«Κόκκινος» συναγερμός στον Alpha με τον Νίκο Μάνεση

Κοινοποίηση:
manesis_nikos

«Κόκκινος» συναγερμός υπήρξε στον Alpha με τον Νίκο Μάνεση, που ξεκίνησε με μια αδιανόητη κίνηση, η οποία και έδωσε το έναυσμα για μια εκπληκτική αρχή, καθώς χθες (12/9) η εκπομπή του πραγματοποίησε ιδανική πρεμιέρα.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος έχει δημιουργήσει μια όμορφη συνήθεια για τα Σαββατοκύριακά μας, ενημερώνοντάς μας για όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας και παρουσιάζοντας, μαζί, αρκετές ξεχωριστές ιστορίες, που δίνουν έναν άλλο «τόνο» και αναδεικνύουν προσωπικότητας και θέματα, που δε συναντάμε συχνά σε εκπομπές σαν τη δική του.

Με αυτό τον τρόπο, ο Μάνεσης καταφέρνει κάθε φορά να κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού, με αποτέλεσμα να είναι ο «βασιλιάς» της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου δικαιωματικά, αφού τοποθετείται μονίμως στην κορυφή της τηλεθέασης και ποτέ δεν χάνει τη θέση του.

Για χθες δε σημείωσε τεράστια νούμερα, όπως μας έχει συνηθίσει, αλλά το 18.8% στο δυναμικό κοινό αρκούσε για την πρωτιά, με το Open να ακολουθεί με 14.5%. Αρκετά πιο μακριά ήταν ο ΣΚΑΪ με 9.1%, ο ΑΝΤ1 με 8.3% και το Star με 7.6%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Με σκαρπινια παπουτσια, τζιν, και πουκαμισο μπορει να κανει τα παντα,
    απο 5×5, πεζοπορια, αναρριχηση, καταδυσεις, ορειβασια,
    γουρουνες, τζετ σκι, και ιππασια!
    Να παιζει μπαλα με παιδακια σε σχολειο,,, μεχρι Canyoning στο φαραγγι της Σαμαριας!
    Ολα με Σκαρπινια!
    μα καλα,,,, τι σκαρπινια ειναι αυτα?
    ΤΡΑΓΙΚΟΣ σε ολα του, οχι μονο στα πατουμενα!Ενας ξερολας και μισος!

  2. Επιφανειακός όσο δεν πάει άλλο, ας μην ξεχνάμε στο πρόσφατο ντου μεταναστών στον Έβρο, ανακάλυψε πέρασμα και είσοδο δεκάδων μεταναστών, ενώ ήταν το βίντεο από εισβολή στα Σκόπια, 2 χρόνια πριν. Μετά το πρόστιμο του ΕΣΡ πήγε να ζητήσει συγνώμη και μόνο που δεν μας έβρισε.

  3. Oλα καλά για τον Μάνεση αλλά το Σάββατο στην εκπομπή του ένανε ζωντανό αφιέρωμα με συνεργάτη του δημοσιογράφο από το αγαπημένο,Καστελλόριζο ,μέχρι εδώ καλά. Σε κάποια στιγμή όμως που γύρισε η κάμερα να μας δείξει απέναντι ένα χωριό(Ελληνικό) της Τουρκίας πλέον,ο ίδιος και ο δημοσιογράφος που είχαν την ζωντανή σύνδεση με Καστελλόριζο το είπαν με την τουρκική ονομασία (ΚΑΣ)αντι για Αντίφιλο,που είναι σκλαβωμένη,αιματοβαμμένη,λεηλατημένη Ελληνική γή. ΚΑΣ ονομάστηκε μετέπειτα στην τουρκική γλώσσα από την λεηλασία των Τούρκων στην πόλη αυτή,όπως και η Αλικαρνασσός μετέπειτα (Μπόντρουμ)ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ…… Οταν μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας τι περιμένουμε μετά από τον Τούρκο?Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.

    1. αυτο ακριβως,εχουν επιφανειακη μορφωση ισα ισα να πουν καμμια εξυπναδα(βλακεια δηλαδη) και να εντυπωσιασουν τους επισης αμορφωτους Ελληνες,ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ,ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ

  4. ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ = ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

  5. Το πρωί των Σ/Κ βρίζει την κυβέρνηση γιατί στέλνει τους νέους στο εξωτερικό, γιατί είμαστε πίσω ως κράτος, γιατί τόσοι φόροι σε σχέση με άλλα κράτη κ.λ.π, και στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων γλύφει την ίδια κυβέρνηση που ο ίδιος “έβριζε” το πρωί στην εκπομπή του… τραγικός

  6. Άλλο ένα δεξιό πολυεργαλείο των καναλιών.Αμέτρητοι είναι ρε παιδί μου.

Comments are closed.