Κωστής Αϊβαλιώτης : ” H κτηνώδης ενέδρα θανάτου κατά του Στέφανου Χίου και η δεινή περιπέτεια που περνάει ενώνει τους πάντες σε μια ομόθυμη καταδίκη”

Κοινοποίηση:
unnamed

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο π. Βουλευτής της Β΄Αθήνας με το ΛΑΟΣ κ. Κωστής Αϊβαλιώτης, με αφορμή τη δολοφονική ενέργεια κατά του Στέφανου Χίου, επισημαίνοντας εκτός από τη συμπαράστασή του και τις ευθύνες  όσων δεν φρόντισαν ώστε να προστατευτεί ο δημοσιογράφος.

Δείτε την ανακοίνωση όπως την ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τονίζοντας τα παρακάτω :

” H κτηνώδης ενέδρα θανάτου κατά του Στέφανου Χίου και η δεινή περιπέτεια που περνάει ενώνει τους πάντες σε μια ομόθυμη καταδίκη αλλά και στην αυτονόητη συμπαράσταση σε κάποιον που εκτίθεται δημοσίως, μιλάει και αρθρογραφεί και αντιμετωπίζει σφαίρες.Οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα του για
” πολιτικές (και όχι μόνο) ευθύνες που έχουν ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης και ο πολιτικός προϊστάμενός του υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που αρνούνται όλο αυτόν τον καιρό τα αιτήματα για παροχή αστυνομικής προστασίας στην ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ και στον ίδιο τον Στέφανο Χίο παρ’ όλες τις ευθείες απειλές που έχουν δεχτεί για τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματά τους” δημιουργούν μείζον θέμα .

Να θυμίσω εδώ ότι έχω απευθυνθεί εγγράφως στον κ. Χρυσοχοϊδη και τους κοκκινομπλέ προκατόχους του 22 φορές(!) εγγράφως για το σπάσιμο του αυτοκινήτου μου, την φωτογράφιση της οικίας μου από αγνώστους , τις συνεχείς απειλές μετά το τέλος εκπομπών μου στο κανάλι ΑΡΤ και για την αρθρογραφία μου στην εφημερίδα με την οποία συνεργάζομαι, για τα τραγελαφικά περιστατικά με το “100” να με ρωτάει ξημερώματα -πριν 20 μόλις μέρες- “πού είναι το σπίτι μου γιατί δεν μπορούσε να το βρει στον χάρτη”(!!) ενώ κάποιοι βανδάλιζαν το ΙΧ μου ακριβώς απέξω και ενώ οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ με είχαν διαβεβαιώσει ότι δήθεν με προστατεύουν με “πεζή και εποχούμενη περιπολία”, αναγράφοντας -σε επίσημο έγγραφο !- λάθος δρόμο, λάθος περιοχή και λάθος ακίνητο στο οποίο ,φυσικά , ούτε κατοικώ, ούτε έχω οποιαδήποτε σχέση μαζί του !

Μπορεί,λοιπόν, οι ενοχλητικοί να μην ενδιαφέρουμε την ΕΛΑΣ και τον κ. Χρυσοχοϊδη, όμως εσχάτως διαπιστώνει κανείς ότι η πληροφορία και μόνο περί ενδεχόμενης παρουσίας βουλευτή που ανήκει σε κόμμα-δεκανίκι της κυβέρνησης στον Αγιο Παντελεήμονα Κρυονερίου που εόρταζε (όλα αυτά την επόμενη της απόπειρας κατά του Στ. Χίου) κινητοποίησε ακαριαία την ΕΛΑΣ που έδωσε αμέσως εντολή για λήψη μέτρων προστασίας του εν λόγω (σχετικά άγνωστου ) βουλευτή που φρουρείται βεβαίως και με αστυνομικό που έχει στην διάθεσή του . Μέτρα ελήφθησαν γι ‘αυτόν αμέσως ακόμη για το ενδεχόμενο παρουσίας του στο Κρυονέρι και ενώ έχει ήδη αστυνομικό , και το γεγονός ότι τελικώς δεν παρευρέθη στον Ναό είναι λεπτομέρεια, το περιπολικό ήταν εκεί …

Εκεί,λοιπόν, το κράτος ξέρει να σπεύδει και να κινητοποιείται ,όταν υπάρχουν απειλές,βανδαλισμοί και ,τελικώς, και σφαίρες δεν είδαμε έγκαιρη κινητοποίηση και ενδιαφέρον…”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Το υπουργειο προστασιας του πολιτη παρεχει προστασια σ’ ενα πληθος αχρηστων ατομων και αλλους τους αφηνει στο ελεος του θεου!!!!!!!!

  2. Ο Κωστης είναι από τους λιγους αξιους βουλευτες ,πατριώτης, και με γνωσεις, αλλα και αυτόν τον εξαερωσε ο καρατζαφερης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Διεφθαρμένο κρατος 4ο κοσμικο.
    Οι κομουνιστες και οι αριστεροι κατσαπλιαδες το καταστρεψανε.
    Ερχεται ξεκαθαρισμα και τελειωμα αυτου που εγινε στο Βιτσι και στο Γραμμο.
    Θανατικοι ποινη στους Κομουνιστες και αριστερους τρομοκρατες.
    Ζητω το Εθνος. Ζητω ο στρατος. Ζητω η Ορθοδοξια.

  4. μην κοιτάτε να εκμεταλλευτείτε τώρα όλοι σας τώρα την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου!! όταν σηκωθεί έχει να πει πολλά!!οι μόνοι που είχαν νεκρούς ήταν τα παιδιά της χρυσής αυγής σε τέτοιας μορφής άνανδρη δολοφονία

Comments are closed.