μου δεν έχει αλλάξει. Συνεχίζει ακόμη και σήμερα να κλείνει ερωτικά ραντεβού. Τώρα τελευταία παρατήρησα, ψάχνοντας το κινητό της, όταν αυτή δεν με έβλεπε ότι εκτός από την 25χρονη τής κανονίζει ραντεβού και μια άλλη ενήλικη κοπέλα», είπε αρχικά μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Αυτή λοιπόν έχει προφίλ στο Instagram και φαινόταν σαν να είναι ο μεσάζοντας ανάμεσα στον πελάτη και την αδελφή μου. Αυτό το κατάλαβα γιατί έλεγε ας πούμε “σε περιμένει αυτός” και ρωτούσε στην αδελφή μου αν φτάνει», πρόσθεσε και κατέληξε: «Διαβάζοντας με προσοχή τις συνομιλίες είδα κάπου ότι ζητούσε από την αδελφή μου μάλιστα, να της δώσει 20 ευρώ επειδή ήταν αυτή που έφερνε πελάτες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – «Και 16 να ήσουν δεν έχω θέμα» – Διάλογοι «φωτιά» καίνε το κύκλωμα μαστροπείας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αλβαναρια, τι περιμένετε μαστούρα και πορνεια. Το έχουν στο DNA τους.

  2. Τι κόβουν την ανάσα ρε ορτυκια κι εσείς? Τώρα τα μάθατε??? Τέτοια κυκλώματα είναι δεκάδες κ τέτοιες τύπισσες χιλιάδες..αυτη είναι η ζωή τους..εχουν διογκωσει το θέμα για απόπροσανατολισμό κ ψαρωσατε κι εσείς?? Τι να σας πω..λιγο μυαλό υπάρχει η είναι ακατοίκητο τελείως?? Ξυπνάτε λήθαργοι!!!

  3. Οι Οβριοι να βγάλουν νόμο που να προσδιορίζει ως ανήλικο μόνο αυτό που είναι κάτω από 5-6 χρόνων.

  4. γονεισ εξαφανισμενοι , εφευγαν γυρναγαν οποτε γουσταραν , μπουρδελο οικογενειεσ
    αυτα και αλλα πολλα γινονται πολυ απλα γιατι κατεστρεψαν την παιδεια και την κοινωνια , εκαναν ενα κρατοσ μπουρδελο , δεν εχουν αφησει τιποτα ορθειο, αφου λοιπον κανεισ δεν τιμωρειτε σε λιγο καιρο θα το νομημοποιησουν κιολασ απο 11 και πανω σεξ κανονικα και σε μπουρδελα , τα λεφτα ειναι πολλα

  5. Αλλη μια μερα που το σανο ρεει αφθονο… . Να ”δωσουμε” λιγο τη γενικη εικονα… , για οποιον θελει να δει το δασος και οχι το δεντρο… . Τι σου λενε οι δημοσιογραφοι ? Οτι η πορνη 17 δεν ειναι καλη… αλλα η πορνη 18 ειναι καλη και ειναι επαγγελμα πχ . Απο την αλλη κανεις δε θα ηθελε να εχει κορη πορνη ουτε στα 17 ουτε στα 18… γιατι δεν ειναι καλη καμια πορνη… αρα τι κανουν ? Σε φλομωνουν στο ψεμα . …Μετα να πουμε οτι οι δημοσιογραφοι υπηρετουν το μισανθρωπικο συστημα ( μασονοι κλπ ) που υπαρχει σημερα στη γη ( εμμεσα η αμεσα ) το οποιο εχει φερει τις γυναικες να ειναι μεχρι και πορνες… και να νομιζουν οτι αυτο ειναι επαγγελμα… ενω το να πουλας το ”νινι” σου… σαν ουσια ισως ειναι η ντροπη του ανθρωπινου ειδους… . Λιγες ειναι η εξαιρεσεις στη δημοσιογραφια ( αν υπαρχουν τους ψαχνεις να τους βρεις ) . Αρα οι δημοσιογραφοι δεν ειναι καλοι ( αλλο δηθεν καλος , αλλο καλος ) και σε λιγο θα φυγουν ως αποτυχημενοι ( οι πιο πολλοι αν οχι ολοι ) . Τελος να πουμε ( παλι ) οτι βγαινουν συχνα ειδησεις για ουφο και εξωγηινους ( «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) θα θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο,μετα θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινουν αλλα . Στην Παγκοσμια Κυβερνηση θα μειωθουν οι πορνες η θα εξαφανιστουν ( ολες οι πορνες οχι οι μισες ) γιατι δεν ειναι καλες οι πορνες γενικα ασχετα απο ηλικια… .

    1. @@@@@

      Μπλα μπλα μπλα ουφο κ.λ.π. δεν βαρεθηκες να γραφεις το ιδιο κειμενο ?
      Μαλλον οχι γιατι εισαι κι εσυ ουφο

      1. Όσες φορές κ αν το γράψει το διαβάζω, το ίδιο κείμενο. Έχει ενδιαφέρον μπορώ να πω.

  6. Κάποια στιγμή θα τις ανοίξω τις κάμερες να με βλέπετε
    Μου είστε πλήρως αδιάφοροι.
    Δε με ενδιαφέρετε σιχαθηκα τον ψυχικό σας κόσμο.
    Μόνο που χακαρετε τα κινητά και κακοποιείτε ψηφιακά ανθρώπους για να διασκεδάζετε για μένα δεν είστε άνθρωποι.
    Απλά σας συνήθισα τόσα χρόνια για αυτό σας αναφέρομε.

      1. Όπως βλέπετε η α-ληθεια ισοδυναμεί με την ΛΗΘΗ.
        ΛΗΘΗ—ΛΙΘΙΟ—ΗΛΙΘΙΟΣ.

  7. ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΦΗΒΕΣ !!!!…
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΚΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ!!! ΡΕ!!!!! ΑΥΤΕς ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΞΕΡΓΑΤΡΙΕΣ Κ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΕΣ ΡΕ!!!!

Comments are closed.