Κόλαφος για τη Βουγιουκλάκη ο Γιάννης Μπέζος: «Παγιδεύτηκε…»

Κοινοποίηση:
mpezos_vougiouklaki_sxolio

Ο Γιάννης Μπέζος δε θα κρύψει ποτέ την πραγματική του άποψη και, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, μιλώντας για την πορεία της, όπως και την ίδια σύμφωνα με τα δικά του βιώματα.

Ο ηθοποιός μίλησε για τις πρεμιέρες του, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και την κόρη του.

Το σχόλιο του Γιάννη Μπέζου για την Αλίκη

«Αν η κόρη μου δεν ήταν καλή ηθοποιός θα το καταλάβαινε μόνη της, αλλά θα της το έλεγα κιόλας», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Μπέζος, ενώ σχετικά με την «απέχθειά» του στις φωτογραφίες εξήγησε ότι «Δεν είναι το φόρτε μου οι φωτογραφίες, δεν έχω ούτε από τα ταξίδια μου. Δε με ενδιαφέρει. Το χειρότερο στις πρεμιέρες είναι η φωτογράφηση. Αν τρως και έρχεται ο άλλος να πάρει φωτογραφία, κάτι δεν έχεις κάνει καλά εσύ. Από εμένα δεν περιμένουν να πάρουν φωτογραφία. Ξέρει ο κόσμος».

«Η συμπεριφορά των θεατών στις αίθουσες που παίζω εγώ είναι άψογη, αυτό το έχω κερδίσει, το επιβάλεις γιατί σέβεσαι το εισιτήριο που έχουν πληρώσει, αλλιώς δεν είναι θέατρο είναι θέαμα», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

«Η Βουγιουκλάκη ήταν καλή ηθοποιός αλλά δεν το έδειχνε, έδωσε στον κόσμο απλόχερα το χαμόγελο και παγιδεύτηκε σε αυτό», ανέφερε κλείνοντας ο Γιάννης Μπέζος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Από το να δείχνει την μ@λ@κί@ της, όπως εσύ ας πούμε, χίλιες φορές καλύτερα!!!

Comments are closed.