Κόβουν και την απόλαυση αυτή οι Έλληνες: «Πολυτέλεια» πλέον οι πίτσες και οι κρέπες

Κοινοποίηση:
κρεπα

Μετά το σουβλάκι, η ακρίβεια «χτύπησε» και την πίτσα, αλλά και την κρέπα.
Σύμφωνα με επιχειρηματίες του κλάδου μάλιστα, για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις αυξήσεις που έχουν επωμιστεί τα μαγαζιά τους, οι τιμές στα αγαθά αυτά μπορεί να ανέβουν ακόμη και κατά 20%.

Όπως δήλωσε μιλώντας στον Alpha επιχειρηματίας, για παράδειγμα, μία απλή κρέπα σοκολάτας που κόστιζε γύρω στα 3,5 ευρώ, τώρα ξεπερνάει πια τα 4 ευρώ.

Σαν αποτέλεσμα, οι πελάτες που βλέπουν τις αγαπημένες τους λιχουδιές να ακριβαίνουν κι άλλο, «αραιώνουν» τις παραγγελίες και τις εξόδους τους, αλλά και… κυνηγούν τις προσφορές για να μην αποχωριστούν τις διατροφικές τους συνήθειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. το κόψαμε το φαΐ από έξω και πολύ φοβάμαι ότι και το μέσα δεν θα πάει πολύ ακόμα

  2. Θέλει και 4,5€ ο αλβανος που άνοιξε κρεπερι στην ομόνοια..Χαχα.Στον μπάτο σας σιχαμερά υποανθρωπαριο που την είδατε επιχειρηματίες..

  3. Κλέφτες,τι σας ανέβασαν δηλαδή το ενοίκιο?η το ρεύμα?

  4. ΜΑΚΆΡΙ ΘΕΈ ΜΟΥ. ΝΑ ΧΆΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΌ. 18ΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΟΥΡΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ. Α ΡΕ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΤΕ. ΚΑΛΆ ΚΆΝΟΥΝ ΜΠΑΣ Κ ΒΆΛΕΤΕ ΜΥΑΛΌ

  5. 50 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΚΡΕΠΑΣ

  6. 3.5 και 4€ η απλη κρεπα? Παμε καλα ρε?? Ηταν κλοπη και με την παλια της τιμη σιγα τα υλικα που θελει η κρεπα για να φτιαχτεί απατεωνες!!!

  7. Οι περισσότεροι επειχηρηματιες είναι απατεώνες.

Comments are closed.