Κόβεται η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου από τον ΣΚΑΙ;… «Πάτωσε» στα νούμερα τηλεθέασης!

Κοινοποίηση:
1

Μαίνεται η μάχη στην αρένα της τηλεθέασης με την Τατιάνα Στεφανίδου να προσπαθεί αλλά τα νούμερα τηλεθέασης να μην της αφήνουν περιθώριο για πολλά χαμόγελα…

Ηξερε γιατί δεν ήθελε το Σαββατοκύριακο η Τατιάνα Στεφανίδου και δεν έπεσε έξω. Το «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» ζορίζεται πολύ τόσο στο σύνολο όσο και στο νεανικό κοινό.

Η Ναταλία Γερμανού χτύπησε πρωτιά με 15,4% στο σύνολο και 14,7% στο νεανικό κοινό. ΤΑπό την άλλη μεριά το «Μαζί σου» περιορίστηκε σε μονοψήφια με 9,9% στο σύνολο και 7,8% στο νεανικό, ενώ η Αννίτα Πάνια 7,8% και 6,9% αντίστοιχα.
Τατιάνα Στεφανίδου: Μου είπαν αρχικά ότι η εκπομπή θα σταματήσει
Η παρουσιάστρια, καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά, στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ πριν από λίγες μέρες, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το παρασκήνιο της τηλεοπτικής αυτής μετακόμισης της στο Σαββατοκύριακο.

«Ήταν σοκ και δέος. Επειδή είχε πάει πολύ καλά πέρυσι η εκπομπή, εμείς ήμασταν τύπου… εντάξει, πάει καλά, συνεχίζουμε… Όταν μου είπαν αρχικά ότι η εκπομπή θα σταματήσει, γιατί στην αρχή δεν είχαν σκεφτεί την πρόταση του σαββατοκύριακου να μου κάνουν, στην αρχή είπαν ότι θα σταματήσει η εκπομπή. Αρχικά, ήταν σοκ και δέος! Και ήταν σοκ και δέος για πολλούς λόγους. Ο πρώτος λόγος, που εγώ πάντα τρελαίνομαι, εγώ δένομαι πάρα πολύ με την ομάδα μου, με τους συνεργάτες μου, πολλοί από τους οποίους είναι χρόνια μαζί μου.

Μετά άρχισε ένα άγχος του τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, που θα πάνε, που θα απορροφηθούν, τι θα τους πω, πώς θα τους πω, είχα όλα αυτά να διαχειριστώ. Και μετά ήρθε η πρόταση του σαββατοκύριακου, όπου θέλω να σου πω, επειδή είμαι ο κλασικός άνθρωπος που μετά το πρώτο σοκ, μετά αρχίζω και βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Αυτό το κάνω σε όλα τα πράγματα της ζωής μου. Δεν γκρινιάζω ποτέ για τίποτα, εισπράττω τις γκρίνιες των άλλων και προσπαθώ να τις γυρίσω σε αισιοδοξία, γιατί έτσι είμαι εγώ.

Άρχισα μετά να το σκέφτομαι όχι απλά θετικά γιατί αυτό που κάνω τώρα μ’ αρέσει, άρχισα να λέω ότι θα είναι μια ευκαιρία να ανανεώσω το πρόγραμμά μου, το οποίο πρόγραμμα είχε γίνει πολύ βαρύ πέρυσι. Ότι θα ήταν μια ευκαιρία να κάνω καλύτερη τηλεόραση, δηλαδή να μπορώ να πηγαίνω στα θέματα, να κάνω κι εγώ γυρίσματα, να πηγαίνω σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Να κάνω, δηλαδή, καλύτερη ποιότητα τηλεόρασης, γιατί το καθημερινό δεν προλαβαίνεις να το δουλέψεις και πάρα πολύ», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Γιατί να κάτσω να δω τα τηλεοπτικά σκουπίδια της Τάτης που ρουφάει την κόκα με το καλαμάκι?

  2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΤΑΡΟΚΑΖΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΓΟΥΡΑ ΕΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…

  3. Μπρός στην μποτοξού και τεκνατζού Ναταλία….καλύτερη η εκπομπή της άλλης μποτοξού Τατιάνας! Τουλάχιστον πιάνει και κανα σοβαρό θέμα να ασχοληθεί…Όλες οι άλλες εκπομπές του Σαβ/κου κάτι Αννίτες και δεν συμμαζεύεται τηλεοπτικά σκουπίδια και μόνο…..

  4. Τη συχαθηκαν τη πατσαβούρα, τη μπότοξ, στα τσακίδια το αποβραστο σκουπίδι, το συχαμα, καριόλα τουρκοσποριτισα,

  5. Ο κύριος Άγγελος τα λέει όλα ναι μας έχουν κουράσει μέχρι αηδια.ς.

  6. Καλημέρα Στέφανε,

    Πραγματικά Έχουν Κουράσει όλα αυτά τα Χρόνια, όλοι Εκείνοι οι οποίοι Περιφέρονται από Κανάλι σε Κανάλι, Ο Κόσμος Έχει Κουρασθεί πλέον να Βλέπει τα ίδια και τα ίδια Άτομα στην Τηλεόραση, και με Εκπομπές Πολύ Χαμηλού Περιεχομένου που Υποβαθμίζουν τη Νοημοσύνη του Κοινού.

    Η Ελληνική Τηλεόραση Απαρτίζεται στην Πλειοψηφία των Εκπομπών από Reaiity, Τηλεπαιχνίδια, τώρα πάει να Γίνει Κάτι με τις Νέες Ελληνικές Σειρές που Προβάλλονται Σιγά Σιγά και Κάποιες Ελληνικές Ταινίες που Προβάλλονται σε Καθημερινή Βάση, αλλά Θέλει Δρόμο ακόμη.

    Που Είναι Αγαπητέ Στέφανε οι Εκπομπές Επιστημονικού Περιεχομένου, για παράδειγμα. Επίσης δεν Υπάρχουν Εκπομπές που Αφορούν στις Νέες Τεχνολογίες, και πως Μπορεί η Ανάπτυξη Νέων Τεχνολογιών να Επηρεάσει Σημαντικά τη Μείωση της Ανεργίας, Δημιουργώντας Νέες Θέσεις Εργασίας. Που Είναι οι Εκπομπές που Αφορούν στην Τεχνική Νοημοσύνη που Είναι και το Μέλλον, ώστε να Ενημερώνεται ο Κόσμος για τις Εξελίξεις;

    Ο Κόσμος Θυμάται και τη Στάση που Κράτησαν Συγκεκριμένοι Δημοσιογράφοι Συνολικά στα Χρόνια της Κρίσης, από το 2010 έως το 2018 που δεν Μπορείς να Πεις ότι Ήταν και Φιλική προς την Ελληνική Κοινωνία με όλα αυτά που Γίνονταν. Για Θυμηθείτε, για παράδειγμα, τη Στάση που Κράτησαν στο Σύνολό τους τα Ελληνικά ΜΜΕ, το 2015, την Περίοδο του Δημοψηφίσματος, που Προπαγάνδιζαν υπέρ του ΝΑΙ και Τελικά ο Κόσμος Είπε Ένα Μεγαλοπρεπέστατο ΌΧΙ του 62%. Και μία και το Άρθρο Αναφέρεται στην Εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για Θυμηθείτε, που σε μία Εκπομπή της Βγήκε μία Κυρία, Ελληνίδα Μητέρα, και στην Ουσία τα Έβαλε με όλους τους Συστημικούς Δημοσιογράφους, Λέγοντάς της ότι ο Κόσμος τους Έχει Βαρεθεί, δεν Θέλει να τους Βλέπει στην Τηλεόραση και η Τατιάνα Στεφανίδου Ήταν Αμίλητη, και τι να της Έλεγε, αφού σε όλα Είχε Δίκιο η Κυρία που Μιλούσε.

    Επομένως, το Ζήτημα της Τηλεθέασης, δεν Έχει Μόνο να Κάνει με το Concept της Εκπομπής, που Είναι Πολύ Σημαντικός Παράγων, αλλά και με τους Παρουσιαστές. Ο Κόσμος Θυμάται, δεν Ξεχνά Εύκολα. Δηλαδή, για παράδειγμα, Ένας Παρουσιαστής με Ένα Συγκεριμένο Concept Εκπομπής, θα Αποχωρήσει από Ένα Κανάλι διότι τα Νούμερα Τηλεθέασης Είναι Πολύ Χαμηλά, θα Πάει σε Άλλο Κανάλι, με το Ίδιο Concept Εκπομπής, και ως διά Μαγείας η Τηλεθέαση θα Αυξηθεί και θα Σαρώσει τα Νούμερα; Αυτά δεν Είναι Σοβαρά Πράγματα.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  7. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ.

  8. ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΥΠΙΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ.ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΡΙΑ ΠΑΝΙΑ..ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ,ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ,ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ,ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ,ΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ,ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ,ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ.ΒΡΩΜΙΑ,ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.

Comments are closed.