“Κόλασε” τον ανδρικό πληθυσμό η Έρρικα Πρεζεράκου στη σκηνή του J2US! Το… στριπτίζ που ξεσήκωσε κριτές και κοινό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
errikafoto117

Η Έρρικα Πρεζεράκου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί…

Μπορεί η Κόνυ Μεταξά μαζί με τον Τάσιο Ξιάρχο να ήταν οι μεγάλοι νικητές του Just The Two Of Us, όμως μία ήταν η εμφάνιση που ξεχώρισε στον τελικό.

Η Έρρικα Πρεζεράκου εμφανίστηκε στη σκηνή με τον Άρη Μακρή και τραγούδησαν το «You can leave your hat on» ή αλλιώς το κομμάτι που έχουν συνδυάσει οι περισσότεροι με τη λέξη «στριπτίζ».

Η πρώην αθλήτρια χόρεψε εντυπωσιακά και «πέταξε» τα… περιττά μένοντας μόνο με τα εσώρουχα, κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΘΕ ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΝΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ.

  2. σαν τραβέλι από τα μπότοξ και τα κολλαγόνα

  3. Γι αυτήν χώρισε ο Μακρής την άλλη; Καψούρης φαίνεται με την γυμνασμένη. Πόσο στημένο σόου. Η κόρη του Πανταζή έκανε πολλές φορές σαν νευρασθενική και επιζητούσε μόνιμα την προσοχή. Στους νικητές έβαζαν 10αρια πολλές φορές χωρίς να το αξίζουν. Ας είχαν βρει κι άλλους χορευτές για να είναι με τραγουδιστές γιατί αυτοί βαθμολογούσαν την παρουσίαση και όχι το τραγούδι. Το τελευταίο τραγούδι της Βιτάλη οι νικητές το σκότωσαν και ερμηνευτικά και στην παρουσίαση.

  4. Σήψη και παρακμή. Έχουμε συνηθίσει τόσο το γυμνό και τη τσόντα που πλέον θέλουμε 10πλάσια ερεθίσματα για να μας σηκωθεί. Αυτό είναι και το ζητούμενο άλλωστε, να μας κάνουν αναίσθητους ερωτικά. Για αυτό πλασάρουν τη τσόντα και τα ξέκωλλα τόσο πολύ. Δεν είναι τυχαίο που η αύξηση της πορνείας είναι αντιστρόφως ανάλογη της αύξησης του πληθυσμού…

    Γράφετε “κόλασε” τον αντρικό πληθυσμό. Τι κόλασε ρε παιδιά; Ποιόν κόλασε; Μια βόλτα στο σούπερ μάρκετ να πας βλέπεις καλύτερους κώλους βυζιά και μπούτια, μπροστά σου λάιβ. Αλλά και τσόντα να θες να δεις, μπορείς να δεις κανονική δωρεάν σε τόσα σάιτ. Τι κόλασε; Κανείς δεν ασχολείται, πιο πολύ κοπέλες ασχολούνται με τα τσιτσίδια αυτά παρά άντρες.

Comments are closed.