Κόλαση για 27χρονη στη Νέα Σμύρνη: Αλβανός, την βίασε και την κούρεψε μπροστά σε φίλους του!

Κοινοποίηση:
viasmos-gunaika-500

Αποτροπιασμό προκαλεί ο απίστευτος εφιάλτης που καταγγέλλει πως έζησε μια γυναίκα σε σπίτι στην Νέα Σμύρνη. Όπου όχι μόνο κακοποιήθηκε σεξουαλικά, αλλά αυτό συνέβη μπροστά και σε άλλα άτομα…

Κόλαση στο διαμέρισμα στην Νέα Σμύρνη για την 27χρονη
Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για γυναίκα που έχει γεννηθεί το 1994 και η οποία πήγε στο σπίτι ενός άνδρα, στην Νέα Σμύρνη. Ο άνδρας αυτός φέρεται να είναι διακινητής κοκαΐνης και κάποια στιγμή φέρεται να την άρπαξε και να την κακοποίησε σεξουαλικά, μπροστά -μάλιστα- σε δύο ακόμα άτομα, έναν ομοεθνή του, Αλβανό κι έναν ακόμη, Γερμανό.

Μετά το πέρας της σεξουαλικής κακοποίησης, ο άνδρας πήρε μια κουρευτική μηχανή (!) και ξεκίνησε να της κουρεύει το κεφάλι
Η 27χρονη γυναίκα κατάφερε κάποια στιγμή -άγνωστο πώς- να φύγει από το σπίτι και αμέσως πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, καταθέτοντας μήνυση.
Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν και στο σπίτι του άνδρα βρήκαν τον ίδιο, αλλά και ποσότητες ναρκωτικών. Ο φερόμενος ως δράστης ήταν και παράνομα στη χώρα, αφού διαπιστώθηκε πως δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα.
Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Υπαρχουν παρανομοι μεταναστες στην Ελλαδα; Μενω εκπληκτος!

  2. Γεια σου ρε κούλα με τους υπερδραστήριους νεαρούς σου.

  3. Πάω Ελλάδα κάθε 2 με 3 τρία χρόνια παντού μα παντού Αλβανοί και Βούλγαροι Ρουμάνοι Ειδικά Αθήνα ήπειρος Κέρκυρα κουμαντάρουν τα παιδιά τους τη κοινωνία και Παντρεύονται Ελληνιδες Όλοι οι χάνοι βλάκες τους εκτιμούν και αν έχουν μαγαζιά πηγαίνουν σε αυτούς Κανένας δεν τους σακάτεψε γιατί τους τρέμουν Ρεζίλια Έλληνες τελειώστε τους

  4. Θα σας ξανασωσει ο Σαχλαμαρας υπομονη και επιμονη στα ανθρωπινα δικαιωματα που επικαλουνται οι μισανθρωποι

  5. Να τους μαζέψουμε όλους σε ένα γήπεδο….στήνουμε και ένα 50άρι απέναντι και άντε στο καλό όλοι…..η μόνη λύση για να ξεβρωμίσει η χώρα..

  6. Η κοπέλα της αριστεράς και προόδου ήταν χρήστης και γνωστη του Αλβανού. Τους δε Έλληνες που δεν θέλουνε λαθρομετανάστες στη χώρα τους λέει φασίστες νεοναζί.
    Ο Γερμανός που ήταν στην παρέα είναι Τούρκος με γερμανικό διαβατήριο.
    Κοπέλα που έκανε την καταγγελία μετράει μήνες ζωής όταν σε μερικές μέρες θα βγούνε τα καλόπαιδα αυτή την έχει βάψει.
    ΕΡΏΤΗΣΗ: εκατομμύρια λαθρομετανάστες κυκλοφορούν ελεύθερα στην Ελλάδα από νομό σε νομό μπαίνουν από τα σύνορα κάνουν ότι θέλουν …Γιατί συλλαμβάνουν και δίνουν κλήσεις μονάχα τους Έλληνες που πάνε να δούνε τους γονείς τους την περιουσία τους στην επαρχία?
    ΑΠΆΝΤΗΣΗ: Γιατί οι Έλληνες έχουν ΑΦΜ.

  7. Oυστ παλιο-αλβανια καταστρεψατε την πατριδα μας. ουστ παλιο αλητες!!!!

  8. Ας είναι καλά ο ψευτοπατριώτης Σαμαράς που τους κουβάλησε.

  9. Τους επενδυτες δεν τους απελαυνουν, τους τιμουν..οι κυνοβουλευτες της ελληνικης δημοκρατιας εχουν φροντισει πριν απο εσας για εσας.να εχετε ολοι τον γαμ@@ σας…

  10. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ?
    ΜΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ?
    ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ .

  11. Κρεμάλα στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό!!!

  12. Βιασμοί , ληστείες , εμπόριο ναρκωτικών , δολοφονίες , επιθέσεις , συμμορίες. Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα.

  13. Έχουμε μπουχτίσει αλβανική εγκληματικότητα απ’το 1990 και μετά. Αρκετά πιά!

    1. ΝΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.

Comments are closed.