Κόπηκαν εκτάκτως από τον ΑΝΤ1 οι Άγριες Μέλισσες!

Κοινοποίηση:
agries-melisses-min

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 για τις «Άγριες Μέλισσες» και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα γυρίσματα λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού βασικών πρωταγωνιστών.

Οι ιθύνοντες του καναλιού, όπως κάνουν κάθε χρόνο, είχαν διακόψει την προβολή της αγαπημένης σειράς για τις ημέρες των εορτών και είχε ανακοινωθεί ότι επιστρέφουν κανονικά με νέα επεισόδια στις 10 Ιανουαρίου.

Και έτσι έγινε αλλά με μία σημαντική αλλαγή. Για εύλογο χρονικό διάστημα θα προβάλλονται μόνο δύο επεισόδια την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, καθώς δεν υπάρχει στοκ ενώ τις ημέρες που θα μείνουν “κενές”, δηλαδή Τετάρτη και Πέμπτη θα προβληθούν επεισόδια από τη νέα σειρά «42°C». Τα γυρίσματα της σειράς έχουν μείνει πολύ πίσω λόγω κρουσμάτων και, ενώ υπολόγιζαν ότι τις ημέρες της διακοπής θα κάλυπταν αρκετά μεγάλο κενό, δεν κατέστη εφικτό, καθώς νόσησαν βασικοί πρωταγωνιστές.

Μία αρνητική εξέλιξη για το κανάλι του Αμαρουσίου την ώρα που ο ανταγωνισμός έχει φουντώσει, αφού ο «Σασμός» προβαλλόταν και στις γιορτές κρατώντας το κοινό του, ενώ ήδη έχει κερδίσει έδαφος και το «Survivor» που ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μπα ειπαν να το κλεισουν το μαγαζι γιατι εχουν πολυ χαμιλη τηλεθεαση……αφου το Κυπραικο με λιγο Μανη ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ και το Κριτικο με λιγο Μεσογεια Αττικης ΜΠΡΟΥΣΚΟ τους εχουν παρει τους τηλεθεατες

  2. Οχιιιιιι!!!! Μα γιατι? Προφανως φοβηθηκανε τις….. σφηκες@ ! Απληρωτες μελισσες μαλλον μελι δεν κανουνε! Κατι θυμιζει προ εικοσαετιας με δανδουλακη απληρωτη στη λαμψη του Ν.Φωσκολου!

  3. Ε ρε γλέντια με τους 3εμπολιασμένους πεφτουν σαν τις μύγες και οτι δήθεν ντε και καλά παίρνουν ολα τα μέτρα.
    Τριχες κατσαρες κανουν και πάρτυ κάνουν και ξεσαλώνουν γιαυτό και κολλάνε αλλοιώς απο πού να κολλήσουν απ τον αέρα;

Comments are closed.