«Κόβεται» από τον ΣΚΑΪ πριν κάνει πρεμιέρα

Κοινοποίηση:
skai_1

Την… κάτω βόλτα φαίνεται να έχει πάρει ένα project του ΣΚΑΪ, καθώς αναμένεται να «κοπεί».

Σύμφωνα με το dailymedia.gr, o λόγος για το «Αγρότης μόνος ψάχνει», τον οποίο αναμενόταν να παρουσιάσει η Ελένη Τσολάκη η οποία μάλιστα υπό αυτήν την προϋπόθεση δέχτηκε να αναλάβει δεύτερο ρόλο στην εκπομποή του Γιώργου Λιάγκα.

Όπως φαίνεται, τα σχέδια άλλαξαν και η Τσολάκη βρίσκεται προ εκπλήξεως καθώς δική της εκπομπή μάλλον δεν θα πάρει. Αυτό υποστηρίζει ρεπορτάζ, το οποίο θέλει τον «Αγρότη» να μπαίνει στο συρτάρι λόγω «Big Brother». Πρόκειται για δύο projects με πολλές ομοιότητες μεταξύ τους, τα οποία το κανάλι δεν έχει σκοπό να ρίξει στην τηλεοπτική αρένα μαζί.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο, την ώρα μάλιστα που για τον «Αγρότη» δεν υπάρχουν εδώ και καιρό νεότερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σαβούρων συνέχεια… το ΕΣΡ ακόμα τυφλό και κουφό… Τσίπρες, Λιάγκες, Τανιμανίνηδες, Αργυροί, Pεμοι, Ρουβαδες, Μενεγακιες, Τρεμες, Μαρινακηδες… ΖΗΤΩ η ΕΛΛΑΣ!!! Ατελείωτη η λίστα της σαβούρας!!!!!!! Ζήτω η απάτη, ζήτω οι ατάλαντοι, ζήτω τα λαμόγια, ζήτω οι πατσαβούρηδες, ζήτω οι τσαμπατζήδες, ζήτω οι προδότες, ζήτω η σαπίλα, ζήτω οι ΜΚΟ, ζήτω, ζήτω, ζήτω, ζήτω, ζήτω οι Ρομά που βρωμάν… και φυσικά… ΖΗΤΩ ο Βαρουφάκης, ΖΗΤΩ οι άνανδροι ναζιστοκρυψίνοι της πολιτικής, ΖΗΤΩ στα αίσχη μας BPEEEEEEEEEEE!!!

Comments are closed.